![]() |
T-Mobile usługi bankowe - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Banki (/Forum-Banki-237) +--- Wątek: T-Mobile usługi bankowe (/Temat-T-Mobile-uslugi-bankowe-110793) |
RE: T-Mobile usługi bankowe - romeo123 - 09-04-2015 13:22 w internecie na wszystko znajdziesz negatywna opiniee, a co taki bank musi mieć ze ci zależy na jego opinii platnosc karta robienie przelewowo i to wszystko co mogą robic nie tak ? Odp: T-Mobile usługi bankowe - dareo0045 - 19-05-2015 21:15 Przed chwilą dostałem emaila: "W 2015 roku banki w Polsce zaczęły masowo zmieniać opłaty dla klientów posiadających konta z kartą płatniczą. Czy Państwa bank również dokonał takich zmian? Przesyłamy artykuł „Sprawdź za co płacisz w swoim banku”który prezentuje zestawienie opłat za konto i kartę w wybranych bankach. Jeżeli Państwa bank znalazł się na tej liście, a nie chcą Państwo płacić za swoje konto i kartę płatniczą polecamy założenie Smart Konta za 0 zł dla każdego w Banku Smart. To prawdopodobnie ostatnie bezwarunkowo darmowe konto w Polsce. Z naszym kontem nie trzeba liczyć operacji potrzebnych do zwolnienia z opłaty za kartę, czy też spełniać innych skomplikowanych warunków. Do tego nie muszą Państwo szukać darmowego bankomatu. Każdy najbliższy taki będzie. Co więcej, konto można obsłużyć z dowolnego miejsca na świecie za pomocą aplikacji na telefon komórkowy lub przez Internet. Życzymy miłego dnia, Zespół Banku SMART Bank SMART ul. Solec 38 00-394 Warszawa jest częścią FM Bank PBP SA z siedzibą w Warszawie przy ul. Domaniewskiej 39A, 02-672 Warszawa, wpisany do rejestru w Sądzie Rejonowym dla m.st. Warszawy, XIII Wydział Gospodarczy, nr KRS 0000030330, NIP: 526-10-21-021, kapitał zakładowy 308 907 000 zł, w całości opłacony" Co o tym sądzicie? Warto zmienić Tmobile Bankowe na SmartBank? RE: T-Mobile usługi bankowe - rachman - 19-05-2015 21:34 ja mam oba. smart założyłem dla free karty. w t-mobile kartę zablokowałem. RE: T-Mobile usługi bankowe - przemekmax - 20-05-2015 09:25 ja mam mBank SmartBank i T-mobile zaraz trzeba będzie karte w T-mobile zablokować i życie toczy się dalej ![]() RE: T-Mobile usługi bankowe - benga0 - 20-05-2015 09:36 Jeżeli nie robicie kartą 200 zł miesięcznie i obawiacie się, że będziecie mieli 6 zł opłaty to według mnie nie powinniście mieć wgl konta w banku, a co mowa o karcie. Normanie aż odniosłem wrażenie, że na tych kontach macie po 50 zł miesięcznie, a kartą płacicie za czipsy w żabce. Więc automatycznie kwota 6 zł zje wam aż dwie paczki. Jeju ![]() ![]() RE: T-Mobile usługi bankowe - darmoweprobki - 20-05-2015 10:16 Czy karta w smart banku jest całkowicie darmowa i nie ma warunków co do minimalnych transakcji i czy wszystkie bankomaty są bezpłatne? RE: T-Mobile usługi bankowe - rachman - 20-05-2015 10:18 @benga0 a kim Ty jesteś by komuś mówić kto co może mieć. Patrz na siebie nie na innych i nie mów co kto ma robić ![]() edit: karta w smart jest za free całkowicie. jak chcesz to konto a masz już inne możesz zarobić 60 zł, jak chcesz wal na priv napiszę Ci jak, legalnie, rozliczysz się, wypłacisz za kilka tygodni. RE: T-Mobile usługi bankowe - darmoweprobki - 20-05-2015 11:02 A można w ogóle w smartbanku wykonywać przelewy expresowe i ile kosztują? A w temacie t-mobile: od kiedy ma być naliczona opłata za kartę (za jaki miesiąc) bo chyba zrezygnuje z karty. RE: T-Mobile usługi bankowe - almich - 20-05-2015 11:11 od czerwca bodajze albo lipca zmienia sie regulamin wtedy tez beda oplaty ja juz zrezygnowalem z karty. RE: T-Mobile usługi bankowe - markow - 20-05-2015 11:14 a czy mają szybkie przelewy darmowe tak jak w t-mobile ? i gdzie tu haczyk na czyms muszą zarabiać przecież ? |