Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie (/Temat-Multiclicker-2-Zarabiaj-ponad-1-na-dzien-Tylko-kilka-minut-dziennie-110823) |
RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - marex112 - 10-07-2015 21:10 (10-07-2015 14:16)Xzibin napisał(a): Tak miałeś pełną skrzynkę. Admin dał mi cynk, że jak najszybciej zrobi update do pluginu paidverts! Wszystkie klucze, które mi wysłałeś działają poprawnie Dzięki wielkie za pomoc, leci reput! RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - Xzibin - 10-07-2015 21:32 Nie ma problemu. Pamiętaj o tym żeby było miejsce w skrzynce następnym razem RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - marex112 - 10-07-2015 23:19 (10-07-2015 21:32)Xzibin napisał(a): Nie ma problemu. Pamiętaj o tym żeby było miejsce w skrzynce następnym razem hahaha, zapamiętam RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - Xzibin - 11-07-2015 13:04 Zlecona masa wypłat: 07.11 ptcexpress esclicks payza lub paypal clixview northclicks garenaptc yourincomecenter payza ldatrafficbux payza yolobux succesbux elcarspower ptcbong crypto-clix saraptc paidtoclick payads payza kreanclix clivertise Dodane nowe pluginy. Ja mam aktualnie 114 pluginów w programie i wszystkie są w temacie! Zaczynaliśmy od 30 2 nowe scamy: heedyou eadmart Serwisy wypłacalne: yourincomecenter payadss kreanclix ptcbong (Wypłaty w pierwszym poście tematu) RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - amcin - 11-07-2015 23:31 Czasami się coś zacina i pokazuje nieprawdziwy stan konta, tak po za tym to wszystko ślicznie nabija. Kontakt z Xzibinem szybki. RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - linga - 12-07-2015 09:46 xzibin = heedyou najlepsza stronka do zarabiania dodales ja do scamow jezeli klikacie od poczatku sami na 100 % admin wam zaplaci a jezeli kozystacie z pomagaczy niestety odrazu stronke dodajcie do kosza nigdy wam niezaplaca podobnie jest z niektorymi innymi RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - jacplac - 12-07-2015 10:16 Bardzo fajny poradnik to też dlatego że 50$ można spokojnie na mieś zarobić ;] przy małym wysiłku a każdy hajs pachnie $$$$$$$$$ RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - Xzibin - 12-07-2015 11:25 @Linga klikałem sam i to dużo. Dodaje jako scam bo na forum clickers chyba 3 osoby nie dostały kasy w tym ja więc nie mam po co go tutaj trzymać Dodałem nowe buxy Dodałem 4 nowe wypłaty: saraptc successbux crypto-clix northclicks RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - VinXin - 12-07-2015 16:53 (12-07-2015 11:25)Xzibin napisał(a): @Linga klikałem sam i to dużo. Dodaje jako scam bo na forum clickers chyba 3 osoby nie dostały kasy w tym ja więc nie mam po co go tutaj trzymać Xzibin - czasami masz pecha i program Cię wykrywa - wstrzymuje wypłatę. Nie każdy admin ma autobana w takich sytuacjach. Niektóre z określonych przez Ciebie programów jako scam płacą normalnie. Co do clickersów - zauważyłem jedno - większość nie wie nawet jak się sprawnie posługiwać multiclickerem. Np jeżeli masz naprawdę dużo pluginów tak jak Ty lub ja, najlepiej startować tylko po paręnaście - niektóre strony mają łączoną bazę danych i przy mass logu system to wykryje. Jednak w całości popieram dodawanie takich programów jako spam w tym temacie z prostej przyczyny - skoro Tobie nie wypłacili to nie narażasz innych na stratę czasu. @linga - co do ręcznego klikania w serwisach wolałbym już zbierać BitCoiny - poświęcam mniej czasu a mam tak samo równowartość około dolara dziennie. Co nie zmienia faktu, że w WoC robię to ręcznie - wykryli i dali mi żółtą kartkę . Co do samego WoC - dzisiaj support mnie po prostu zdenerwował - drugi dzien nie dostaje warcoinsow za ludzi, ktorzy wchodza w mojego linka. Wpierw support mi tlumaczyl wszystkie zasady, ktore przeciez znam. Potem mu powiedzialem, ze sprawdzilem to z osoba z mojej rodziny - mieszkamy w zupelnie innych krajach i ta osoba w ogole nie uzywa komputera. Jednak tak samo nie dostalem zadnego warcoina. Wtedy dowiedzialem sie, ze klamie bo za ostatni sezon dostalem za to 609 warcoinow. Najdziwniejsze jest to, ze w pierwszym tickecie wyraznie napisalem o jakie dni mi chodzi - 11.07 i 12.07 a za 10.07 dostalem tylko 133. Jezeli wiec twierdza, ze z ponad 1000 wizyt dziennie z calego swiata nie zaliczy mi chociaz 20% to sa smieszni. Sprawdzilem sprawe tak jak juz mowilem z moja rodzina i wyszlo na to, ze W OGOLE nie nalicza. Czyli innymi slowy WoC okrada woich uzytkownikow. Zlece nastepna wyplate i rezygnuje z uzywania tego serwisu - nie cierpie kretaczy. RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - Criss323 - 12-07-2015 17:03 Działa wam skrypt do successbux?? |