Autofill ? czyli autouzupełnianie danych wysyłki! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Autofill ? czyli autouzupełnianie danych wysyłki! (/Temat-Autofill-czyli-autouzupelnianie-danych-wysylki-112) |
RE: Autofill ? czyli autouzupełnianie danych wysyłki! - martix0 - 21-12-2009 17:47 Oczywiście przy podawaniu danych część rzeczy z tego autofilla jest nie przydatna wystarczą tylko podstawowe takie jak imie, nazwisko i adres(ulica, nr domu, mieszkanie, state(PL), kod pocztowy). RE: Autofill ? czyli autouzupełnianie danych wysyłki! - Bolt - 27-12-2009 19:05 A ja mam takie pytanie tam gdzie street to trzeba wpisać ulicę i numer domu tak? RE: Autofill ? czyli autouzupełnianie danych wysyłki! - Janas - 27-12-2009 19:10 Tak dokładnie RE: Autofill ? czyli autouzupełnianie danych wysyłki! - Alyn - 27-12-2009 19:17 A czy jest taka wtyczka do Opery? Bo nie używam i nie lubie Firefoxa ;P RE: Autofill ? czyli autouzupełnianie danych wysyłki! - Kaziu - 28-12-2009 14:51 Przydatny i dobry poradnik Chyba każdemu to się to przyda Już to instaluję ^^ RE: Autofill ? czyli autouzupełnianie danych wysyłki! - Mrowa91 - 28-12-2009 17:21 mam pytanie w operze to tylko tam w ustawieniach ustawic to autouzupelnianie? i czy to wogole dziala na lockerze? RE: Autofill ? czyli autouzupełnianie danych wysyłki! - max18 - 01-01-2010 14:55 Siemka chciałbym się dowiedzieć czy ten Autofill działa tez do ich stronki http://ptzplace.lockerz.com/ bo poprzednio jak się nie mylę to na głównej stronie lockerz.com kupywano nagrody.Czy trzeba cos zmieniac czy nie. RE: Autofill ? czyli autouzupełnianie danych wysyłki! - Aja - 01-01-2010 15:05 z tego co widzialem w opcjach to da sie tam zmienic strone na ktorej ten autofil bedzie dzialal wiec raczej trzeba to zmienic chociaz sam tego nie testowalem;] RE: Autofill ? czyli autouzupełnianie danych wysyłki! - real - 01-01-2010 15:18 Ale to moze byc potrzebna inna reguła, taki jakby profil. Nie jestem pewien. Ktos moze cos powiedziec na ten temat? Admin może? RE: Autofill ? czyli autouzupełnianie danych wysyłki! - max18 - 01-01-2010 15:24 ktos pewnie korzystał z tego Autofilla wiec wie czy trzeba czy nie.Miło by było gdyby ktos napisał czy działa. |