Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! (/Temat-Dziennik-chyba-najmlodszego-uzytkownika-forum-89480) |
RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - KUBA555 - 16-09-2014 19:06 Życze powodzenia! RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - kariolmax - 30-10-2014 19:02 Reaktywacja dziennika i informacje!
Jak (zapewne?) zauważyliście dziennik nie był rozwijany od ponad 2 miesięcy Jednak planuję go przywrócić do życia Na tą chwilę nadal spam jest moim głównym zarobkiem - nie wiem co mam ze sobą robić, nie mam nic pewnego, co dałoby mi zysk. Zarabiam tylko w serwisie freebiz oraz obstawiam mecze za skiny na csgolounge (są to małe kwoty rzędu 10-20zł - analizuję każdy mecz) We wrześniu zarobiłem 460zł, a na tą chwilę, w październiku zarobiłem 860zł, jednak od 5 dni jestem z niczym - bardzo słabo mi idzie. W trosce o przyszłość zakupiłem od użytkownika Cris7 poradnik, którego do końca nie rozumiem :/. Zobaczymy w najbliższym czasie, jak się z nim skontaktuję . Na tą chwilę (za 5 dni są moje imieniny i wtedy dokonam zakupu) zamierzam kupić wymarzony komputer. Budżet to 5500zł (mam już zestaw, który sam złożę ) Mam do Was prośbę - jeśli macie jakiś sposób lub serwis, w którym da się zarobić 10zł+ dziennie to chętnie zarejestruję się z refa. Każdy grosz się liczy! Z góry dziękuję za pomoc - potrzebuję Waszej motywacji Od jutra dziennik znów będzie prowadzony - posty będą publikowane o 20-stej RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - ~LeXu - 30-10-2014 19:45 (30-10-2014 19:02)kariolmax napisał(a):Dodaje do sub. Gdzie kupujesz ten zestaw, można linka? RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - TechByte - 30-10-2014 20:01 Jak masz dużo kont Facebook to możesz spróbować na Likeplusie. Jak chcesz więcej informacji to pisz PW. RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - kariolmax - 30-10-2014 20:02 (30-10-2014 19:45)~LeXu napisał(a): Dodaje do sub. http://www.morele.net/inventory/info/nqqFg/ to jest zestaw, który zamierzam kupić Dziękuję za suba RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - Noozer - 30-10-2014 20:12 Na twoim miejscu zastanowiłbym się nad wyborem innej płyty głównej Moi nauczyciele wszyscy twierdzą, że jest to najgorszy chłam i nie warto RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - kariolmax - 30-10-2014 20:18 (30-10-2014 20:12)Noozer napisał(a): Na twoim miejscu zastanowiłbym się nad wyborem innej płyty głównej Nie wiem o co chodzi z płytą, nawet dźwiękówkę ma lepszą niż jakieś autorskie Purity Sound AsRocka Jest po prostu bez bajerów, a mi to nie przeszkadza. Tak samo jedna kość UEFi nie stanowi dla mnie problemu, a oszczędzając na płycie mogę pozwolić sobie na ten procesor i grafikę RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - aero2 - 30-10-2014 21:11 Tyle dać za kompa, musisz być bogaty. Ja sobie kupiłem miesiąc temu nowego lapka za 799 zł w tym dostawa i chodzi jak ta lala. http://allegro.pl/laptop-pb-acer-te69bm-intel-quad-4x1-86ghz-linux-i4644899088.html Może w gry nie zagram nowsze, ale nie po to go kupiłem, tylko do internetu i normalnego użytkowania. Cichy, cienki, chłodny, 4 rdzenie, USB 3.0, bluetooth, kamera HD 720p, aż się sam dziwię że taką okazję trafiłem. RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - Radi98 - 30-10-2014 21:38 Rozumiem, że zarabiasz na spamie na grupach tak? To takie pytanie ile kont używasz i po ile tak około masz grp na nich i jakim program jak można wiedzieć? Ile ci czasu to zajmuję ręcznie spamujesz czy jakiś program sobie ogarnąłeś ? RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - kariolmax - 31-10-2014 11:16 (30-10-2014 21:38)Radi98 napisał(a): Rozumiem, że zarabiasz na spamie na grupach tak? To takie pytanie ile kont używasz i po ile tak około masz grp na nich i jakim program jak można wiedzieć? Ile ci czasu to zajmuję ręcznie spamujesz czy jakiś program sobie ogarnąłeś ? Może mam Ci jeszcze dać linki do grup, do kont, żebyś mógł sobie wzór zrobić? Sory ale nie jestem frajerem |