12 osób zabitych.. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +---- Dział: Ciekawe Dyskusje (/Forum-Ciekawe-Dyskusje-328) +---- Wątek: 12 osób zabitych.. (/Temat-12-osob-zabitych-105640) |
RE: 12 osób zabitych.. - daniel42na - 08-01-2015 05:06 Cytat:Czy wy słyszcie co piszecie? Wasze opinie tylko świadczą o braku dojrzałości i wychowaniu w zaściankowej kulturze.Zapomnij Jesteś muzułmaninem czy jakimś skrajnym lewakiem? PS. Andrzej już ma cie na liście. RE: 12 osób zabitych.. - Taolien - 08-01-2015 11:13 (08-01-2015 05:06)daniel42na napisał(a): Zapomnij Jesteś muzułmaninem czy jakimś skrajnym lewakiem? Jak na poważnie, to nie mam słów; a jak dla żartów wklejasz filmik gloryfikujący faceta który zabił 69 osób w imię swojej chorej ideologii, to nie wiem kogo ma to śmieszyć. Użytkownik napisał Ci prawdę, ale skoro prawda nie godzi się z Twoimi poglądami na sprawę, to "tym gorzej dla prawdy"? RE: 12 osób zabitych.. - Max998 - 08-01-2015 12:20 Ale co w ogóle ten człowiek pisze, że Europa się nawróci na islam a jeśli nie to co? Wybiją nas? Ja np. nigdy się nie nawrócę i co ze mną zrobią? To oczywiste - zabiją. Z resztą temat dotyczył terrorystów z Paryża a nie poglądów religijnych i wydaje mi się, że temat za daleko poleciał bo zaczyna się grożenie islamem i jego zasięgiem. TEMAT ZGŁASZAM DO ZAMKNIĘCIA! Daniel, zgadzałem się z Tobą we wszystkich postach w razie czego. 12 osób zabitych.. - surfer0700 - 08-01-2015 12:26 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |