Pytania nowego zapaleńca do zarabiania - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202) +--- Wątek: Pytania nowego zapaleńca do zarabiania (/Temat-Pytania-nowego-zapalenca-do-zarabiania-109933) |
RE: Pytania nowego zapaleńca do zarabiania - Exodisss - 07-03-2015 20:30 Wszystko działa. Doradzi ktoś jak zrobić jakieś pozycjonowanie forum?? Chciałbym mieć więcej uników i użytkowników, chciałbym zacząć od darmowych metod RE: Pytania nowego zapaleńca do zarabiania - PanCaro - 07-03-2015 20:34 (07-03-2015 20:30)Exodisss napisał(a): Wszystko działa, wstawiam wynik z działania reklam od rana: W tym oto momencie ktoś "życzliwy" zgłasza to do Google lub Google skanuje i dostajesz bana dożywotnio. PS. Dziwnie wysoki CTR.... jak na forum. Także powtarzam: Nie klikaj w reklamy i nie namawiaj znajomych czy innych osób. Jak klikniesz chociażby przez przypadek - zgłoś to. NIE PRZECZYTAŁEŚ REGULAMINU (07-03-2015 20:30)Exodisss napisał(a): Doradzi ktoś jak zrobić jakieś pozycjonowanie forum?? Chciałbym mieć więcej uników i użytkowników, chciałbym zacząć od darmowych metod White Hat SEO proponuję Bezpieczna metoda w większości przypadków. Jak zaczniesz spamic po katalogach profilach itp to prędzej dostaniesz bana albo filtra na domenę. RE: Pytania nowego zapaleńca do zarabiania - Exodisss - 07-03-2015 20:41 Regulamin w pełni czytałem, boje się mocno bana w AdSense więc staram się przestrzegać, mam umieszczone 3 banery zgodnie z nim. Hmm a jak działa dokładnie te White Hat SEO?? W necie mało o nim informacji jest. Bądź ile miesięcznie potrzebuje PLN by strona jako tako zdobywała unikalne i wyświetlenia?? Mogę zainwestować jeśli ma to sens. Co do White Hat znalazłem coś takiego: http://agencjawhites.pl/kontakt/ RE: Pytania nowego zapaleńca do zarabiania - Exodisss - 07-03-2015 22:36 Mam jeszcze jedno pytanie.... Mianowicie czy opłaca się reklamować na Sejfik.com ? Są tam możliwości wyświetlania bannerów oraz linków na ich stronie + pozycjonowanie poprzez umieszczenie w stopce strony linku do mojego forum. Ceny nie są zbyt duże, za taki komplet zapłacił bym nie więcej jak 15-20 zł. Pytanie tylko czy warto RE: Pytania nowego zapaleńca do zarabiania - PanCaro - 07-03-2015 22:45 (07-03-2015 20:41)Exodisss napisał(a): Regulamin w pełni czytałem Nie czytałeś (07-03-2015 20:41)Exodisss napisał(a): Hmm a jak działa dokładnie te White Hat SEO?? W necie mało o nim informacji jest. Naturalne pozycjonowanie.... Efekty są bardzo długie. W przypadku Black Hat SEO - efekty są nagłe i mogą się utrzymywać póki płacisz firmie SEO a potem możesz się bać o bana na domene albo filtr a co za tym idzie złą reputację konta G i ban na AdSense. W Google dużo piszą o tym... ale więcej o Black Hat Seo bo to przecież dochodowy interes dla firm SEO a ryzyko dla właścicieli portali. (07-03-2015 22:36)Exodisss napisał(a): Pytanie tylko czy warto Jak chcesz marnować kase na coś co i tak się nie zwróci to proszę RE: Pytania nowego zapaleńca do zarabiania - Exodisss - 07-03-2015 22:51 Przekonałes mnie, najpierw zacznę od naturalnych sposobów czyli uzupełnienia metadanych i słów kluczowych i stopniowo dodawać do darmowych katalogów. Potem może ogarnę banner na jakiejś stronie dla kobiet z dziećmi itp. Katalog Onet czy WP warto płacić ? Interesuje mnie tylko w pełni legalne pozycjonowanie RE: Pytania nowego zapaleńca do zarabiania - Voldir - 11-03-2015 21:23 Chodzą takie słuchy że Katalog Onet czy WP nie ma już takiego znaczenia. Nie da się w 100% żyć zgodnie z google bo ono samemu sobie zaprzecza RE: Pytania nowego zapaleńca do zarabiania - Lejston - 03-04-2015 00:28 Mógłbyś napisać, ile czasu posiadasz to forum, jak rozkręcałeś itd.? RE: Pytania nowego zapaleńca do zarabiania - Exodisss - 03-04-2015 07:15 Około rok, nie rozkręcałem w ogóle, przyszło 10 osób na sam początek i doszło do ponad 120. Narazie nad nim nie robie bo zająłem się subami SMS, w obecnej chwili jest to bardziej dla mnie opłacalne |