RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Radek4921 - 28-05-2014 20:15
(28-05-2014 20:02)Pawel1178 napisał(a): (28-05-2014 19:24)MatiMaister napisał(a): Dramat. Nowe konto, zweryfikowane numerem. Wysłałem prośbę o dodanie do 3 grup i nagle ban od Fb do 11 czerwca na dodawanie grup i pisanie w nich...
To samo co ja masz .... Ciekawe czy to przejściowe czy coś omineliśmy
Po prostu nie robić wszystkiego na pałę... Na spokojnie, wszystko powolutku
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MatiMaister - 28-05-2014 20:15
Nie mam już pomysłu na dzisiejszy dzień, nic nie idzie.
Wczoraj ktoś napisał, że natrzepał na grupach prawie 3 bańki samym Galaxy. Nie wie jak to możliwe. Katowałem z nudów ten galaxy na różne warianty, podpatrując co piszą inni. I nic... Air Maxy też nie idą. łącznie 5 leadów wpadło za Air Maxy od czasu ich wejścia. Konta prawie wszystkie z jakimiś blokadami albo zakaz na grupy, albo zakaz na strony, albo zakaz umieszczania zdjęć w postach. Zero pomysłu. Nowych kont w tej chwili zrobić nie mogę, bo nie mam starterów.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Pawel1178 - 28-05-2014 20:18
Robione wszystko jak należy jak zawsze na innych kontach było ok a na nowym trach i po zawodach
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - zozols1 - 28-05-2014 20:35
Mati na to wychodzi, że musisz dopracować różne rzeczy. Polecam Ci przemyśleć i przeanalizować dany program w jaki sposób najlepiej będzie go wcisnąć gimbusom W moim przypadku po paru zmianach (chyba na lepsze) wejścia w link zwiększyły się o 20-50% Co prawda konwersja się nie zmieniła, ale leadów więcej jest i jestem z tego zadowolony Jak za 25 minut roboty mam 22.5 no to wiesz prawie 1zł za min Taką robotę chcę Szkoda tylko, że jest taka możliwość raz dziennie bo każda kolejna seria idzie coraz gorzej ;-/ Tak więc mati przeanalizuj to w jaki sposób to promujesz, czym i gdzie Bo to są bardzo ważne czynniki
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MatiMaister - 28-05-2014 20:43
zozols1 dobrze mówisz, musi mi chyba trochę czaszka odparować i przemyśleć na spokojnie
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - unforgivable - 28-05-2014 20:47
Panie Premierze, jak żyć!?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 28-05-2014 20:48
Macie dobrze przez dwa dni bo Light pracuje w realu!! ;< Nie ma kto zbijac leadow
Wysłane z mojego OV-Vertis-02
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - lorkos - 28-05-2014 20:54
5 kont na fb dziś zablokowanych-normalnie zwariuje dzisiaj.Tyle miesięcy było na fejsie ok a teraz im odbiło,nie dadzą nam zarobić
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - lubiekeppa - 28-05-2014 20:55
Leady jeszcze na bank wiszą bo wpadają grupami co pare godzin !
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MatiMaister - 28-05-2014 20:58
Komu wiszą temu wiszą. Ja mam 4 leady i stoję w miejscu. Nawet niewiele unikalnych, bo tylko 285. Nie sądzę, żeby mi coś wisiało. Za mały mam ruch
|