![]() |
|
Stake7.com - automaty, ruletka. Wpłać 5€, graj za 35€. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Stake7.com - automaty, ruletka. Wpłać 5€, graj za 35€. (/Temat-Stake7-com-automaty-ruletka-Wplac-5%E2%82%AC-graj-za-35%E2%82%AC-144113) |
RE: Stake7.com - automaty, ruletka. Wpłać 5€, graj za 35€. - Martinuss - 16-05-2017 22:15 @[Novatar] Czy Ty wlasnie systemowi Trustly podales swoj identyfikator bankowy i haslo? ![]() Banki ostrzegaja zeby ZADNEJ stronie nie podawac danych do logowania do banku... Trzeba bylo przez Przelewy24 gdzie sam sie logujesz poprzez pay to link a nie tak jak w przypadku Trustly ktos z ich zarzadu loguje sie na Twoje konto i robi przelew. RE: Stake7.com - automaty, ruletka. Wpłać 5€, graj za 35€. - DC1 - 16-05-2017 22:45 Spokojnie. Wszystkie polskie banki poblokowały Trustly po tej aferze z PayPalem. Teraz Trustly działa normalnie tak jak każdy inny pośrednik - przekierowuje do logowania do banku. Sam w ostatnich tygodniach doładowywałem PP przez Trustly i jest tak jak napisałem.
RE: Stake7.com - automaty, ruletka. Wpłać 5€, graj za 35€. - Martinuss - 17-05-2017 12:23 @[DC1] Fakt na PayPal Trustly działa normalnie jak każdy inny pośrednik w Polsce czyli jak P24, DotPay, CashBill itd. Ale na jakieś stronie ostatnio Trustly wymagał ode mnie ID i hasła do banku
RE: Stake7.com - automaty, ruletka. Wpłać 5€, graj za 35€. - dafid95 - 17-05-2017 17:54 gdzie sprawdzić ile jeszcze razy muszę obrócić do wypłaty? RE: Stake7.com - automaty, ruletka. Wpłać 5€, graj za 35€. - DC1 - 17-05-2017 17:57 @[dafid95] Cashier > Bonus - i tam gdzieś będzie postęp obrotu bonusu. RE: Stake7.com - automaty, ruletka. Wpłać 5€, graj za 35€. - ParkourSpajdi - 17-05-2017 19:51 Witam miał ktoś problem typu zw wypłaty są anulowane ?? mam zwerfikowane dokumenty chce wypłacić a tu co 1,5 dnia anulują . Prosze o pomoc RE: Stake7.com - automaty, ruletka. Wpłać 5€, graj za 35€. - MAZIK - 17-05-2017 20:23 Najlepiej zapytaj sie na Live czacie - zlap ich kiedy są online i sie dowiesz co jest przyczyną - zlecasz na tą sama metode która wpłacałes ( typu skril wpłata skrill wypłata ? ) Jak wpłacałs karta to anulują dlatego ze np na MasterCard nie da sie wypłacić środków pochodzących z hazardu i trzeba zmienić metode wypłaty itp jeszcze pare powodów by sie znalazło dlaczego moga cofac - Jak nie zapytasz wprost na czacie to sie nie dowiesz. RE: Stake7.com - automaty, ruletka. Wpłać 5€, graj za 35€. - Pacho - 18-05-2017 01:03 Też miałem problemów a problemów z wypłata pieniedzy. (Oczywiscie na własne życzenie) Pewnego dnia znalazłem ten temat myśle sobie 20zł na sprawdzenie szczęścia nie będzie wielką stratą (Napaliłem sie wygraną kolegi ok 13tys )Czułem że tego dnia pierwszy raz w życiu szczęscie uśmiechnie sie i do mnie, tak też sie stało po obróceniu bonusu grę zakonczyłem na 413e YEA! Zgorączkowany wygraną zaczalem szybko wypłacać poproszono mnie o zdjecia dowodu, karty ktora zasililem depozyt, oraz dokument potwierdzajacy adres zamieszkania. Wszystko pięknie wysłałem tylko zapomniałem zamazać kodu CVV, mysle sobie w obsludze tez tam robią ludzie jak gość będzie ogarniety to wyczysci mi konto a bank powie mi że sam udostepniłem ten kod. Zaczeło sie zastrzeganie karty emaile zwrotne że nie akceptuja tego czy owego. Pan z którym korespondowałem odesłał pieniądze spowrotem na strone i kazał zrobic wszystko jeszcze raz od poczatku, wtedy przy wypłacie pojawiło sie cos czego wczesniej nie mialem mówie tu o 2 polach IBAN oraz KOD BIKSwift wystarczyło wpisać w te 2 pola to co potrzebne a wypłata była chyba nastepnego dnia. RE: Stake7.com - automaty, ruletka. Wpłać 5€, graj za 35€. - DC1 - 18-05-2017 01:07 Heh, no to miałeś trochę emocji przez swoją nieuwagę. Tak w ogóle, wymagali obu stron karty?
RE: Stake7.com - automaty, ruletka. Wpłać 5€, graj za 35€. - ParkourSpajdi - 18-05-2017 12:00 czy jest możliwośc wypłaty na numer konta bankowego ? |