![]() |
Konkurs 4Lead.pl - pierwszy, oficjalny! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Forumowe Konkursy (/Forum-Forumowe-Konkursy-12) +---- Dział: Konkursy użytkowników (/Forum-Konkursy-uzytkownikow-257) +---- Wątek: Konkurs 4Lead.pl - pierwszy, oficjalny! (/Temat-Konkurs-4Lead-pl-pierwszy-oficjalny-114044) |
RE: Konkurs 4Lead.pl - pierwszy, oficjalny! - nicooo - 17-05-2015 14:20 Jak dla mnie to jakiś pseudo konkurs , kto normalny pomyśli o kupowaniu głosów ? to tak jakby kandydaci na prezydenta również je kupowali ... swój głos oddałem na prace nr 5 na samym początku konkursu. RE: Konkurs 4Lead.pl - pierwszy, oficjalny! - rekki - 17-05-2015 14:31 Moim zdaniem zasady konkursu powinny zostać te same, jedynie wykluczyć kupujących głosy, gdyż teraz moje zgłoszenie może zająć przykładowo 5 miejsce, a w głosowaniu po odjęciu 3 głosów zdobytych po wprowadzeniu zakazu jestem na czele, więc trochę nie byłoby fair w stosunku do mnie. Być może w przypadku innych byłoby podobnie, ale w to już nie wnikam... RE: Konkurs 4Lead.pl - pierwszy, oficjalny! - 4lead Support - 17-05-2015 19:08 Mamy przyjemność ogłosić wyniki pierwszego, oficjalnego konkursu organizowanego przez administrację 4Lead.pl Zmiana zasad sprawiła, że na nasze głowy spadła ogromna odpowiedzialność dlatego też każda z nadesłanych prac była długo dyskutowana. Pod uwagę braliśmy również zdobyte wcześniej głosy choć nie były one decydujące, kierowaliśmy się głównie własnymi odczuciami. I Miejsce: Kurak Jak już pisaliśmy wyżej kierowaliśmy się głównie własnymi odczuciami a kurak ujął nas wszystkich za równo za serce jak i za żołądek ![]() II Miejsce: BMW Nowy samochód to zawsze spory wydatek ale też przyjemność z jazdy. Cieszymy się, że mogliśmy dołożyć swoja cegiełkę oraz życzymy szerokości! III Miejsce: Jack Daniels czyli podstawa ciężkiej pracy. Nic dodać, nic ująć- zdjęcie mówi samo za siebie. Gwarantowane podium. Reszta z prac rozłożyła się w następujący sposób: IV. Parowar V. Zarobki Pana spóźnialskiego VI. Replika ASG VII. Sprzęt grający VIII. Zestaw telefonów IX. Fajerwerki i inne gadżety X. Zarobki jednego z użytkowników 4L Serdecznie gratulujemy wszystkim uczestnikom konkursu za nadesłane prace. Pomimo, że konkurencja nie była zbyt liczna to na pewno bardzo zacięta, na tyle zacięta że musieliśmy zmienić reguły zabawy ![]() Prosimy również o podsyłanie swoich danych osobowych, niezbędnych do wysyłki nagród na naszą skrzynkę [email protected] lub pod numer GG 49612799. Do informacji prosimy również dodać rozmiar koszulki jaki chcecie otrzymać a także czy ma być damska czy męska. Serdecznie zapraszamy do udziału w naszych następnych konkursach, które pojawią się już wkrótce, bądźcie czujni i szukajcie info w naszym oficjalnym temacie na zarabiam.com Jeszcze raz gratulujemy zwycięzcom! @[Puciek] @[ostry2ostry] @[remka] @[Mikey] @[rekki] @[misterzelek] @[HURAGANEK] @[buba_483] @[mlody222] @[DeoRIP] @[wojtek113] @[Sznurek11] RE: Konkurs 4Lead.pl - pierwszy, oficjalny! - DeoRIP - 17-05-2015 22:11 @[yazir] Za zmianę warunków dwukrotnie w konkursie powinien być 2 razy warn dla 4lead Support. (16-05-2015 00:50)remka napisał(a):(16-05-2015 00:25)DeoRIP napisał(a):(15-05-2015 22:37)remka napisał(a): Co to kur** ma być ja się pytam?? Powiedz mi szczerze czemu uważasz, że to frajerstwo ? ![]() (17-05-2015 12:03)kizunka78 napisał(a): " mistrzelek " mowisz ze to nie rywalizacja na smierc i zycie? To co Ty robisz? Kupujesz glosy placisz za glosy ? Az tak upadles nisko ? Uważałam ze kazdy ma swój rozum i odda głos uczciwie na to co mu sie spodoba , że nie bedzie zadnego kupowania glsów i rywalizacji . Niektórzy nie dorośli do pewnych spraw tylko nad tym ubolewac. Szkoda ze 4lead.pl nic nadal z tym nie zrobil. Bo to nie uczciwe do innych uczestników konkursu którzy postarali się dali coś fajnego z usmiechem bo na tym to mialo polegac prawda? Cos pomyslowego cos innego i najciekawszy pomysl mial wygrac a kto wygrywa? Oszusci którzy kupują glosy .. Szkoda mi tylko uczestników którzy w konkursie zagrali Fer... Przykre . Ja napewno nie oddalam glosa na oszusta który kupuje glosy by wygrac tylko na prace ktora na to zasluguje ... Tyle w tym temacie. Nikt nie oszukiwał gdyż nie było nic powiedziane o tym w regulaminie konkursu ![]() (16-05-2015 19:52)rekki napisał(a):(16-05-2015 17:33)misterzelek napisał(a): Rekki nie było mnie dziś gdy 4lead dodało posta gdyż nie miałem internetu temat zamknięty już Nie ma to znaczenia gdyż nie wolno zmieniać warunków konkursu w trakcie jego trwania. (17-05-2015 13:54)4lead Support napisał(a): W związku z nieuczciwymi zagraniami niektórych uczestników konkursu postanowiliśmy, że zwycięzców konkursu wyłoni administracja 4Lead.pl Co niby było nieuczciwego ? Nic nie było mówione, że głosy nie mogą być motywowane więc żadnej nieuczciwości nie było ![]() (17-05-2015 14:20)nicooo napisał(a): Jak dla mnie to jakiś pseudo konkurs , kto normalny pomyśli o kupowaniu głosów ? to tak jakby kandydaci na prezydenta również je kupowali ... swój głos oddałem na prace nr 5 na samym początku konkursu. Każdy kto chce wygrać konkurs myślisz, że kto wygrywa konkursy ten kto ma dobre zaplecza i znajomości by zebrać jak najwięcej głosów lub ten kto zapłaci. Jeżeli nie wiesz, że takie rzeczy są na porządku dziennym to nie wiem w jakim świecie żyjesz. (17-05-2015 14:31)rekki napisał(a): Moim zdaniem zasady konkursu powinny zostać te same, jedynie wykluczyć kupujących głosy, gdyż teraz moje zgłoszenie może zająć przykładowo 5 miejsce, a w głosowaniu po odjęciu 3 głosów zdobytych po wprowadzeniu zakazu jestem na czele, więc trochę nie byłoby fair w stosunku do mnie. Być może w przypadku innych byłoby podobnie, ale w to już nie wnikam... Za co wykluczyć ? Za to, że głosy były zdobyte w sposób normalny zgodny z regulaminem ? ehhh RE: Konkurs 4Lead.pl - pierwszy, oficjalny! - Puciek - 17-05-2015 22:59 Cytat:Za zmianę warunków dwukrotnie w konkursie powinien być 2 razy warn dla 4lead Support.A za kupowanie głosów sąd polowy. RE: Konkurs 4Lead.pl - pierwszy, oficjalny! - Kurus92 - 17-05-2015 23:19 (17-05-2015 22:59)Puciek napisał(a):Cytat:Za zmianę warunków dwukrotnie w konkursie powinien być 2 razy warn dla 4lead Support.A za kupowanie głosów sąd polowy. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Konkurs 4Lead.pl - pierwszy, oficjalny! - Liromir - 18-05-2015 00:14 Jako, że lubie wpierd**lić się między wódke a zakąskę to: 1. Przez głosowanie można uczciwie wygrać: http://zarabiam.com/Temat-Konkurs-HotCash-pl-WYNIKI-111075 2. DeoRIP - walisz całe forum w ch*ja za jakiś śmieciowy tablet i jeszcze wołasz moda, że się warny należą bo Cie wykluczyli - na jego miejscu to bym Cię jeszcze zbanował 3. W uczciwość 'werdyktu' władz 4lead nie wierzę, doskonale pamiętam jak wygrałem ten konkurs: http://zarabiam.com/Temat-HotCash-pl-program-partnerski-temat-oficjalny-86609?pid=880560#pid880560 (za starych władz HC - pozdro dla kumatych ![]() i gratuluję zwycięzcy ![]() RE: Konkurs 4Lead.pl - pierwszy, oficjalny! - rasiak221 - 18-05-2015 01:16 ja bym powiedział tak - ' przeciw kurestwu i upadkowi zasad' konkurs ma być miłym dodatkiem dla ludzi tam zarabiających, to społeczność forum ma ocenić komu się to najbardziej nalezy - ale co najważniejsze, ma to być zabawa, ukazanie kreatywności i budowanie jakiejś tam więzi z odbiorcami, a że na świecie zawsze znajdą się ludzie którzy dla 5 zł sprzedali by własną matkę to inna sprawa, pozdro dla kumatych ![]() RE: Konkurs 4Lead.pl - pierwszy, oficjalny! - 4lead Support - 18-05-2015 09:37 (18-05-2015 00:14)Liromir napisał(a): Jako, że lubie wpierd**lić się między wódke a zakąskę to: Witam, 1.Chcielibyśmy zapewnić, że następny oficjalny konkurs oraz jego zasady będą na tyle czytelne, iż sytuacja która miała miejsce w I konkursie nie będzie miała prawa bytu. 2.Co do użytkownika DeoRIP, chyba nie musimy nikomu mówić, że w konkursie liczy się zabawa i tworzenie wspólnoty użytkowników 4lead.pl oraz zarabiam.com poprzez uczciwość i chęć wyróżnienia się kreatywnością nie tylko w zarabianiu ![]() 3.W sprawie kwestii uczciwości werdyktu zapewniamy, że był bezstronny i oceniany przez dwie niezależne osoby nie powiązane bezpośrednio z serwisem. Chciałbym również przypomnieć, iż kwestie najważniejsze dla 4lead.pl nie rozpatruje były właściciel HotCash, a pieczę nad serwisem sprawuję zupełnie innych skład ![]() W razie jakichkolwiek uwag lub niejasności prosimy o odzew ![]() Pozdrawiam! RE: Konkurs 4Lead.pl - pierwszy, oficjalny! - Sznurek11 - 26-05-2015 20:39 Co z nagrodami? Kiedy je nam wyślecie? ![]() |