Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Typy Zakładów Counter Strike:Global Offensive by Smoguser - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284)
+--- Dział: Typy Bukmacherskie (/Forum-Typy-Bukmacherskie-326)
+--- Wątek: Typy Zakładów Counter Strike:Global Offensive by Smoguser (/Temat-Typy-Zakladow-Counter-Strike-Global-Offensive-by-Smoguser-112269)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: Typy Zakładów Counter Strike:Global Offensive by Smoguser - Smoguser - 23-04-2015 12:25

Bede analizował na 17 , dajmy procentom jeszcze popracowac o 17 , sprawdzcie bety Wink

http://prntscr.com/6x910q
http://prntscr.com/6x917a

To moje bety , pierwszy mecz - liga rosyjska , stary dobry team Check6 vs Unlimited , mecz 50-50 , nie rozumiem procentów , ( Polecam Medium , ja rzuciłem High )

Na'vi zapowiada sie lepiej w tym meczu i są w lepszej formie .

Mouz vs dignitas , skil / low na mouz .

LGB vs VP - To jest mecz 35 vs 65 , low na LGB - sa w dobrej formie , mogą dać sobie rade .

encore - Low na nich , forma flipside tak szybko sie wzniosła jak spadła ...

G2 - siła + minise - rallen a michu dalej gra , go go polska ... high bet

RE: Typy Zakładów Counter Strike:Global Offensive by Smoguser - Flejva - 23-04-2015 18:41

A co z resztą meczyków?
Mouz vs NaVi
Cplay vs myXMG
Aces vs EyeS
WebSpell vs Piter
Gplay vs entity
Lunatic vs mS

RE: Typy Zakładów Counter Strike:Global Offensive by Smoguser - Stalmer - 23-04-2015 18:41

Dobra od 0 Do 30 $ i od 30 $ do 0 Smile

Kupiłem sobie jakieś nowe skiny za łącznie 10 euro, ale szkoda, że trzeba czekać 7 dni zanim będą wymienialne.

(Dałem fulla na VP :C )

RE: Typy Zakładów Counter Strike:Global Offensive by Smoguser - Flejva - 23-04-2015 18:47

(23-04-2015 18:41)Stalmer napisał(a):  Dobra od 0 Do 30 $ i od 30 $ do 0 Smile

Kupiłem sobie jakieś nowe skiny za łącznie 10 euro, ale szkoda, że trzeba czekać 7 dni zanim będą wymienialne.

(Dałem fulla na VP :C )

Vs NaVi? To graty.

RE: Typy Zakładów Counter Strike:Global Offensive by Smoguser - Smoguser - 23-04-2015 19:48

Przestroga Nie popełnij błędu który popełnia 90 %

1.Nigdy nie obstawiasz 40 % ekwipunku ani więcej ( wyjątek Metoda 1 )
2.Nigdy nie obstawiasz ALL-IN
3.Żaden mecz nie jest pewniakiem
4.Patrz punkt 2
5.Nie obstawiaj meczy które są zbyt ryzykowne
6.Nie obstawiaj każdego meczu - bo nie ma innych - Wstrzymaj się !!!
7.Patrz punkt 4

Złamałeś jakieś 4 zasad na 7 dając fula pokerface

Mouz vs NaVi - BO2 // Low na Mouz

Aces vs eyes ( aces bez lidera fragów - choochR ) // Low eyes

Vp - LGB , Gdyby LGB grało w 5 a nie w 4 prb9 miał 4 fragi gdzie jego 3 koledzy po 20 to by to ugrali , nie wiem co on robił bo przegrywał wszystkie pojedynki i tylko jednego ważnego clutcha ugrał na 2 z paką ... Przy takich procentach - Medium VP ( powiedziałem VP a zmieniłem w ostatnim momencie na LGB i powiedziałem jeb*ać to ) xd

RE: Typy Zakładów Counter Strike:Global Offensive by Smoguser - Smoguser - 24-04-2015 19:07

Witam , dzisiaj tylko dwa mecze w dodatku sie rozpoczeły , chciałem postawić na envyus i Tsm , ledwo zdążyłem na envy postawić ... no cóż , postawiłem high beta ze wzgledu na procenty , wybaczcie ...

RE: Typy Zakładów Counter Strike:Global Offensive by Smoguser - Stalmer - 24-04-2015 21:00

Dzisiejsze mecze na prawdę ryzykowne były Smile

RE: Typy Zakładów Counter Strike:Global Offensive by Smoguser - thomasward - 24-04-2015 21:18

Ja dałem na Fntaic i NiP. :/

RE: Typy Zakładów Counter Strike:Global Offensive by Smoguser - Smoguser - 25-04-2015 02:39

No cóż to chociaż jeden Ci wszedł , oglądałem mape de dust 2 envyus vs nip , nigdy sie tak nie meczyłem oglądając jakąkolwiek mape, wynik ostateczny 36 ; 33 dla nipu , cóż , tu działała zasada - kto popełni pierwszy błąd ten odpada , mecz był naprawde trudny i było w nim duzo szczescia ale tez pokazane nam było jak grają pro gamerzy dlatego nawet warto było przegrać ale mieć fun z obstawienia na jakąś drużyne ... gg NIP

http://prntscr.com/6xtzkg - to moje bety na mecz dzisiejszy , my revenge było bardzo silnym składem , teraz grają ludzie których nie znam , dlaczego aż tyle na nich stawiam ? Bo myśle że utworzony nowy zespół bedzie silniejszy niz ten przed laty , Rock pokazał klase przeciwko Flipside , a Fnatic zawsze miało lepsze playsy od envy , z kolei nip pokazał sie niby ze słabszej strony przeciwko envy które ostatnio gra bez jakichś wiekszych wyczynów ale moim zdaniem zniszczą TSM bardzo szybko ... stąd moje bety , Betem Dnia jest ewidencyjnie ROCK vs TBD , polecam gorąco również postawić High na Fnatic , reszta meczy nie jest zbyt pewna żeby lecieć nawet medium bety dlaatego proponuje wzorowac sie na tych dwóch Wink

RE: Typy Zakładów Counter Strike:Global Offensive by Smoguser - Flejva - 25-04-2015 15:53

Fnatic vs TSM/NIP ?
Piter vs M5?