![]() |
Opcje binarne - Dziennik pracy matchless'a - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Opcje binarne - Dziennik pracy matchless'a (/Temat-Opcje-binarne-Dziennik-pracy-matchless-a-102554) |
RE: Opcje binarne - Dziennik pracy matchless'a - matchless - 12-12-2014 12:21 Kupimy za pierwszą wypłatę z opcji...umówmy się, nie kupimy produktu niesprawdzonego ![]() RE: Opcje binarne - Dziennik pracy matchless'a - matchless - 12-12-2014 19:34 I tak oto tydzień pracujący minał i trzeba odpocząć od obstawiania....brzmi jak tekst osoby uzależnionej ![]() Zakończyła dziś się pozycja, którą obstawiłem 8 grudnia. Po sznurku zgodnie z trendem. Poza tym dwie jeszcze postawiłem opierając się na nowym ichimoku, jak się okazało trafnie. ![]() Wygranych - 3 Przegranych - 0 Bilans dnia - 59 Stan konta - 53771,39 RE: Opcje binarne - Dziennik pracy matchless'a - matchless - 13-12-2014 19:22 Zrobiłem sobie podsumowanie moich 4 tygodni z opcjami. Pierwszy tydzień nie był pełny, a taką bardziej realną kasą zacząłem na koncie demo grać od końca zeszłego tygodnia. Właściwie to statystyki z pierwszych trzech tygodni niewiele znaczą, ciągłe testowanie i zapoznawanie się czym to się je. Mijający tydzień wyglądał bardziej jak świadome granie dopiero, ale w tym roku napewno nie wejdę jeszcze na realną platformę. Mój stan można porównać do pierwszej jazdy z instruktorem po placyku. Niby wiesz gdzie jest stacyjka, hamulec i sprzęgło, niby prowadzisz samochód ale nie sam, na mieście nie byłeś, potwierdzenia swoich umiejętności nie masz, a o swoim samochodzie możesz pomarzyć ![]() I tydzień - 379,12 41 wygranych, 33 przegranych, 1 remis II tydzień - 3342 65 wygranych, 63 przegrane, 3 remisy III tydzień - -31,05 22 wygrane, 31 przegranych, 0 remisów IV tydzień - 129,9 17 wygranych, 7 przegranych, 0 remisów 3k w II tygodniu to tylko efekt sporej kwoty do dyspozycji na spotoption. Od tygodnia IV stawki nie mają dla mnie znaczenia i nie ruszam ich. Co dalej przede mną. Zamierzam szerzej poznać ichimoku, które w pewien sposób zmodyfikowałem pod siebie. Może się okazać, że to nie ostatnia zmiana parametrów. Zamierzam także przejść w pełni na świece japońskie, które do tej pory używałem tylko podglądowo. Do tego celu pomoże mi książka oraz wiele materiałów online. Miałem kilka przygód z opcjami 60sek i nie wspominam ich jakoś najgorzej. Nie mniej jednak lepiej czuje się w dłuższych pozycjach. Będę także wprowadzał więcej kilkudniowych opcji, wydają się jak na mój gust najpewniejsze. Nie byłbym sobą gdybym nie prowadził własnych statystyk, które uwielbiam. Głównie dla celów motywacyjnych i sprawdzenia czy odnotowuję postępy. Za parę tygodni będzie można coś więcej o tych postępach powiedzieć. ![]() RE: Opcje binarne - Dziennik pracy matchless'a - trio - 13-12-2014 22:48 Prowadzenie statystyk moze sie znacznie przyczynic do osiagniecia badz nie sukcesu. RE: Opcje binarne - Dziennik pracy matchless'a - Maersk - 13-12-2014 23:08 (13-12-2014 22:48)trio napisał(a): Prowadzenie statystyk moze sie znacznie przyczynic do osiagniecia badz nie sukcesu. Prędzej do osiągnięcia sukcesu. Statystyki są potrzebne zawsze, nie ważne co robisz, dobrze jest mieć podgląd na sytuację i wyciągać wnioski bądź wycofać się w porę RE: Opcje binarne - Dziennik pracy matchless'a - matchless - 13-12-2014 23:27 Uważam, że statystyki tylko mi pomogą. Zawsze je robiłem, lubię się do nich odnosić i analizować swój postęp. Dają mi sygnał gdy coś źle robię lub nie ma poprawy. Zaleciało trochę sportem, skąd zaraziłem się tym (kolarstwo górskie, bieganie) i mam nadzieje, że w opcjach także przyczynią się do lepszych wyników. ![]() RE: Opcje binarne - Dziennik pracy matchless'a - MaLiN - 14-12-2014 00:48 Plus za prowadzenie statystyk, mi osobiście nie chciałoby się tego robić, jakoś wątpie żebym miał czas na to, ale rzeczywiście takie prowadzenie statystyk może w pewien sposób poprawić zarabianie. Na przykład można zobaczyć, w jakie dni najlepiej się nam inwestuje ![]() RE: Opcje binarne - Dziennik pracy matchless'a - matchless - 14-12-2014 10:04 Dobrze, że nie muszę wszystkiego sam wpisywać i w połowie jest to zautomatyzowane ![]() Jedno można wyczytać póki co, zdecydowanie w weekendy najgorzej mi idzie ;p. RE: Opcje binarne - Dziennik pracy matchless'a - matchless - 15-12-2014 18:42 Początek tygodnie jakiś taki nijaki, słabo co ogarniałem dziś wykres. Jutrzejszego dnia zamienię ichimoku na 3 średnie kroczące, zobaczymy czy komfort analizowania się zwiększy. Mam nadzieję, że zły początek tygodnia jest zapowiedzią dobrego zakończenia. Wygranych - 2 Przegranych - 4 Bilans dnia - 27 Stan konta - 53798,39 RE: Opcje binarne - Dziennik pracy matchless'a - matchless - 17-12-2014 10:32 Nie mam coś w tym tygodniu szczęścia i głowy do analiz. Siedzi mi na głowie jedna sprawa i nie daje spokoju. Może powinienem zrobić sobie kilka dni przerwy? Wczoraj pobawiłem się chwilę na 60 sekundowych opcjach, potwierdziło to tylko moje wcześniejsze przypuszczenie, że to nie jest dla mnie ![]() Wygranych - 3 Przegranych - 7 Bilans dnia - -120 Stan konta - 53678,39 |