MixSub.pl - Oficjalny temat - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: MixSub.pl - Oficjalny temat (/Temat-MixSub-pl-Oficjalny-temat-104571) |
RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - Koja - 26-12-2014 00:04 (25-12-2014 23:55)Eldarix napisał(a): Nie rozumiem dlaczego wszyscy są tak sceptycznie nastawieni jeżeli chodzi o jakiś nowy serwis. Mixsub zapowiada się bardzo fajnie i czytając co ma do zaoferowania użytkownikom myślę, że serwis ten odniesie sukces. Oczywiście nie mam dużego doświadczenia jeżeli chodzi o tego typu serwisy ale na bieżąco śledzę wszystkie tego typu tematy od czasów Easysuba i jakieś tam pojęcie mam.Co fajnego ma do zaoferowania ? Bo wszystko to co jest tutaj, na innych serwisach jest już od kilku miesięcy. Dochodzi fakt, że firma zarejestrowana jest gdzieś na zadupiu i w każdej chwili mogą Ci nie wypłacić zarobionych pieniędzy. Więc po co zarabiać tutaj, skoro masz mase innych partnerów, którzy oferują to samo i masz pewność, że dostaniesz swoje pieniądze ? Jest to tylko moje zdanie. A to czy będziesz tu zarabiał to Twój wybór RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - ajaa - 26-12-2014 00:07 Cytat:Co fajnego ma do zaoferowania ? Bo wszystko to co jest tutaj, na innych serwisach jest już od kilku miesięcy. Dochodzi fakt, że firma zarejestrowana jest gdzieś w zadupiu i w każdej chwili mogą Ci nie wypłacić zarobionych pieniędzy. Więc po co zarabiać tutaj, skoro masz mase innych partnerów, którzy oferują to samo i masz pewność, że dostaniesz swoje pieniądze ? Dokładnie. RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - Eldarix - 26-12-2014 00:11 (26-12-2014 00:04)Koja napisał(a):(25-12-2014 23:55)Eldarix napisał(a): Nie rozumiem dlaczego wszyscy są tak sceptycznie nastawieni jeżeli chodzi o jakiś nowy serwis. Mixsub zapowiada się bardzo fajnie i czytając co ma do zaoferowania użytkownikom myślę, że serwis ten odniesie sukces. Oczywiście nie mam dużego doświadczenia jeżeli chodzi o tego typu serwisy ale na bieżąco śledzę wszystkie tego typu tematy od czasów Easysuba i jakieś tam pojęcie mam.Co fajnego ma do zaoferowania ? Bo wszystko to co jest tutaj, na innych serwisach jest już od kilku miesięcy. Dochodzi fakt, że firma zarejestrowana jest gdzieś w zadupiu i w każdej chwili mogą Ci nie wypłacić zarobionych pieniędzy. Więc po co zarabiać tutaj, skoro masz mase innych partnerów, którzy oferują to samo i masz pewność, że dostaniesz swoje pieniądze ? Jeszcze tutaj nie zarabiam, napisałem po prostu że zainteresowałem się programem i osobiście im się On podoba. To że firma jest zagraniczna wiele nie znaczy, każda firma ( nawet ta z Polski ) może wypiąć się na wypłaty. Mi podoba się to, że jest to coś nowego, lubię brać udział w takich nowo startujących serwisach refów nałapie haha Pożyjemy zobaczymy RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - kam100 - 26-12-2014 00:14 Koja co do zaoferowania? - ponad 20% większe zarobki niż u konkurencji (korzystając z anonimowej wypłaty) - brak cięcia leadów - prowizja od wypłat poleconych (7%) I wiele innych ciekawych dodatków... RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - Koja - 26-12-2014 00:29 Z tego co widze, to stawki podobne do tych na HotCash'u. Prowizja także nie jest najwyższa, jeśli dobrze pamiętam na FireSubie wynosi 10% zarobków poleconego. A co do cięcia leadów to raczej inne serwisy nie tną. Gdyby tneli to ludzie zauważyli by to i przeniesli się na inny serwis. Tak jak pisał ktoś wyżej, pożyjemy zobaczymy. Może ja i inne osoby, które się wcześniej wypowiedziały myliły się i nie zamkniecie biznesu zatrzymując kase. Mimo wszystko, życzę powodzenia w prowadzeniu serwisu RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - kam100 - 26-12-2014 00:32 Dziękujemy Tak jak napisałeś czas zweryfikuje. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł lub propozycję na to co można by było ulepszyć w serwisie to prosze podzielcie się Jeśli znaleźliście błąd, nawet mały zgłaszajcie go! Dążymy do perfekcji RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - ASTONEQ - 26-12-2014 00:32 Z pewnością ktoś kto zarabiał w innych serwisach i się rozliczał to teraz przestanie bo u Was nie ma rachunków RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - Branzolek - 26-12-2014 00:38 (26-12-2014 00:32)ASTONEQ napisał(a): Z pewnością ktoś kto zarabiał w innych serwisach i się rozliczał to teraz przestanie bo u Was nie ma rachunków Mylicie pojęcia wypowiedzi Nie bronie ich ale dlaczego ktoś ma przestawać zarobku gdzieś indziej i się od razu przenosić. Logiczne że ktoś kto ogarnia temat tego nie zrobi. Co do nowych pomysłów, zróbcie wypłaty codzienne góra co 2 dni Istnieją już automaty co expresowo wypłacają kase na konto w 15 minut RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - kam100 - 26-12-2014 00:42 @Branzolek Z tym, że jeśli się nie rozliczysz z US zostanie Ci sporo dodatkowej kaski Co do wypłat.. Góra co 2 dni wypłaty i to zwykłe to nie za dobry pomysł Zaczynamy powoli. Jeśli mówisz o przelewach BC to jest to koszt 5zł za jeden przelew ( +1zł za przelew bo tyle sobie liczy PKO BP), czyli bylibyśmy stratni 6zł na każdej wypłacie. Taki system mógłby u nas zaistnieć ale przy kwotach 300zł+ bo przy 50zł to nie ma to najmniejszego sensu ale dzięki za sugestię Napewno to w niedługim czasie dogłębniej przemyślimy! RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - ASTONEQ - 26-12-2014 00:46 (26-12-2014 00:42)kam100 napisał(a): Z tym, że jeśli się nie rozliczysz z US zostanie Ci sporo dodatkowej kaski Ja pie*rdole Serio to napisaliście ? Jak dla mnie to Was dyskwalifikuje .... |