![]() |
Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. (/Temat-Ppadownload-net-Zarabiaj-Tysiace-Na-Uploadzie-52569) |
RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - szpilmen - 17-06-2012 22:43 (17-06-2012 22:37)Mosiek20 napisał(a): No na CB rzeczywiście próbowałem kilka z tych co zostały podane i wchodza, a dostałem pobranko z USA za 1.76$ [FireCash] -w jakiej jestes kondycji -wielki test partnerski -przetestuj swoje iq -test na inteligencje -kazdy chce zostac milionerem Z tym że po każdej wykonanej ofercie trzeba poczekać do 5 minut i odświeżyć stronę. RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - Mosiek20 - 17-06-2012 22:48 dzięki jutro sprawdze do godziny 16 tak skoro wtedy cześciej wchodzą i podam czy i ile weszło ![]() To samo z CB podam. Co do goupload.net to sami będą chcieli jak serwis stanie się popularny ^^ RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - Damkofr - 18-06-2012 08:15 Oświeżyc stronę z ofertą czy tą of firecash? Zrobiłem o kondycji i o milionerach żadnej nie zaliczyło a oświeżałem stronę z ofertą po wykonaniu ;x CB też nie zaliczyło ;xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx tracę cierpliwość fuck RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - bios - 18-06-2012 10:38 Zrobiłem ofertę FC (w jakiej jestes kondycji) - mi działa. wielki test partnerski - mi działa. RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - Mosiek20 - 18-06-2012 13:15 (18-06-2012 10:38)bios napisał(a): Zrobiłem ofertę FC (w jakiej jestes kondycji) - mi działa. Od razu Ci zadziałała ta druga? Czy czekałeś 5 minut i coś odświeżałeś? RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - bios - 18-06-2012 13:26 Robiłem tak jak pisał szpilmen, czekałem. RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - Mosiek20 - 18-06-2012 13:29 ja jestem właśnie w trakcie czekania robiac wielki test partnerski i lipa :/ czekam juz 10 minut mam napisane gratulacje a pobieranie sie nie zaczyna ![]() Rozumiem że nic nie odświeżałeś? RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - bios - 18-06-2012 13:36 odświeżałem ![]() EDIT: -przetestuj swoje iq -test na inteligencje działa ![]() RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - Mosiek20 - 18-06-2012 13:55 Widze że trzeba na biezaco sprawdzać czy coś działa i tu pisac, bios jesli mozesz daj gadu na pw bede pisac ktore mi zadzialaly wtedy sobie je zrobisz i na odwrot ok? Bo widze że za każdym razem działają inne. Aha i odświeżałeś strone z oferta? czy ta z FC? RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - bios - 18-06-2012 14:01 Stronę z ofertą zostawiam. Normalnie czekasz 5 min po aktywacji i odświeżasz stronę FC. |