Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. (/Temat-Dziennik-Pracy-Radka-Czyli-zbieranie-na-prawko-i-samochod-113761)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - krzy9 - 03-06-2015 12:44

Rozbuduj farme FP i wtedy przy ok, 10k like na ero lecą $ Smile

RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 03-06-2015 22:07

Co dzisiaj zrobiłem ?
- rozwijałem FP.. 223 like
-opublikowałem 2 posty
-puściłem spam na 5 grupach

REZULTAT : 0,36216 $

Na razie jeszcze słabo mi idzie ale powoli się rozkręcę i będzie dobrze

RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 04-06-2015 20:00

Co dzisiaj zrobiłem ?
-rozwinąłem FP do 332 like
-pospamowałem lekko żeby nie wyłapac tak szybko bana
-opublikowałem 2 posty

REZULTAT : 1,52102

Dzisiaj bardzo pozytywny dzień Huh Wyświetlenia podbiłem ponad 5 krotnie w porównaniu do wczoraj.. Mam nadzieję że będzie coraz lepiej Smile

RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 05-06-2015 15:31

Usunęli mi konto na FB .. Teraz nie mogę założyć żadnego ponieważ od razu wyskakuje weryfikacja.. Wszystko robiłem i robię w oknie incognito.. Ktoś może w jakiś sposób pomóc ?

RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - Dante_/ - 05-06-2015 16:39

Jeżeli weryfikacja telefonem to zamów kartę sim i przejdź przez tą weryfikacje, a jeżeli inna to zmiana IP.

RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - adiros - 05-06-2015 19:35

dokladnie, zmien ip, SIM, wyczysc przegladarke

RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 05-06-2015 21:09

Dzisiaj niestety słabo mi poszło ponieważ konto usunięte.. Nie mogę założyć kolejnych po mimo zmiany IP.. Zdenerwowałem się mocno i zamówiłem startery..Oczywiście cały czas rozwijam FP i aktualnie mam 559 like.

Stan konta z shorte : 2.0018

RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 06-06-2015 18:52

Dobra jest moc, dzisiaj kupiłem 2 konta od znajomych i troche spamiłem Smile Po za tym poszły 3 posty na FP.

REZULTAT : 4.07616
Jestem niesamowicie zadowolony że udało mi się dzisiaj zarobić 2$ i mam nadzieję że ta stawka będzie cały czas się podnosić Smile

RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 14-06-2015 18:52

Dobra wracamy już do zarabiania.. Smile Na razie FP słabo bo miałem przerwę... Po za tym lekko spamuję .

STAN KONTA : 7.67267

RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 27-06-2015 11:37

DOBRA,lecimy z tematem Big Grin Teraz zaserwuję lekki spam,opublikuję do wieczora 3 posty na FP.. Może zrobię jakieś s4s jeśli będą chętni + dodam z 5/6 fake cheatów pod PPI . POZDRO !