Create your passive income - Polecaj i zarabiaj - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Create your passive income - Polecaj i zarabiaj (/Temat-Create-your-passive-income-Polecaj-i-zarabiaj-101076) |
RE: Create your passive income - Polecaj i zarabiaj - Kickster - 20-11-2014 02:38 Jakis mod chyba musi sypnac po 100% ostrzezen i sie skonczy dzien dziecka xD A co do tematu to jak ktos sie przekona na wlasnej skorze czy ten scam wyplaca to niech da znac bo az jestem ciekaw RE: Create your passive income - Polecaj i zarabiaj - P.pw - 20-11-2014 09:50 @Kickster Tacy jak ty po nas jeżdżą bez powodu TO wam powinni dać po 100% My niezrobiliśmy nic tylko się zarejesetrowaliśmy , Co nam szkodziło , Masz jakiś uraz z dzieciństwa ? (Czy dziećiństwo nadal trwa ? ) RE: Create your passive income - Polecaj i zarabiaj - P.pw - 21-11-2014 11:16 Hehe To dla tych którzy nie wierzyli że można uzyskać pieniądze za nie robienie niczego Oto mój dowód wypłaty za nie robienie niczego Nikt z refów nie używał kanału drugiego dochodu Ja też go nie używałem Więc refferal commisions 0.00 $ Ci którzy ze mną dołączyli pewnie jutro lub pojutrze będą mogli sobie wypłacić; ) Czas oczekiwania na wypłatę : ~1 godzina RE: Create your passive income - Polecaj i zarabiaj - Duxone00 - 21-11-2014 12:52 ile zbierałeś do minimum wypłaty ? i mniej więcej jakie dzienne naliczanie jest ? RE: Create your passive income - Polecaj i zarabiaj - P.pw - 21-11-2014 13:01 Dziennie zależy raz mi wpadło tylko 0.5$ raz 1,5$ Zbierane mniej więcej 2 tyg ;D Ale i tak za poprostu założenie tam konta to myślę że niezła kwota RE: Create your passive income - Polecaj i zarabiaj - Vertired - 21-11-2014 13:38 Mam 12.36$. Może jutro zlecę hahahahha i gdzie są teraz napinacze którzy wyzywali od naiwniaków i onanistów, ludzi którzy się zarejestrowali w tym serwisie? że niby masturbują się na widok wirtualnej gotówki? Jutro zlecam wypłatę. RE: Create your passive income - Polecaj i zarabiaj - P.pw - 21-11-2014 13:50 Admin jest z US więc jak w nocy zlecisz lub pod wieczór to dojdzie błyskawicznie RE: Create your passive income - Polecaj i zarabiaj - Kaspirek - 21-11-2014 14:00 wystarczy sie zarejestrowac i tyle ? RE: Create your passive income - Polecaj i zarabiaj - P.pw - 21-11-2014 14:07 @Kaspirek Tak ale niewiem ile jeszcze bedzie czasu płacić RE: Create your passive income - Polecaj i zarabiaj - Kaspirek - 21-11-2014 14:11 z rozumienia tego serwisu masz na wstepie 25$ shares mozesz dokupic i 2x szybciej kasa by leciala ? :> |