Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty (/Temat-veuro-fr-francuski-maypay-pelen-opis-dowodod-wyplaty-50463)

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - ignisinferius - 25-04-2012 19:25

wygląda na to że serwis się stacza :c
trudno, nie przedłużam vps

było ładne źródełko ponad 150 euro lekko wpadło ale cóż
trzeba znaleźć nowe źródełka

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - mixer88 - 26-04-2012 09:10

No i mnie wkurzyli totalnie, rezygnuje z tego! Z 17 zaliczyło mi tylko 2 (Alterego Design i Mp3 - tak nawet zaryzykowałem mp3 ale nic to nie dało) Takie akcje jak Badoo (na innym serwisie zalicza od razu po rejestracji i aktywacji w linku),rejestracje do gier typu 9 dragons Travian Dark Orbit, Miramagia, Eredan itp. gdzie zawsze mi zaliczało - nic, I-Run - podanie maila pod newslletera, taka prosta i szybka akcja - nie zalicza.
Mam dobre vpn nikomu nie znane, na którym zaliczało mi bez problemu zawsze, a teraz coś sp...lili i nie zalicza.
Ja już sobie daje spokój i przerzucam się na coś innego Tongue

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 27-04-2012 09:20

jak tam panowie zarabiacze Big Grin typu fredziak itpBig Grin cos cicho siedzicie ;pp

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Fidziak30 - 27-04-2012 10:44

Spieprzyło się to fakt, zauważyłem że jak się robi ponad 3 razy akcje na jednym koncie to jest dupa coraz mniej zalicza akcji, dlatego lepiej tworzyć za każdym razem nowe. Wczoraj np. zrobiłem całkiem nowe na inny IP i zleciłem prawie 7 euro. Teraz za każdym razem będę zmieniał konto, tak jest przynajmniej pewnie.

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - ignisinferius - 02-05-2012 10:00

zarabia tu ktoś jeszcze czy nadal lipa?

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Szeejq - 04-05-2012 08:05

ostatnio zrobilem konto to w trakcie wypelniania ofert poszedl ban ;s

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Fidziak30 - 06-05-2012 16:43

W tym momencie, wszystko działa i jest ok, wkrótce zamieszczę nowe dowody wypłat.

poradnik wysyłam na PW - 1 usd.

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - makos19955 - 06-05-2012 16:52

zalicza normalnie akcje ?

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 06-05-2012 16:53

(06-05-2012 16:43)Fidziak30 napisał(a):  W tym momencie, wszystko działa i jest ok, wkrótce zamieszczę nowe dowody wypłat.

poradnik wysyłam na PW - 1 usd.

dalej uzywasz tora?

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Fidziak30 - 06-05-2012 17:12

(06-05-2012 16:52)makos19955 napisał(a):  zalicza normalnie akcje ?

zalicza, czasem są przerwy, ale zalicza. Wczoraj wieczorem uzbierałem na wypłatę, dziś z jednego konta zleciłem ponad 6 ojro.

(06-05-2012 16:52)makos19955 napisał(a):  dalej uzywasz tora?

Tak