4Lead.pl - Czwarty Wymiar Zarobku - programy partnerskie SMS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: 4Lead.pl - Czwarty Wymiar Zarobku - programy partnerskie SMS (/Temat-4Lead-pl-Czwarty-Wymiar-Zarobku-programy-partnerskie-SMS-110176) |
RE: 4Lead.pl - Czwarty Wymiar Zarobku - programy partnerskie SMS - suchy0001 - 10-03-2015 09:15 Można tu zarabiać czy DDWW masz zamiar upaść i sprzedać serwis po kilku miesiącach jak to miało się w przypadku hc? Pytam bo nie wiem czy ten projekt okaże się w końcu stabilny ps. Karcz nie dostaje piany,że robisz mu konkurencję identycznie wyglądającymi niektórymi programami? Nawet zbieranie punktów na nagrody itd jest podobne jeśli chodzi o stopkę RE: 4Lead.pl - Czwarty Wymiar Zarobku - programy partnerskie SMS - DeoRIP - 10-03-2015 09:25 (10-03-2015 09:15)suchy0001 napisał(a): Można tu zarabiać czy DDWW masz zamiar upaść i sprzedać serwis po kilku miesiącach jak to miało się w przypadku hc? Pytam bo nie wiem czy ten projekt okaże się w końcu stabilny Ten Projekt będzie stabilny. I polecam samemu się przekonać jak serwis wygląda RE: 4Lead.pl - Czwarty Wymiar Zarobku - programy partnerskie SMS - Pocisk1993 - 10-03-2015 09:30 Polecam serwis, bardzo dobra skutecznosc Znakomity kontakt i błyskawicznie realizowane wypłaty oraz 10 % za poleconego Czego wiecej chciec :3 RE: 4Lead.pl - Czwarty Wymiar Zarobku - programy partnerskie SMS - Kurus92 - 10-03-2015 09:32 Chętnie sprawdzę serwis i zarejestruję się z czyjegoś reflinku za lekką pomoc. ( proszę poważniejsze oferty,gdyż nie jestem laikiem-zarobione na eforsie kilka tysięcy ) RE: 4Lead.pl - Czwarty Wymiar Zarobku - programy partnerskie SMS - DeoRIP - 10-03-2015 09:37 Zapraszam do Rejestracji z mojego Refa RE: 4Lead.pl - Czwarty Wymiar Zarobku - programy partnerskie SMS - Pocisk1993 - 10-03-2015 09:41 Rejestruj sie http://4lead.pl/rejestracja?ref=00144fc4cf i pisz gg :') RE: 4Lead.pl - Czwarty Wymiar Zarobku - programy partnerskie SMS - ddww - 10-03-2015 11:09 (10-03-2015 05:51)Zarobiony_Koles napisał(a): Przetestuję DDWW - Mówiłeś, że nie myślisz nad otwieraniem biznesu? Dostałem super ofertę i przyłączyłem się do zespołu, a że mam większe doświadczenie w temacie to przejąłem kontrole nad subskrypcjami myślałem, ale jakoś one mnie nie przekonują. W wielu przypadkach premki wychodzą dużo bardziej opłacalnie i dziwi mnie to że ktoś sugeruje się ceną SMS i z góry zakłada że potencjalny klient nie ma tyle na koncie, a nie sprawdzi... są osoby, które testowały zarówno LM i jak 4L i w większości przypadkach te osoby wyszły lepiej na 4L. Konwersja niższa, ale jeśli chodzi o bilans końcowy to i tak te osoby zarabiały u nas więcej. Warto spróbować, porównać, przecież nikt nie karze Wam tutaj zarabiać, jeśli macie na subach lepsze efekty to zarabiajcie tam bo przecież tutaj chodzi o to żebyście Wy byli zadowoleni, ale bez sprawdzenia osobiście nigdy się tego nie dowiecie... (10-03-2015 09:15)suchy0001 napisał(a): Można tu zarabiać czy DDWW masz zamiar upaść i sprzedać serwis po kilku miesiącach jak to miało się w przypadku hc? Pytam bo nie wiem czy ten projekt okaże się w końcu stabilny Można spokojnie zarabiać, projekt jest stabilny. Poza tym jak pewnie dobrze pamiętasz, z HC nie miałem wyjścia. Ja i tak myślę, że najważniejsze jest to że każdy z partnerów otrzymał swoje pieniądze. Jedyną osobą która w bilansie końcowym wyszła na - to ja Przyznam szczerze, że wolałbym nie ciągnąć tego tematu dalej publicznie, jak masz jakieś pytania to pisz do mnie na PW. Programy są podobne bo w obu przypadkach ja i mój grafik je robiliśmy. pozdrawiam RE: 4Lead.pl - Czwarty Wymiar Zarobku - programy partnerskie SMS - MagdaWR - 10-03-2015 11:23 W serwisie 4lead dodany został nowy program partnerski DOŁADUJ TELEFON! Zapraszamy! Przypominamy, że aby otrzymać wypłatę w tę środę, polecenie wypłaty należy zlecić maksymalnie do dzisiaj do północy. RE: 4Lead.pl - Czwarty Wymiar Zarobku - programy partnerskie SMS - Arivi - 10-03-2015 11:54 (10-03-2015 11:09)ddww napisał(a): . Wstawiłbym waszą sygnaturę w mój profil, ale wstydzę się, że zhańbie wasz serwis moimi zarobkami 2 Jeżeli ktoś chciałby zostać moim mentorem, który nauczy mnie czegoś więcej niż spam na facebooku to pisać PW. (reje z refa) Jak ktoś ma jakiś projekt, czy coś to też walić śmiało PW. RE: 4Lead.pl - Czwarty Wymiar Zarobku - programy partnerskie SMS - DeoRIP - 10-03-2015 11:59 @[Arivi] Napisz do mnie na gg: 15842503 W wolnym czasie postaram się ci pomóc. |