![]() |
[AKTUALNE] TrafficMonsoon - refback do 100% lub stały refback do 50% od każdej paczki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317) +---- Wątek: [AKTUALNE] TrafficMonsoon - refback do 100% lub stały refback do 50% od każdej paczki (/Temat-AKTUALNE-TrafficMonsoon-refback-do-100-lub-staly-refback-do-50-od-kazdej-paczki-110473) |
RE: [AKTUALNE]TrafficMonsoon - refback 100% i LucreLab - refback 111% plus poradnik !!! - rafi213 - 20-08-2015 12:26 Ja póki co swój pierwszy cel w TM osiągnąłem czyli 50 aktywnych paczek. Teraz wypłata podzielona na dwie części i jedziemy dalej. ![]() ![]() [AKTUALNE]TrafficMonsoon - refback do 100% lub stały refback do 50% od każdej paczki - rafi213 - 22-08-2015 15:10 Z racji tego, iż w LucreLab do końca roku nie będzie prowizji z poleconych a będzie można tylko zarabiać z udziałów w realnych biznesach postanowiłem wprowadzić dla osób które od teraz zarejestrują się u mnie w TrafficMonsoon dwa refbacki do wyboru!!! Pierwszy - zwracam nawet do 100% swojej prowizji od pierwszej wpłaty (100% mozliwe przy wejściu na 6 lub wiecej ad packów) - czyli już na starcie masz zwrot swojej inwestycji 10% !!! Drugi - zwracam nawet do 50% swojej prowizji z każdego zakupionego przez ciebie ad packa ( 50% także mozliwe jeśli ktoś wchodzi na 5 lub wiecej ad packów i rzecz jasna reinwestuje) przez 55 dni czyli czas od zakupu pierwszych paczek. Promocja ta nie łączy się ze sobą - musisz wybrać co dla ciebie będzie korzystniejsze, a dla osób które wejdą na mniej niż 5 paczek także jest refback ale do indywidualnego uzgodnienia. Pamietaj - żeby powołać się na ten temat podczas kontaktu ze mną lub na priv, ponieważ na innych stronach oferuje różne refbacki!!! A na koniec - obiecany dowód wypłaty troche większej sumy z TM . Czas oczekiwania na wypłatę ? hmm - max 10 sekund ![]() ![]() Jeszcze raz zachęcam do rejestracji, odbierania swoich refbacków no i długiego zarobku z TM, a z pewnością będzie jeszcze długi bo plan marketingowy jest bardzo stabilny. ![]() [AKTUALNE] TrafficMonsoon - refback do 100% lub stały refback do 50% od każdej paczki - rafi213 - 28-08-2015 14:06 Kolejna wypłata - błyskawicznie na moim koncie ![]() ![]() Jak możecie zauważyć nie są już to takie małe kwoty, które każdy może osiagnąć bez trudu po 2-3 miesiacach od inwestycji a nawet niektórzy już po miesiącu. Zapraszam do współpracy !!!! Ps. Od teraz dla każdego kto powoła się na ten temat i zakupi chociaż 1 ad packa dostanie stronę partnerską do promowania TM zawierającą wszystkie najważniejsze zasady biznesu, strategie itd. !!!! RE: [AKTUALNE] TrafficMonsoon - refback do 100% lub stały refback do 50% od każdej paczki - rafi213 - 05-09-2015 23:47 Dzisiaj odbyło się spotkanie admina TM Charles Scoville z osobami zainteresowanymi TM w hotelu Hilton w Warszawie. Orzymałem takie info, że Charles przy ponad 200 obecnych osobach zalogował się na wszystkie swoje procesory i łączna kwota na nich wszystkich to ok. 8 600 000 $ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pokazał też backoffice, z którego wynikało, że kwota na kontach TM wszystkich użytkowników to ok. 2 500 000 $ czyli zapas gotówki wynosi ponad 6 milionów!!!!!!!!!!!!!! dolarów!!!!!. TM postawiło też nowy serwer, - co niewątpliwie oznacza jedno - spodziewają się dopływu nowych uczestników ![]() Nie wiem jak wy ale Ja na pewno dopłacam do programu!!! ![]() RE: [AKTUALNE] TrafficMonsoon - refback do 100% lub stały refback do 50% od każdej paczki - rafi213 - 10-09-2015 13:33 Pojawiło się w końcu coś na co czekałem czyli relacja z eventu : ![]() https://www.youtube.com/watch?t=129&v=qTI3wU5KA-U Obejrzyj, podejmij mądrą decyzję jeszcze nie jest za późno bo dopiero ten biznes okazuję się że jest tak na prawdę w blokach startowych!!! sam jestem pod wrażeniem to co obejrzałem chociaż zarabiam już tutaj od dobrych 5 miesięcy . Jeśli się zdecydujesz jedynym dylematem jaki pojawi się po jakimś czasie w twojej głowie będzie to czy dzisiaj wypłacam sobie 50$ a może 100$ a może poczekasz i zgarniesz 1000$ ![]() Uwierzcie ze takie dylematy tez są ciężkie do podjęcia ![]() RE: [AKTUALNE] TrafficMonsoon - refback do 100% lub stały refback do 50% od każdej paczki - rafi213 - 11-09-2015 14:35 Taka wczorajsza skromna wypłatka: ![]() RE: [AKTUALNE] TrafficMonsoon - refback do 100% lub stały refback do 50% od każdej paczki - rafi213 - 14-09-2015 23:01 Jak szaleć to szaleć , część dla mnie , część dla refka ![]() ![]() RE: [AKTUALNE] TrafficMonsoon - refback do 100% lub stały refback do 50% od każdej paczki - rafi213 - 20-09-2015 13:42 Pragnę tutaj poinformować że z racji tego iż 10 października stuknie temu znakomitemu RevShare już roczek i jest on jeszcze w lepszej kondycji niż na początku swojego istnienia ( dziennie dochodzi około 3 tys rejestracji na całym świecie) tego też dnia zostanie zorganizowany Mega Event w Wielkiej Brytanii na 1500 osób. Z racji olbrzymiej popularności wiem że zostały już dosłownie ostatnie miejsca do rezerwacji, nie wiem nawet czy na chwilę obecną są jeszcze jakiekolwiek wolne miejsca ![]() No i tradycyjnie mały dowodzik mojej kolejnej wypłaty co by nie uszczuplać ilości posiadanych paczek : ![]() ![]() ![]() RE: [AKTUALNE] TrafficMonsoon - refback do 100% lub stały refback do 50% od każdej paczki - rafi213 - 23-09-2015 10:40 Wrzucam tutaj link do wczorajszego webinaru - bardzo ciekawe informacje szczególnie dla początkujących : Polecam obejrzeć a następnie skontaktować się ze mną wtedy wyjaśnię wszystko dokładnie : ![]() https://www.youtube.com/watch?t=329&v=azKQ4ZDSk-0 RE: [AKTUALNE] TrafficMonsoon - refback do 100% lub stały refback do 50% od każdej paczki - rafi213 - 29-09-2015 16:54 tak z rozpędu kolejna moja wypłata, TM jest niesamowity ![]() ![]() |