WildShow.tv Program Partnerski - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: WildShow.tv Program Partnerski (/Temat-WildShow-tv-Program-Partnerski-103676) |
RE: WildShow.tv Program Partnerski - pawelPP - 12-01-2015 16:35 WildShow, u mnie występuje problem z rejestracją : wyskakuje błąd aplikacji, oraz mam problem z wejsciem na stronę ze swojego komputera (na każdej przeglądarce) z VPS'a jest ok ale bardzo wolno ładuje się strona, gorzej jak nie tylko u mnie występuje taki błąd. RE: WildShow.tv Program Partnerski - rejwus15 - 12-01-2015 16:49 (12-01-2015 16:35)pawelPP napisał(a): WildShow, u mnie występuje problem z rejestracją : wyskakuje błąd aplikacji, oraz mam problem z wejsciem na stronę ze swojego komputera (na każdej przeglądarce) z VPS'a jest ok ale bardzo wolno ładuje się strona, gorzej jak nie tylko u mnie występuje taki błąd. Mam to samo, wyskakuje błąd "error aplication"... RE: WildShow.tv Program Partnerski - pawelPP - 12-01-2015 16:52 Dokładnie, mój kolega też próbował założyć konto i ma to samo. Szkoda bo ludzie tracą pieniądze zarabiając tu, ponieważ nikt nie może się zarejestrować, ani doładować swojego konta żetonami . RE: WildShow.tv Program Partnerski - WildShow - 14-01-2015 12:34 Dokonaliśmy kilku poprawek jeśli chodzi o rejestracje... Powinno być już wszystko w porządku, jeśli nie, prosimy o wiadomość. RE: WildShow.tv Program Partnerski - Hiki12 - 14-01-2015 19:36 Mam pytanie do WildShow trochę odbiegające od tego teamatu. Otóż na konkurencyjnym portalu z kamerkami jest taka opcja jak *Zgłoś nadużycie*( poprawnie zgłoszone naduzycie jest wynagradzane bodajże 20kr.) Czy planujecie wdrożyć taką opcję gdy serwis się rozwinie ? RE: WildShow.tv Program Partnerski - mysc - 15-01-2015 09:16 Jaki jest średni stosunek wpłacających użytkowników do ogółu ? RE: WildShow.tv Program Partnerski - tdkzor - 15-01-2015 11:45 (15-01-2015 09:16)mysc napisał(a): Jaki jest średni stosunek wpłacających użytkowników do ogółu ? ja np. teraz na 9 uzytkowników 3 coś kupiło, ale to wszystko zalezy skad sciagasz ludzi, najlepiej celować już w tych wciągniętych w kamerki, mam nadzieje ze o to ci chodzilo.. RE: WildShow.tv Program Partnerski - Nupek369 - 18-01-2015 01:21 W przypadku otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nim działalności Firma Viplimited zobowiązana jest niezwłocznie uniemożliwić dostęp do tych danych. Ktos rozjasni troche? RE: WildShow.tv Program Partnerski - tdkzor - 18-01-2015 14:09 (18-01-2015 01:21)Nupek369 napisał(a): W przypadku otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nim działalności Firma Viplimited zobowiązana jest niezwłocznie uniemożliwić dostęp do tych danych. wystarczy przeczytać powoli i dokładnie każdy pkt. Cytat:XIII. Wyłączenie odpowiedzialności jasne i zrozumiałem dla mnie RE: WildShow.tv Program Partnerski - mysc - 18-01-2015 14:22 (15-01-2015 11:45)tdkzor napisał(a):(15-01-2015 09:16)mysc napisał(a): Jaki jest średni stosunek wpłacających użytkowników do ogółu ? O to, o to, ale bardziej ogólnie pytałem całościowo jak to w tym programie wygląda. Ja mam na przykład 22 użytkowników i 0 wpłat -.- Przypuszczam, że jakieś wpłaty są potrzebne żeby otrzymać wypłatę i zastanawiam się czy tylko mi tak słabo z tym idzie ;/ |