Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Facebook VIRAL SCRIPT, czyli jak w kilka dni zbudować ogromny fanpage. ★★★★★ - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Facebook VIRAL SCRIPT, czyli jak w kilka dni zbudować ogromny fanpage. ★★★★★ (/Temat-Facebook-VIRAL-SCRIPT-czyli-jak-w-kilka-dni-zbudowac-ogromny-fanpage-%E2%98%85%E2%98%85%E2%98%85%E2%98%85%E2%98%85-107611)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Facebook VIRAL SCRIPT, czyli jak w kilka dni zbudować ogromny fanpage. ★★★★★ - Damkofr - 13-02-2015 01:28

@[AnnaKa] To co jest w strefie wtajemniczonych działa na tej samej zasadzie tylko nie trzeba zamykać okienka a trzeba kliknąć w obojętne miejsce na stronie?

RE: Facebook VIRAL SCRIPT, czyli jak w kilka dni zbudować ogromny fanpage. ★★★★★ - milosz998 - 13-02-2015 20:09

A jest jakaś Viralka, która po kliknięciu X publikuje na ścianie "ofiary" link do mojej strony? Co jak z tymi fake wiadomościami typu "Małysz nie zyje blablabla"?

RE: Facebook VIRAL SCRIPT, czyli jak w kilka dni zbudować ogromny fanpage. ★★★★★ - blvck_beauty - 13-02-2015 22:27

UP - jest. Smile
Ta tylko lajkuje Twój fanpage

RE: Facebook VIRAL SCRIPT, czyli jak w kilka dni zbudować ogromny fanpage. ★★★★★ - blvck_beauty - 16-02-2015 16:39

Cena 40pln
Zapraszam do zakupu.
GG: 11203249

RE: Facebook VIRAL SCRIPT, czyli jak w kilka dni zbudować ogromny fanpage. ★★★★★ - Jacuss - 16-02-2015 19:07

Mi nadal wyskakuje więc odradzam

RE: Facebook VIRAL SCRIPT, czyli jak w kilka dni zbudować ogromny fanpage. ★★★★★ - Squnek - 16-02-2015 21:19

@Up może masz domenę uznaną za niebezpieczną przez facebooka? sprawdź.
Zakupiłem przetestuję na nowej domenie z wysokim ruchem zobaczymy czy wyskakuje i czy lecą bany bo też mi się nie chce wierzyć.

RE: Facebook VIRAL SCRIPT, czyli jak w kilka dni zbudować ogromny fanpage. ★★★★★ - blvck_beauty - 17-02-2015 07:22

Jacuss, kazdy ma TEN SAM KOD HTML i KAZDEMU kto kupil dziala, a Tobie akurat nie.
Nie mozesz miec mi za zle, ze nie potrafisz wkleic i edytowac zwyklego kodu. Powinieniem w temacie dopisac, aby przed zakupem sprawdzic, czy ma sie IQ minimum 30. -.-

RE: Facebook VIRAL SCRIPT, czyli jak w kilka dni zbudować ogromny fanpage. ★★★★★ - Squnek - 17-02-2015 08:19

To że wyskakuje potwierdzenie wcale nie musi oznaczać że kod został źle wklejony.. Sam powinieneś o tym wiedzieć.. poza tym może warto było by pomóc koledze z forum? a tym bardziej że skrypt kupił od Ciebie.

(17-02-2015 07:22)blvck_beauty napisał(a):  Jacuss, kazdy ma TEN SAM KOD HTML i KAZDEMU kto kupil dziala, a Tobie akurat nie.
Nie mozesz miec mi za zle, ze nie potrafisz wkleic i edytowac zwyklego kodu. Powinieniem w temacie dopisac, aby przed zakupem sprawdzic, czy ma sie IQ minimum 30. -.-

RE: Facebook VIRAL SCRIPT, czyli jak w kilka dni zbudować ogromny fanpage. ★★★★★ - blvck_beauty - 17-02-2015 16:41

(17-02-2015 08:19)Squnek napisał(a):  To że wyskakuje potwierdzenie wcale nie musi oznaczać że kod został źle wklejony.. Sam powinieneś o tym wiedzieć.. poza tym może warto było by pomóc koledze z forum? a tym bardziej że skrypt kupił od Ciebie.

(17-02-2015 07:22)blvck_beauty napisał(a):  Jacuss, kazdy ma TEN SAM KOD HTML i KAZDEMU kto kupil dziala, a Tobie akurat nie.

uwierz mi, przesiedziałem przy nim 3/4 dnia. Dałem mu nawet identyczny kod jaki mam sam na blogu, prosiłem tylko o to aby go wkleił i pozamieniał linki.
Po tych kilku godzinach dostaje post na forum, że 'skrypt nie działa, sprzedający nie uczciwy'. Nie moją winą jest, że jego strona nie współgra z kodem.

RE: Facebook VIRAL SCRIPT, czyli jak w kilka dni zbudować ogromny fanpage. ★★★★★ - Jacuss - 17-02-2015 20:16

Przecież SAM masz dwa blogi gdzie - na jednym wyskakuje potwierdzenie a na drugim nie.

Strona - wszystko leci na blogspocie gdzie miało działać.

Poza tym nie ospiujesz już na GG więc niedługo trafisz do OSZUSTów jeśli nie wyślesz mi działającego kodu.