![]() |
Konkurs - zgarnij 150 FG | Proste zasady - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Forumowe Konkursy (/Forum-Forumowe-Konkursy-12) +---- Dział: Konkursy użytkowników (/Forum-Konkursy-uzytkownikow-257) +---- Wątek: Konkurs - zgarnij 150 FG | Proste zasady (/Temat-Konkurs-zgarnij-150-FG-Proste-zasady-106460) |
RE: Konkurs - zgarnij 150 FG | Proste zasady - MaXimuS007 - 25-01-2015 00:46 39. - Jaki program antywirusowy posiadasz? - AVG AntiVirus Free - Korzystasz z firewall'a ? (jeśli tak, napisz z jakiego) - Nie - Korzystasz z dodatkowych aplikacji poprawiających Twoją prywatność? (jeśli tak, napisz z jakich) - Nie - Wiesz w jaki sposób wykryć potencjalne zagrożenie? - AVG automatycznie przeskanowuje pobrane pliki, ale jeśli miałbym innego antywirusa, to ręcznie bym to zrobił. RE: Konkurs - zgarnij 150 FG | Proste zasady - Delgrippo - 25-01-2015 11:50 40. - jaki program antywirusowy posiadasz ? - Avira - korzystasz z firewall'a ? (jeśli tak, napisz z jakiego) - Nie - korzystasz z dodatkowych aplikacji poprawiających Twoją prywatność ? (jeśli tak, napisz z jakich) AdBlockPlus - Blokuje większość reklam - wiesz w jaki sposób wykryć potencjalne zagrożenie ? Oczywiście podejrzane strony a z pobierania na komputer różnych plików Avira sprawuje się Idealnie. RE: Konkurs - zgarnij 150 FG | Proste zasady - rachman - 25-01-2015 23:51 41 - jaki program antywirusowy posiadasz ?: działa w tle - Avast Free, Malwarebytes Anti-Exploit Free, dodatkowo czasami skan Malwarebytes Anti-Malware, Emsisoft Emergency Kit, AdwCleaner - korzystasz z firewall'a ? (jeśli tak, napisz z jakiego): Nie - korzystasz z dodatkowych aplikacji poprawiających Twoją prywatność ? (jeśli tak, napisz z jakich): czasami Tor - wiesz w jaki sposób wykryć potencjalne zagrożenie ?: skanowanie antywirusami w tle, ręcznie lub online np. na virustotal, po obserwacji dziwnych zdarzeń/procesów w systemie RE: Konkurs - zgarnij 150 FG | Proste zasady - nokira - 25-01-2015 23:59 42 - jaki program antywirusowy posiadasz ? - Avast Free Antivirus - korzystasz z firewall'a ? (jeśli tak, napisz z jakiego) - nie - korzystasz z dodatkowych aplikacji poprawiających Twoją prywatność ? nie - wiesz w jaki sposób wykryć potencjalne zagrożenie ? - skanując antywirusami RE: Konkurs - zgarnij 150 FG | Proste zasady - miras4567 - 26-01-2015 02:49 43. - jaki program antywirusowy posiadasz ? - McAfee Total Protection ![]() - korzystasz z firewall'a ? (jeśli tak, napisz z jakiego) - McAfee zawiera firewaalla - korzystasz z dodatkowych aplikacji poprawiających Twoją prywatność ? (jeśli tak, napisz z jakich) - czasami korzystam > CyberGhost (dzieki temu forum nawet mam konto premium przez 3 mies:huh ![]() - wiesz w jaki sposób wykryć potencjalne zagrożenie ? - od tego mam programy na przeglądarce AdBlock Plus, NoScript, Aplikacja od Antywirusa McAfee SiteAdvisor, skanowanie plików które pobieram no i oczywiście skanowanie co jakiś czas całego komputera antywirusem ![]() RE: Konkurs - zgarnij 150 FG | Proste zasady - linoskoczek - 26-01-2015 12:42 44 - jaki program antywirusowy posiadasz ? - Brak (hakujcie mnie, moje IP 127.0.0.1) - korzystasz z firewall'a ? (jeśli tak, napisz z jakiego) - Sprzętowy w routerze i na telefonie, na komputerze jako takiego nie mam. - korzystasz z dodatkowych aplikacji poprawiających Twoją prywatność ? (jeśli tak, napisz z jakich) - OpenVPN - wiesz w jaki sposób wykryć potencjalne zagrożenie ? - Przed pobraniem pliku Virustotal + odpalanie w emulatorze. RE: Konkurs - zgarnij 150 FG | Proste zasady - flown - 28-01-2015 18:16 45. - jaki program antywirusowy posiadasz ? Nie posiadam, zamula mi siódemkę ![]() - korzystasz z firewall'a ? (jeśli tak, napisz z jakiego) - PC Tools Firewall Plus - korzystasz z dodatkowych aplikacji poprawiających Twoją prywatność ? (jeśli tak, napisz z jakich) Tor, VPN-y, Proxy. - wiesz w jaki sposób wykryć potencjalne zagrożenie ? przed zagrożeniami chroni mnnie przeglądarka RE: Konkurs - zgarnij 150 FG | Proste zasady - GreyMoney - 28-01-2015 18:39 46. - jaki program antywirusowy posiadasz ? AVG Free Antivirus. - korzystasz z firewall'a ? (jeśli tak, napisz z jakiego) Nie. - korzystasz z dodatkowych aplikacji poprawiających Twoją prywatność ? (jeśli tak, napisz z jakich) Nie. - wiesz w jaki sposób wykryć potencjalne zagrożenie ? Wykonując skany antywirusem bądź programem typu Spybot. RE: Konkurs - zgarnij 150 FG | Proste zasady - dawid020899 - 28-01-2015 23:59 47. - jaki program antywirusowy posiadasz ? Avira Free Antivirus - korzystasz z firewall'a ? (jeśli tak, napisz z jakiego) Nie, nawet nie wiem co to jest ![]() - korzystasz z dodatkowych aplikacji poprawiających Twoją prywatność ? (jeśli tak, napisz z jakich) Nie. - wiesz w jaki sposób wykryć potencjalne zagrożenie ? No tak średnio bym powiedział. ![]() RE: Konkurs - zgarnij 150 FG | Proste zasady - darmoweprobki - 30-01-2015 14:37 48. - jaki program antywirusowy posiadasz ? Eset - korzystasz z firewall'a ? Nie - korzystasz z dodatkowych aplikacji poprawiających Twoją prywatność ? Nie - wiesz w jaki sposób wykryć potencjalne zagrożenie ? Skanować kompa regularnie. |