![]() |
Dziennik Pekona - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik Pekona (/Temat-Dziennik-Pekona-101924) |
RE: Dziennik Pekona - DIGADZ/pv - Pekon - 12-12-2014 00:47 Codzienne klikanie to podstawa sukcesu. Tak zwana systematyczność ![]() @Edit Dziękuje za rejestracje z refa !! Jak masz jakieś pytania wal do mnie na skype/gg/facebook/email ![]() ![]() RE: Dziennik Pekona - DIGADZ/pv - popekuni - 12-12-2014 01:32 Nie wiem czy zdołasz obsłużyć ale może skorzystam ![]() RE: Dziennik Pekona - DIGADZ/pv - Willuuus - 12-12-2014 04:00 Siema Pekon. Zagladam od jakiegos czasu i jest dobrze ![]() RE: Dziennik Pekona - DIGADZ/pv - Pekon - 12-12-2014 13:26 Dzięki za miłe słowa ![]() ![]() RE: Dziennik Pekona - DIGADZ/pv - Pekon - 14-12-2014 19:19 Witajcie przyjaciele!! Na wstępie chciałbym zaznaczyć abyście się nie martwili że strona potrafi w ciągu dnia mulić, mowa tu o digadz. Jest to nowy serwis zapewne admin walczy z atakami ddos jak i nie przewidział że tyle osób będzie wchodzić na stronę. Z dnia na dzień digadz staje się coraz bardziej popularne. Wiele ludzi płacze ze względu na spadające naliczenia no są macie racje ale w pv w sob i nd nie macie naliczeń co za tym idzie tutaj sobie możecie zarobić nawet w weekend!! Do tego strona się rozwija cały czas. Przez to że są niższe naliczenia (narazie) możemy być pewni że serwis długo pożyje, admin nie będzie się zwijał skoro ma wypłacić i codziennie generowane są dla niego x $$ ![]() Nie mam czasu dziś dodawać fotek Wczorajsze naliczenie : 13 Dec 2014 19:25 Value Units Assigned ($12.287) Przedwczorajsze naliczenie 12 Dec 2014 20:02 Value Units Assigned ($14.831) Zobaczymy co dziś adm da. Powodzenia !! RE: Dziennik Pekona - DIGADZ/pv - misterzelek - 14-12-2014 19:23 Kiedy są wieczorne ? reklamy o której ? RE: Dziennik Pekona - DIGADZ/pv - Pekon - 14-12-2014 19:26 Ja tam nie wiem z tego co widziałem różnie admin daje. Pobiera punkty wieczorem i daje jakoś w nocy. Ja wstaje rano i zawsze mam reklamy ![]() RE: Dziennik Pekona - DIGADZ/pv - misterzelek - 14-12-2014 19:27 Bo ja wczoraj mialem kolo 22 i nw jak to jest ![]() RE: Dziennik Pekona - DIGADZ/pv - Pekon - 15-12-2014 17:55 Zaczne dzisiejszy post od złych wiadomości mianowicie w dniach 23,24,25 grudnia digadz zostaję wyłączone. ![]() Z najważniejszych informacji to serwery nie dają rady gdy są bannery i to jest przyczyna wyłączenia serwerów ![]() ![]() ![]() Jeszcze tylko trochę i grupa 9 ![]() ![]() Tak wyglądają upgrade niestety hunter mi się nie zwrócił ![]() ![]() ![]() Wczorajsze naliczenia lepsze od przedwczorajszych i wczorajszych mam nadzieje że teraz naliczenia będą szły ku górze. ![]() Ja zabieram się za naukę matmy jutro maturka próbna... Powodzenia i życzę samych sukcesów ! RE: Dziennik Pekona - DIGADZ/pv - PremAccHack - 15-12-2014 18:38 Pekon jaki procesor polecasz? Chce wpłacić 600$ ![]() |