Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) (/Temat-Dziennik-pracy-kompletnego-nowicjusza-zjadamkredki-112996) |
RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - ScroX - 20-05-2015 14:34 Trzymam kciuki ! Powodzenia RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - zjadamkredki - 20-05-2015 21:16 Dzisiejszy dzień był mega, mega udany, a więc screeny Dzisiaj zarobiłem ogólnie 53zł co jest moim nowym rekordem ! Jak widać poradnik ScroXa się zwrócił z nawiązką i przyczynił się do tego rekordu Jestem naprawdę bardzo szczęśliwy, bo wszystko idzie po mojej myśli i robię coraz większe postępy (przynajmniej ja tak to widzę ) a przy tym poświęcam coraz mniej czasu i nerwów jak na początku. Cieszę się, że się nie poddałem jak słabo mi szło, a miałem takie myśli przez pewien czas Za chwilę podliczę sobie jaką kwotę aktualnie posiadam i ile mi brakuje do zegarka i edytuje post A i zapomniałem napisać, zaopatrzyłem się w viralkę - nie wiem jak się jej używa, ale ch*j z tym Po przeliczeniu wychodzi ok. 210zł - brakuje mi jeszcze 110zł do tego zegarka http://allegro.pl/casio-zegarek-meski-edifice-gw-6-lat-wr-10-bar-i5081798835.html - model 1 Cel dzienny: 53zł/18zł RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - zjadamkredki - 21-05-2015 20:52 Dzisiaj nic nie robiłem, ale wpadło z automatu A i znalazłem naprawdę bardzo dobrą niszę, na której liczę, że będę wyciągał dniówki ok. 50zł, ale muszę jeszcze to wszystko dopracować i tak jak pisałem wcześniej - na razie chyba przerwę zrobię Do zegarka brakuje mi 93zł RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - ScroX - 21-05-2015 21:00 Hahahahahahahh to trafiła pewnie na "ciekawe" animacje Powiedz jej jak zarabiasz i tyle , moja wie i żyje spokojniej RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - Lamojednorożec - 21-05-2015 21:05 Datezone? Dzięki za pomysł RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - zjadamkredki - 21-05-2015 21:07 (21-05-2015 21:05)Lamojednorożec napisał(a): Datezone? Dzięki za pomysł Nie ciesz się, bo i tak Cię zbanują za fake oni są bardziej wyczuleni niż FB RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - Lamojednorożec - 21-05-2015 21:11 Spoko, działałem tam, gdy jeszcze strona miała nazwę fifubu, ale jechałem na skracaczach Jak się postarasz to nie ruszą Ci konta, ale to już tajemnica~ RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - zjadamkredki - 21-05-2015 21:13 Mi tam ciężko się utrzymac, nawet za głupie podawanie swojego maila banują... RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - zjadamkredki - 22-05-2015 12:55 Dlatego postanowiłem, że nie będę robił żadnej przerwy, bo ze mną jest tak, że jak przestaje coś robić to potem mi się nie chce do tego wracać - dzisiaj zacząłem działać z moją nową niszą - dosłownie 10min. roboty i taki efekt Na dodatek przeziębiłem się trochę, dlatego dzisiejszy wieczór mam wolny Liczę na dniówkę oscylującą w granicach 40-30zł A i sorki, za te wywody dot. mojego życia osobistego Następne wpisy będą dotyczyły tylko i wyłącznie liczb RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - ScroX - 22-05-2015 14:05 Spokojnie, takie dziewczyny często są najcięższe i zbytnio nie myślą o przyszłości, Za niedługo zaczną się wakację to będzie chciała jeżdzić tu i tam, i fajnie się bawić tylko na to wszystko trzeba mieć pieniądze, i wtedy mam nadzieje doceni tą wartość bo korzystać chce każda a wspierać lub pomagać już nie. Olej sprawę i nie rób przerwy,pieniądze to pieniądze .. trzeba pracować by iść do przodu ! |