![]() |
TREESUB.PL - Oficjalny temat - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: TREESUB.PL - Oficjalny temat (/Temat-TREESUB-PL-Oficjalny-temat-103412) |
RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - Shiv3R - 20-12-2014 23:22 Jak z wypłatą? Trzeba wysyłaś skan dowodu? Jak z podatkiem odliczacie wy czy muszę sam rozliczać? Oraz czy jest możliwość dodania więcej np ofert konkursu czy tylko jedna? RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - TreeSub - 20-12-2014 23:44 Shiv3R napisał(a):Jak z wypłatą? Trzeba wysyłaś skan dowodu? Jak z podatkiem odliczacie wy czy muszę sam rozliczać? Oraz czy jest możliwość dodania więcej np ofert konkursu czy tylko jedna?skan dowodu nie potrzebny, zarobione pieniądze w serwisie nalezą do Ciebie w pełni ![]() ![]() RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - .::Nicko::. - 20-12-2014 23:44 Podpinam się do wypowiedzi użytkownika wyżej. Czy trzeba pokazywac skan dowodu przy wypłacie? Wypłacacie na PayPal? Minimalna stawka do wypłacenia to ...? RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - TreeSub - 21-12-2014 00:05 .::Nicko::. napisał(a):Podpinam się do wypowiedzi użytkownika wyżej. Czy trzeba pokazywac skan dowodu przy wypłacie? Wypłacacie na PayPal? Minimalna stawka do wypłacenia to ...?Tak jak napisałem powyżej nie potrzeba skanu dowodu ![]() ![]() RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - .::Nicko::. - 21-12-2014 00:16 Rozumiem. Jest może również u was takie coś jesli dana osoba ma np. 30zł i pilnie potrzebuje danej kwoty to nie patrząc na próg minimalny wypłacie takiej osobie? Rzecz jasna za prowizja ![]() RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - TreeSub - 21-12-2014 00:43 .::Nicko::. napisał(a):Rozumiem. Jest może również u was takie coś jesli dana osoba ma np. 30zł i pilnie potrzebuje danej kwoty to nie patrząc na próg minimalny wypłacie takiej osobie? Rzecz jasna za prowizjaNie kwestionowaliśmy tego sposobu wypłat, ale jeśli taka funkcja się pojawi to z pewnością będzie dotyczyła tylko użytkowników, którzy maja u nas przepracowane pare tygodni ![]() RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - .::Nicko::. - 21-12-2014 01:00 ![]() ![]() RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - Voldir - 21-12-2014 02:08 Iphone 5/6 jest strasznie oklepany już. Poza tym wyżej masz napisane że zostały dodane nowe programy. Bardzo fajne zresztą ![]() RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - TreeSub - 21-12-2014 11:39 .::Nicko::. napisał(a):IPhone 6 nie przewidujemy bo tak jak powyżej kolega wspomniał jest to już oklepany program + nie chcemy mieć podobnych programów do konkurencji ![]() RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - patulsky1337 - 21-12-2014 12:15 Zarejestrowałem się w serwisie Treesub ponieważ zaciekawiła mnie reklama, którą otrzymałem w prywatnej wiadomości. Serwis wygląda super, wszystko bardzo fajnie działa i wygląda... sprawia wrażenie strony, na której można zarobić niemałe pieniądze ale... stąd rodzi się moje pytanie... jak tu w ogóle zarabiać? Od czego zacząć? Przeglądałem całą stronę i spotkałem się z jakimiś programami. Mam w nich brać udział, żeby zarobić? Proszę o pomoc dla zielonego ![]() |