AirCash.pl - Premium SMS to dopiero początek! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: AirCash.pl - Premium SMS to dopiero początek! (/Temat-AirCash-pl-Premium-SMS-to-dopiero-poczatek-113402) |
RE: AirCash.pl - Premium SMS to dopiero początek! - uzyszkodnik - 03-05-2015 17:36 (03-05-2015 17:32)AirCash napisał(a): Użycie inkubatorów wiąże się z wieloma zaletami które zadecydowały że wybraliśmy właśnie inkubatory, a nie tradycyjną działalnością gospodarczą. Dlatego też jako młody serwis postanowiliśmy skorzystać z ich dobrodziejstw. Dziękuję za odpowiedź. Po poprawieniu tego wymogu uzupełnienia danych po logowaniu, napewno więcej osób przyjrzy się ofercie, w tym ja. Wszystkiego dobrego życzę RE: AirCash.pl - Premium SMS to dopiero początek! - AirCash - 03-05-2015 17:45 Na Waszą prośbę zlikwidowaliśmy formularz danych osobowych po pierwszym zalogowaniu. Mogą Państwo korzystać z serwisu bez wpisywania jakichkolwiek danych, niemniej jednak będzie to wymagane przy realizacji wypłaty zgromadzonych środków. RE: AirCash.pl - Premium SMS to dopiero początek! - twnt22 - 03-05-2015 19:00 No nie wiem... RE: AirCash.pl - Premium SMS to dopiero początek! - AirCash - 03-05-2015 19:04 Wszystko zależy od niszy i użytkowników. Nie raz 200 wyświetleń i nie ma leadów, a nie raz 50 i są aż dwa. Może niech Pan spróbuje inny program? może będzie lepszy pod Pana niszę? Przygotowujemy dla Was program stream, z kilkoma trybami - jesteśmy pewni, że takiego jeszcze nie było RE: AirCash.pl - Premium SMS to dopiero początek! - twnt22 - 03-05-2015 19:12 Dobra, potestowałem - czy mógłbyś usunąć moje konto? Nick taki sam jak tutaj. RE: AirCash.pl - Premium SMS to dopiero początek! - rozekrr - 04-05-2015 08:16 Rozumiem że dziś ten Stream wyjdzie tak? RE: AirCash.pl - Premium SMS to dopiero początek! - AirCash - 04-05-2015 15:42 (04-05-2015 08:16)rozekrr napisał(a): Rozumiem że dziś ten Stream wyjdzie tak? Nie jestem pewny czy dzisiaj wyjdzie - nie chcę Pana kłamać. Jednakże nie jest tak, że nic nie robimy. Program jest cały czas w fazie prac, od razu też pracujemy nad takimi już 'standardowymi' programami - iphone RE: AirCash.pl - Premium SMS to dopiero początek! - rozekrr - 04-05-2015 16:26 Czyli kolejny serwis jak 4Lead który tylko dużo pisze a mniej robi. Wczoraj wręcz miałem zapewnienie że jutro max. dziś będzie dodany Stream, a dziś już nie ma pewności. Rada na przyszłość, nie obiecywać, skoro się wie że słowa się nie dotrzyma... Trudno RE: AirCash.pl - Premium SMS to dopiero początek! - AirCash - 04-05-2015 17:24 Jesteśmy tylko ludźmi. To nie takie "hop siup". Nie możemy wydawać w pośpiechu "aby było", jak to mają w zwyczaju pewne serwisy RE: AirCash.pl - Premium SMS to dopiero początek! - rozekrr - 04-05-2015 17:35 Owszem zgodzę się, ale od tego jest kontakt z programistą żeby sobie ustali kiedy projekt będzie gotów do wydania, Wy wczoraj obiecaliście a dziś zdanie zmieniacie, a to nie wróży dobrze o prawdomówności, sami rozumiecie |