![]() |
Od 9zł do 200zł dziennie - Dziennik Pmxq - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Od 9zł do 200zł dziennie - Dziennik Pmxq (/Temat-Od-9zl-do-200zl-dziennie-Dziennik-Pmxq-112861) |
RE: Dziennik zarabiania Pmxq - Pmxq - 23-07-2015 20:12 (23-07-2015 19:32)Damkofr napisał(a): sumki ładne samemu mam pierwszy poradnik, jednak jak wiadomo ryzyko istnieje bo możemy pracować cały miesiąc i nie dostać nic. w tym wypadku jest to już zarobek pewny i nie ma ryzyka ![]() RE: Dziennik zarabiania Pmxq - Damkofr - 23-07-2015 20:22 w czym nie ma ryzyka? W promowaniu gier? RE: Dziennik zarabiania Pmxq - Pmxq - 23-07-2015 20:25 @[Damkofr], tak, nie ma obaw o blokady konta za promowanie niezgodne z regulaminem ![]() RE: Dziennik zarabiania Pmxq - Damkofr - 24-07-2015 09:19 Mam twój poradnik nr1 i swoim dziennikiem zmotywowales mnie żebym zarabiał na promowaniu gier. Może też dziennik założę. RE: Dziennik zarabiania Pmxq - Pmxq - 24-07-2015 12:08 Miło mi ![]() ![]() RE: Dziennik zarabiania Pmxq - Damkofr - 24-07-2015 17:09 Jakiego serwisu używasz Portmmo? RE: Dziennik zarabiania Pmxq - Pmxq - 24-07-2015 17:44 Na portmmo pracowalem kiedys, ale obecnie już nie pracuje, nie mam jakichś stałych sieci na których pracuje, obecnie funhub/gameflow ![]() RE: Dziennik zarabiania Pmxq - Pmxq - 25-07-2015 20:55 Dzisiaj mega pozytywny dzień ![]() Tak jak pisałem zrobiłem sobie przerwę od intensywnego zarabiania i troszkę się obijałem ( co zamierzam kontynuować ![]() ![]() Dzisiaj jednak jest mega pozytywny dzień ![]() ![]() z biegiem czasu wykrystalizowały się sposoby, przynoszące dobry zysk niskim nakładem pracy, naprawdę długo na to czekałem ale w końcu się udało ![]() W planach mam dalej leniuszkowanie, testowanie nowych metod no i oczywiście praca na obecnych ![]() ![]() W dalszym ciągu zapraszam też do zakupu drugiej części mojego poradnika dot. sieci afiliacyjnych i programów partnerskich ( link w podpisie
![]() RE: Od 9zł do 200zł dziennie - Dziennik Pmxq - Pmxq - 27-07-2015 21:48 Wczoraj trochę gorzej, dzisiaj znacznie lepiej.. ![]() O ile nie mam się czym pochwalić, jeżeli chodzi o wczoraj ( kompletnie nic nie robiłem, wpadły jakieś złotówki ) o tyle z dziś jestem bardzo zadowolony:
![]() zarobki utrzymują się stałe więc jest naprawdę spoczko ![]() kilka osób pytało mnie na priv, na czym to wszystko dokładnie polega, jak robię takie kwoty, czy pomogę, czy mentoruję i inne rzeczy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zapraszam do komentowania dziennika, mam nadzieje że moimi wynikami zmotywuję kogoś do pracy!
![]() RE: Od 9zł do 200zł dziennie - Dziennik Pmxq - nasgaroth - 28-07-2015 08:39 Pięknie chłopie, a ja dalej sie nie zabrałem za Twoją metodę, weź mnie kopnij w tyłek w ramach motywacji xDD Gratki i zapraszam do mnie ![]() |