Do Zamknięcia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Do Zamknięcia (/Temat-Do-Zamkniecia-107962) |
RE: patryk0407 - OSZUST - Pysik-89 - 06-02-2015 20:06 Jak napisałem. Patryk0407 może zgłosić sprawę na policję. Wtedy administracja ma obowiązek podania danych logowania itp.(jeśli się nie mylę) Nie ma sensu roztrząsać tego tematu i pisać co jakby itp. Równie dobrze mógłbym zapytać a co by było gdybym podał swoje hasło koledze? i poprosił go o wywinięcie takiego numeru, po czym napisałbym na forum że włamano mi się na konto itp. Moim zdaniem transakcja została przeprowadzona za pomocą konta patryka i to on powinien się poczuwać do tego aby tą sprawę rozwiązać Niech tą sprawę załatwi najlepiej Patryk0407 z samym poszkodowanym.Może się jakoś dogadają i razem sprawę zgłoszą na policję. RE: patryk0407 - OSZUST - asiorek - 06-02-2015 20:11 Ziomek, ty dalej nie wiesz co pytasz, ten koleś dalej siedzi na jego koncie. Wgl, nie widzialem zeby Patryk sprzedawał apki, a po któreś on nie ma tu wstępu, zmienił mu hasło i nie może tu nic napisać bo ma zmienione haslo.. Nawet tutaj nie moze nic napisać. Wgl, kto jak kto, ale Patryk jest sumienny, nawet marcel pisał i nie tylko on.. Nie ma takiej opcji, że narazł by sie w taki sposób aktywny użytkownik forum.. I jeśli nawet tak by było to miał by dostęp do konta.. RE: patryk0407 - OSZUST - Lamojednorożec - 06-02-2015 20:24 Po co jeszcze dyskutujemy? Administracja się wypowiedziała, zwrot pieniędzy poszkodowanemu albo ban. Po co ten cały spam? RE: patryk0407 - OSZUST - patryk0407 - 06-02-2015 20:26 Witam, Oto ja prawdziwy Patryk0407. Pół dnia aż do teraz do godziny 20.00 nie mogłem dostać się na konto. Ktoś tu na pewno siedział z innym IP niż moje. Proszę administracje o zbanowanie IP wcześniejszego. Z reszto wszystkie IP z których się logowałem macie, więc wiecie z których zawsze tu wchodzę.
Następna sprawa @Liromir, tak moja wina ale Ty widzę też inteligentny jakoś nie jesteś, nie obraź się. Skoro mam nick patryk to czemu mam mieć na imię inaczej? Do tego skąd ja niby sprzedaje apki? Skoro nawet takiego tematu nie miałem. Ale pora to skończyć. Niestety tyle pieniędzy nie oddam, przykro mi że tak się stało. Skoro administracja też nie banuje IP typka, który cały czas kogoś oszukuje to też jest nie halo coś. Skoro mam mieć bana, dobrze. Przyznaje się do winy, bo przecież to moje konto ale do niczego więcej. Nigdy nikogo w balona nie zrobiłem. Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa, za obronę, za wsparcie. Starałem się pomagać i jakoś ogarnąć to forum aby wszystkim było lepiej. Dbałem o swój wizerunek do samego końca. Niestety, komuś to nie odpowiadało. Dziękuję jeszcze raz za poradniki, wiedzę, za nowo poznane osoby. Żegnam się z wami bo za pewne za kilka godzin mi ban poleci. Jeśli chcecie mnie znaleść to moje prawdziwe GG: 5188209 ! Potwierdzone przez bardzo wiele osób. Także podsumowując przepraszam @Liromir że z mojej winy straciłeś tak wiele gotówki, czasu i nerwów a dziękuję za wszystko tym którzy mi pomagali i mnie wpierali. Pozdrawiam i piona! RE: patryk0407 - OSZUST - Pysik-89 - 06-02-2015 20:28 Ja to rozumiem. Ale od tego jest administracja. Jakiś kontakt z nimi, niech poinformuje o włamie itp. (niech mu zmienią hasło itp) Ja go nie osądzam nic z tych rzeczy.Taki jest niestety internet i takie sytuację w nim się zdarzają. Ale nie może być sytuacji gdzie 160zł po prostu wyparuje. Edit: Patryk nie chce żebyś sobie pomyślał że uważam Cie za winnego czy coś w tym stylu. Bo tak nie jest - po prostu tak jak napisałeś twoje konto itp (Miałeś po prostu nieziemskiego pecha) Moim zdaniem pisz do administracji aby podali CI logi i idź z tym na policję i zobacz co oni z tym zrobią. RE: patryk0407 - OSZUST - patryk0407 - 06-02-2015 20:32 Dodatkowo cała rozmowa z tym typem: RE: patryk0407 - OSZUST - Liromir - 06-02-2015 22:29 /\ co to jest? ktoś się podszywa podemnie? Swoją drogą miałem odpuścić ten temat, 160zł to dla mnie nawet nie dniówka z SMSów - odpuściłbym ale facetowi z jajami, kogoś kto bierze na siebie odpowiedzialność - a takie zachowanie jak z podwórka lat 90tych gdzie zgraja kumpli adwokatów wie wszystko najlepiej i szczeka jak zajadłe pieski nie przejdzie. Dla mnie stroną decyzyjną jest tutaj władza forum. Pozdrawiam RE: patryk0407 - OSZUST - szykiryki - 06-02-2015 23:22 Liromir, wladza forum dala patrykowi wybor- albo odda Ci kase, albo ban, z tego co widze Patryk zdecydowal, ze chce bana, wiec to Cie musi usatysfakcjonowac...szczerze? Bedac na Jego miejscu postapilabym tak samo, ale jestem dziewczyna wiec nie mam jaj (zwlaszcza, ze nie bylo zadnego oficjalnego tematu sprzedazy tejze apki-nauczka, ze interesow na pw, nawet z pozoru doswiadczonymi userami, nie robimy) RE: patryk0407 - OSZUST - supercola - 06-02-2015 23:30 Dlatego sprawdzajcie numery gadu-gadu w google Trudno sprawdzić ? Już tyle razy ten numer gg okradał .. RE: patryk0407 - OSZUST - patryk0407 - 06-02-2015 23:43 Jutro pogadam wieczorem z @Liromir i dam znać albo on tutaj na forum |