Mój nietypowy, już nie wypłacalny Bux.vgh.pl :D od 10gr PayPal w jeden dzień! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Mój nietypowy, już nie wypłacalny Bux.vgh.pl :D od 10gr PayPal w jeden dzień! (/Temat-Moj-nietypowy-juz-nie-wyplacalny-Bux-vgh-pl-D-od-10gr-PayPal-w-jeden-dzien-107401) |
RE: Mój nietypowy, wypłacalny Bux.vgh.pl :D od 10gr PayPal w jeden dzień! - urban07 - 25-02-2015 22:42 @kolin, jeśli wiedziałeś że nie będziesz mógł się wypłacić, to dlaczego codziennie zachęcałeś nas do klikania linków? RE: Mój nietypowy, wypłacalny Bux.vgh.pl :D od 10gr PayPal w jeden dzień! - Izythor - 25-02-2015 23:48 @[urban07] nie wiem jak ty, ale ja ogłaszam protest bo my tam najwięcej klikaliśmy. rozumiem że serwis może upadać, ale to już jest chamstwo. RE: Mój nietypowy, wypłacalny Bux.vgh.pl :D od 10gr PayPal w jeden dzień! - MilanFan - 25-02-2015 23:51 Dobrze, że tam nic nie klikałem. RE: Mój nietypowy, wypłacalny Bux.vgh.pl :D od 10gr PayPal w jeden dzień! - kolin - 26-02-2015 00:24 Już się odzywam chamski nie jestem jestem spłukany ale gdy dostanę kasę z sejfika wypłacę wam Wyślijcie na email [email protected] prośbę o wypłatę i mniej więcej ile mieliście nie zawyżając Osoba która zawyży nie dostanie wypłaty. Poczekacie jeszcze z miesiąc Gdybyście chcieli aby Bux powrócił to piszczie ale za takie kwoty co były Dzisiaj kwota wynosiła 0.5 gr za klik. Obliczyłem i prawie byłem na minusie. Niektóre osoby napewno oszukiwały Wam się już nawet nie chciało klikać Niech admin nie kończy wątku RE: Mój nietypowy, nie wypłacalny Bux.vgh.pl :D od 10gr PayPal w jeden dzień! - ClassAxion - 26-02-2015 07:25 To postaw to na jakims skrypcie, do tego postaw ta domene .pl i wez jakis hosting za 5zl... RE: Mój nietypowy, nie wypłacalny Bux.vgh.pl :D od 10gr PayPal w jeden dzień! - Izythor - 26-02-2015 09:35 Jeżeli ubliżyłem to przepraszam, napisałem te słowa pod wpływem emocji, mam nadzieję, że postawisz na nogi nowy, większy i lepszy serwis. Pozdrawiam i powodzenia. RE: Mój nietypowy, nie wypłacalny Bux.vgh.pl :D od 10gr PayPal w jeden dzień! - kolin - 26-02-2015 13:05 Zrezygnowałem właśnie tylko dlatego. Narazie uczę się html za ok 3 miesiące będzie dobry serwis Pozdrawiam! RE: Mój nietypowy, nie wypłacalny Bux.vgh.pl :D od 10gr PayPal w jeden dzień! - patryk6176 - 26-02-2015 13:36 A tamte zarobki wypłacisz ?? A tak na boku uzbierać najpierw trochę kasy żeby Ci nie zabrakło na te nagrody RE: Mój nietypowy, nie wypłacalny Bux.vgh.pl :D od 10gr PayPal w jeden dzień! - kolin - 26-02-2015 14:47 Postaram się Za miesiąc chyba będzie wypłata z sejfika Wyślij prosbę o wypłatę na mail. [email protected] Nazwe użytkownika i ileś zarobił to napisz Gdy zawyżysz nie dostaniesz bo miałem zapisane zarobki tylko musiałbym je odszukać RE: Mój nietypowy, nie wypłacalny Bux.vgh.pl :D od 10gr PayPal w jeden dzień! - patryk6176 - 26-02-2015 14:55 Ok napisze później tylko dokładnie ile miałem musze jakoś policzyć |