VanKosiara - dziennik pracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: VanKosiara - dziennik pracy (/Temat-VanKosiara-dziennik-pracy-71145) |
RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 04-11-2013 18:27 Na VPS postawię GSA oraz programy do zbierania kredytów na YT. Tym sposobem zaoszczędzę dużo czasu oraz gdy programy będą chodziły na 24/7 to będę mieć więcej kredytów i będę mógł sprawniej promować filmy na YT. Na GSA dokupię jeszcze proxy i będzie szybciej działać. 40zł/miesiąc a zaoszczędza w ciul czasu. RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 04-11-2013 21:26 Rozdział 6
Dzień Czwarty: PPA Dzisiaj: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ 19 backlinków poprzez GSA (+ping) ¦ Trochę mocniejsze promowanie filmów ¦ Zakup VPS (brawo Kosiara! W końcu..) Kod: Today's earnigs $4.65 Kod: Yesterday's earnigs $25.69 Kod: Month's earnings $62/600 Stan na godzinę 23:45 UU Dzisiaj: 220 UU Wczoraj: 356 Nie rozumiem tego, nie pojmuję. Upadły tylko dwa filmy. Jeden całkiem dobry, wpadały 1-2 pobrania dziennie z niego a z drugiego nie miałem żadnych przychodów. A spadają mi wyświetlenia z WSZYSTKIEGO - YT i Google. Reszta filmów (17) na swoim miejscu. A więc o co chodzi? Dlaczego i jak? Google - filtr. YT - ?? Nie wiem czy jest sens prowadzenia tego bloga na tej domenie, jeżeli w przyszłości sytuacja się nie zmieni chyba założę nowy blog, na nowej domenie, zobaczy się. Napisałem do Ciamka i będziemy próbowali "ożywić bloga" Co do linkowania to nie wiem czy przestać czy nadal to robić.. Mało które linki zostały zaindeksowane, od 3tyg na ahrefs.com nie przybywa linków, a wręcz ubywają 3-4 linki dziennie. Jestem w kropce. Ale wiem jedno, że nie rzucę tego, będę jakoś starał się powrócić bloga do życia. Na tym nie koniec Pozdrawiam oraz zapraszam do śledzenia moja dziennika. [my-youtube width=560 height=375]http://www.youtube.com/watch?v=yJZAuEftcXg[/my-youtube] RE: VanKosiara - dziennik pracy - patryk0407 - 04-11-2013 21:41 Widzę, filtr jest Lipka, ale coś tam wpada z YT chociaż RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 04-11-2013 21:44 Tak, z Googla 80 UU a reszta z YT.. Wszystko na raz spada. RE: VanKosiara - dziennik pracy - VIP - 07-11-2013 22:30 Co jest z Tobą ? RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 07-11-2013 22:58 Na razie będę dodawał rzadziej posty z powodu nauki i ogromu pracy RE: VanKosiara - dziennik pracy - Scoobyx - 07-11-2013 23:09 Tak czy siak, twój dziennik jest chyba najdłuższy i się nie poddajesz. Gratulacje Życzę wysokich zarobków. RE: VanKosiara - dziennik pracy - Jacuss - 09-11-2013 19:58 Pewnie Pingwinek skoro spadło po 6 tego miesiąca... RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 10-11-2013 01:07 Rozdział 6
Dzień Piąty-Szósty-Siódmy-Ósmy-Dziewiąty: PPA 7.11 : ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie poprzez GSA (+ping) ¦ Trochę mocniejsze promowanie filmów ¦ Dodanie 2 filmów i promowanie ich Wczoraj: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ 5 backlinków poprzez GSA (+ping) Dzisiaj: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ 13 backlinków poprzez GSA (+ping) ¦ Trochę mocniejsze promowanie filmów Kod: Today's earnigs $41.25 Kod: Yesterday's earnigs $3.68 Kod: Month's earnings $144/600 Stan na godzinę 23:59 UU Dzisiaj: b/d UU Wczoraj: b/d Nie długo zakupię domenę, nowy hosting i startuje z drugim blogiem. Na razie ten aktualny będzie ratowany i zobaczymy co z tego będzie. Chociaż na patrząc na dzisiejszy dzień - progres jest. Blisko 200 klików, miejmy nadzieje, że progres się utrzyma i będę wracał do branży na poważnie. Sorka ale mało napiszę, bo zmykam czytać mangę no i 5 odc. Naruto czeka Dziękuję, że się martwicie o mnie jak przez parę dni nie robię update Pozdrawiam oraz zapraszam do śledzenia moja dziennika. [my-youtube width=560 height=375]http://www.youtube.com/watch?v=LWp8UBIm3w0[/my-youtube] RE: VanKosiara - dziennik pracy - VIP - 10-11-2013 09:00 No no, jaki powrót z wejściem smoka Fajnie jakby Ci się udało odratować bloga, ale nie ma co czekać ... dobrze myślisz żeby stworzyć drugiego, będziesz miał jakieś zabezpieczenie i jak padnie pierwszy ( czego nie życzę ! ) to będziesz mieć alternatywę od zaraz, więc nie będzie jakiegoś krachu a po prostu płynne kontynuowanie pracy Powodzenia i zapraszam do mnie do dzienniczka ; ) |