![]() |
eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami (/Temat-eSpryciula-pl-innowacyjny-polski-serwis-z-nagrodami-106139) |
RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - Styler - 13-01-2015 21:30 0.12-0.15zł za punkt przelewem lub 0.30 smsem. Strona jest zbyt gwałtownie nastawiona na zarabianie dlatego tak wiele osób ją krytykuje. Po prostu można sobie kupić tutaj los, zalosować i sprawdzić czy się wygrało. Jak widać streściłem nawet w jednym zdaniu ![]() RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - eSpryciula.pl - 13-01-2015 21:35 (13-01-2015 21:25)TeYroXOfficial napisał(a): Nie wiem czy tak trudno napisać chociażby ile kosztuje punkt, jakie są formy płatności i tym PODOBNE jak na serwis/portal z nagrodami przystało. A nie można było tak od razu? Jeśli chciałeś znać cenę Punktów, to trzeba było zapytać - Sam wspomniałeś, że już "wszystko widziałeś w serwisie". Za Punkty można zapłacić SMSem lub szybkimi przelewami. Odsyłam do zakładki: https://espryciula.pl/kup-punkty Natomiast raz jeszcze podkreślam, że wiele osób korzysta z Programu Partnerskiego i dzięki niemu zdobywa Punkty bezpłatnie. Jeśli masz pytania - to pytaj, zamiast pisać w ciemno. Właśnie po to tu jestem, żeby na Wasze pytania odpowiedzieć ![]() (13-01-2015 21:30)Styler napisał(a): Prawie 0.15zł za punkt przelewem lub 0.30 smsem. Może być 0,12 zł za Punkt ![]() ![]() Jeśli chodzi o "losowanie", to nie są to losy - raczej psychologia i pytanie, czy umiesz odgadnąć/przewidzieć, która liczba będzie dla Użytkowników "nieciekawa". Zarówno na wybór liczby, jak i na to, jak szybko odpowiesz na pytanie, masz wpływ - to sprawia, że gra nie jest losowa. RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - Styler - 13-01-2015 21:47 Uuu teraz to będą rozważania ![]() PS. Poprawiłem tą cenę. RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - yazir - 13-01-2015 21:51 @[eSpryciula.pl] nie wiem gdzie uczyłaś się o marketingu i reklamie... ale robisz to źle. Po pierwsze pierwszy post jest beznadziejny. Prawie każdy serwis potrafił napisać ładny post z najważniejszymi informacjami, tak by można było się dowiedzieć czegokolwiek o serwisie bez wchodzenia na stronę. To wszystko o czym piszesz "A nie można było tak od razu?" Te pytanie można zadać i Tobie, "a nie można było od razu napisać o cenach punktów w pierwszym poście?" "a nie można było poinformować o tym, o tamtym i siamtym?" Przed założeniem tego tematu powinnaś sprawdzić jak wyglądają tematy dotyczące innych serwisów. A następnie stworzyć temat wzorując się na temacie innego serwisu. Mam nadzieję że dzięki temu postowi zrozumiesz dlaczego userzy w sporej części negatywnie podchodzą do tego serwisu. RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - eSpryciula.pl - 14-01-2015 11:33 (13-01-2015 21:51)yazir napisał(a): @[eSpryciula.pl] Mam nadzieję że dzięki temu postowi zrozumiesz dlaczego userzy w sporej części negatywnie podchodzą do tego serwisu. Dziękuję za wiadomość. Wyedytowałam post - mam nadzieję, że teraz znajdziecie w nim już pełen obraz zasad gry ![]() (13-01-2015 21:47)Styler napisał(a): Uuu teraz to będą rozważania Niezupełnie o to mi chodziło. Oczywiście - jedni będą przeglądać historię gier i na tej podstawie spróbują przewidzieć liczbę, a inni wybiorą liczbę przypadkowo. Natomiast nie możemy mówić o losowaniu, bo na to, która liczba będzie najrzadziej wybierana, mają wpływ wszyscy Użytkownicy grający w danej grze. (13-01-2015 21:47)Styler napisał(a): PS. Poprawiłem tą cenę. Dzięki. RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - Kryspin - 14-01-2015 13:41 duży plus za darmową grę z tabletem ![]() RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - eSpryciula.pl - 14-01-2015 14:21 (14-01-2015 13:41)Kryspin napisał(a): duży plus za darmową grę z tabletem Dzięki w imieniu zespołu ![]() RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - Maxkipl - 14-01-2015 18:28 Niestety, pachnie mi to botami i chyba mam niestety racje ![]() ![]() RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - eSpryciula.pl - 14-01-2015 18:37 (14-01-2015 18:28)Maxkipl napisał(a): Niestety, pachnie mi to botami i chyba mam niestety racje Jak do tej pory nie zaobserwowaliśmy podejrzanych zachowań na Portalu - niemniej jednak niezmiennie monitorujemy sytuację. Wprowadzamy także rozwiązania, które mają chronić Użytkowników przed próbami nieuczciwej rywalizacji - m.in. blokując próby tworzenia multikont oraz zachęcając do łączenia kont na eSpryciula z Fb. Dodatkowo w Regulaminie istnieje zakaz zakładania przez jedną osobę więcej, niż jednego konta. RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - Maxkipl - 14-01-2015 18:54 (14-01-2015 18:37)eSpryciula.pl napisał(a):Chodzi mi że pańska strona używa botów żeby czasem nikt nie wygrał(14-01-2015 18:28)Maxkipl napisał(a): Niestety, pachnie mi to botami i chyba mam niestety racje ![]() |