Rzucam sub sms, rozpoczynam nowy etap - dziennik Czlowienia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Rzucam sub sms, rozpoczynam nowy etap - dziennik Czlowienia (/Temat-Rzucam-sub-sms-rozpoczynam-nowy-etap-dziennik-Czlowienia-104643) |
RE: Rzucam sub sms, rozpoczynam nowy etap - dziennik Czlowienia - Voldir - 28-12-2014 19:07 Jeśli ktoś chce to niech szuka bloga ale niech nie zadaje durnych pytań czy ma żółte tło i czy są na nim kucyki Pony. RE: Rzucam sub sms, rozpoczynam nowy etap - dziennik Czlowienia - czlowien - 28-12-2014 19:16 Cytat:Dlaczego usuwasz gry, do których nie było rejestracji? Rozumiem, że jakość > ilość, ale nie masz chyba aż tylu postów już, żeby już zaczynać czyścić bloga chyba? Według mnie gry bez żadnej rejestracji po prostu zaśmiecają niepotrzebnie bloga Cytat:Masz żółte tło na stronie? Tło jest szare + ma dodatki (postacie z gier itd) RE: Rzucam sub sms, rozpoczynam nowy etap - dziennik Czlowienia - domin_dz - 29-12-2014 15:37 Ja mam pytanie, jaką masz konwersję na tym gameflow? RE: Rzucam sub sms, rozpoczynam nowy etap - dziennik Czlowienia - czlowien - 29-12-2014 19:05 (29-12-2014 15:37)domin_dz napisał(a): Ja mam pytanie, jaką masz konwersję na tym gameflow? Wczoraj ponad 15%, dzisiaj 17%. Dzisiaj zarobione 48,50 zł na grach. tak jak zapowiadałem, rzuciłem TanieAukcje ale działam teraz także na Sknerusie Wpadł dziś już pierwszy lead za 65 zł. Tak, wiem o tym, że to najprawdopodobniej byli właściciele Instantera, ale uważam że jest to pewniejszy serwis niż TanieAukcje. Szczególnie zachęciła mnie ich reklama na stronie głównej Onetu - świadczy to o dość dużym budżecie tej firmy. Jak ktoś chce zarabiać ze mną to zapraszam z reff'a: https://sknerus.pl/pl/pp/9991/45 mogę podpowiedzieć co nieco + każdy mój reff ze Sknerusa, który wygeneruje przynajmniej dwa leady bierze udział w losowaniu tego fanpag'a: LINK + ten, idealny pod program sub sms/ppa "pobierz plik", "download": KLIK (fanpage jest już dość stary, a ciągle napływają prośby na PW o podanie metody kto sie zarejestruje niech poda mi login który ma na sknerusie + swój numer gg abym mógł się łatwo skontaktować (jak ktoś nie ma gg to np. link do swojego profilu fb). UWAGA! Oczywiście Ty, rejestrując się z mojego reff'a nie tracisz ani jednego % ze swoich zarobków - 100% TRAFIA DO CIEBIE Co dzisiaj zrobiłem? - Rozpocząłem promo Sknerusa, - Dodałem 5 gier do bloga Co na jutro? - Dalsze promo Sknerusa i usunięcie niepotrzebnych gier z bloga + dodanie ciekawszych kreacji reklamowych. RE: Rzucam sub sms, rozpoczynam nowy etap - dziennik Czlowienia - mlody16918 - 29-12-2014 19:12 (29-12-2014 19:05)czlowien napisał(a):(29-12-2014 15:37)domin_dz napisał(a): Ja mam pytanie, jaką masz konwersję na tym gameflow? Sknerusa można promować podobnie jak tanie aukcje? FanPage itp? RE: Rzucam sub sms, rozpoczynam nowy etap - dziennik Czlowienia - czlowien - 29-12-2014 19:15 @Mlody, tak. Jest to praktycznie identyczny serwis jeśli chodzi o jego działanie. RE: Rzucam sub sms, rozpoczynam nowy etap - dziennik Czlowienia - Voldir - 29-12-2014 19:31 O Sknerusie był tutaj temat. Wyszło że loguję się z takiego samego IP jaki miał Instanter. Do tego siedzibę mają w Ameryce Środkowej bodajże. Ogólnie była ciekawa dyskusja jakiś czas temu ale wątek już zniknął. Masę błędów wtedy mieli. RE: Rzucam sub sms, rozpoczynam nowy etap - dziennik Czlowienia - czlowien - 29-12-2014 19:37 (29-12-2014 19:31)Voldir napisał(a): O Sknerusie był tutaj temat. Wyszło że loguję się z takiego samego IP jaki miał Instanter. Do tego siedzibę mają w Ameryce Środkowej bodajże. Ogólnie była ciekawa dyskusja jakiś czas temu ale wątek już zniknął. Masę błędów wtedy mieli. Nie polecam Tak, wspomniałem o tym wyżej Wykupili m. in. reklame na stronie głównej Onetu, więc chyba zwijać się nie chcą zbyt szybko. Dodatkowy + jest taki, że ich support jest bardzo szybki. Oczywiście każdy robi to na własne ryzyko - to chyba oczywiste. RE: Rzucam sub sms, rozpoczynam nowy etap - dziennik Czlowienia - Voldir - 29-12-2014 19:50 Wiem wiem. Wspomniałem tylko o tym bo aż po 6 pytaniu o to samo, łaskawie podali siedzibę firmy RE: Rzucam sub sms, rozpoczynam nowy etap - dziennik Czlowienia - Arivi - 29-12-2014 20:00 Ten "sknerus" jak wali ludzi w konia ? Jeśli ktoś licytuje auto dając 700zł, po prostu kasa mu z konta znika, a on auta nie dostaje tak? |