![]() |
✪ Dziennik pracy - mysc - Get Paid 2.0 ✪ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: ✪ Dziennik pracy - mysc - Get Paid 2.0 ✪ (/Temat-%E2%9C%AA-Dziennik-pracy-mysc-Get-Paid-2-0-%E2%9C%AA-94843) |
RE: ✪ Dziennik pracy - mysc - Get Paid 2.0 ✪ - trio - 13-09-2018 22:51 Dzieki za wpis, skorzystalem z informacji o darmowym certyfikacie ssl. ![]() ![]() ![]() RE: ✪ Dziennik pracy - mysc - Get Paid 2.0 ✪ - mysc - 11-02-2019 17:07 ![]() Wpis z dnia 11.02.2019 Dziennik założyłem 26 lipca 2014 roku. Moim pierwszym celem było zarobienie 5$ w ciągu miesiąca. Udało mi się dość łatwo. Myślę, że po prostu miałem szczęście - bo działałem całkiem po omacku. Tylko dzięki temu sobie nie odpuściłem. Pierwszy wpis zawierał zdanie: "Myślę, że w tej "branży" nie można się poddawać i łatwo zniechęcać.". Nie linkuje źródła, ale można sprawdzić na pierwszej stronie dziennika "dzień 1" ![]() ![]() Get Paid 2.0 rozwija się bardzo zadowalająco. Pomysłów mam bardzo dużo, gorzej z czasem i możliwościami realizacji. Poniżej omawiam najważniejsze zmiany od ostatniego wpisu w dzienniku oraz niektóre plany rozwojowe. Wszystkich planów oczywiście nie wymienię - ale zapewniam, że są bardzo obszerne i uwzględniają korzyści właściwie dla całej branży ![]() Tutaj od razu dodam dwie ważne informacje, bo coraz częściej dostaję określone typy propozycji: 1) Nie jestem zainteresowany współpracą przy tworzeniu i reklamowaniu for o tematyce zarabiania w internecie. 2) Nie jestem zainteresowany współpracą przy tworzeniu i reklamowaniu nowych sieci afiliacyjnych. Poniższa kolejność jest czysto przypadkowa! Zapraszam do lektury ![]() 1) Usługi Get Paid 2.0 Pierwotnie składały się z trzech ofert (grafika, webmastering, tłumaczenia). Przy wprowadzaniu tej oferty napisałem że: "Projekt "usługi get paid 2.0" będzie rozszerzany, tak by z czasem świadczyć wszystkie usługi które są przydatne w zarabianiu przez internet" - i tutaj widać postępy. Nie jest łatwo znaleźć odpowiednie osoby do realizacji takich usług, ale udało się dobrać wykonawców do 3 dodatkowych ofert. Do każdego z nich mam pewność, że zna się "na robocie" i ma doświadczenie w zarabianiu przez internet. Gwarantuję, że nie ma tu przypadkowych osób ![]() Jeśli chodzi o reklamowanie usług - jest ograniczone do for o zarabianiu przez internet. W Polsce są to 3 (+ to na którym teraz jesteśmy, więc razem 4) w miarę aktywne fora. Myślę, że każdy wie o jakie chodzi ![]() Obecnie w ramach tego projektu oferuję usługi wymienione w ofercie głównej: https://zarabiam.com/Temat-Uslugi-Get-Paid-2-0-100-MENTORING-Grafika-Copywriting-Boty-Tlumaczenia-WWW-158134 . Dokładniej: - Grafika - Webdesign - Webmastering - Skrypty - Pomoc techniczna - Wordpress - Copywriting – Ghostwriting - Boty - Programy - Automatyzacja - Reklama - Marketing - Google Ads - Facebook Ads - Tłumaczenia tekstów (ang <-> pol) 2) Social Media Rozszerzyłem social media w których prowadzę profile "Get Paid 2.0". Zachęcam do followania ![]() Facebook - fanpage: https://www.facebook.com/GetPaidPL/ Facebook - grupa: https://www.facebook.com/groups/earnerzy/ LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/getpaid20/ (nowość!) Twitter: https://twitter.com/getpaid20PL Instagram: https://www.instagram.com/getpaid20_pl/ (nowość!) 3) Sklep na fanpage'u - nowe okładki ![]() Coraz bardzej odchodząc od tzw. "januszowatego stylu", wprowadziłem okładki dla mentoringu i usług. Wszystkie można zobaczyć tutaj: https://www.facebook.com/GetPaidPL/shop/ Nie jest idealnie, ale na pewno o 100% lepiej niż było. Nic nie jest idealne, grunt że jest stały progress ![]() PRZYKŁADY: 4) Lifting bloga Nie jestem zwolennikiem nowoczesnych szablonów pod bloga - dlatego nie ma co się spodziewać jakiś "bajerów", jednak lekkie przeróbki niedługo się pojawią. W założeniu wszystko ma być proste, żadnych wyskakujących okienek, prosta nawigacja, żadnych animacji. Klasyczny blog, ale jednak "po liftingu" - bardziej dostosowany do dużych monitorów ![]() 5) Lead.Network i Mylead Od tego roku partnerów mentoringu afiliacyjnego jest dwóch - Mylead oraz Lead.Network. Oferta została rozszerzona właściwie bardzo spontanicznie. Wyszło sporo zawirowań, ale finalnie wszystko się dobrze skończyło. Obecny model wydaje się być korzystny dla każdej ze stron. Wcześniej działałem z CZAQ tylko pod Mylead, co mówiąc krótko - było trochę poronionym pomysłem. Ciężko jednocześnie współpracować i konkurować w tej samej dziedzinie. Dana osoba może być zapisana tylko pod jednym z nas ![]() 6) JUŻ NIEDŁUGO nowy mentoring - "Kompleksowy Mentoring Sprzedaży E-produktów" Mentoring Get Paid 2.0 już niedługo wejdzie na zdecydowanie wyższy poziom, oferując dużo większe możliwości budowania stabilnych przychodów z internetu. Dla niektórych to koniec z rotacją kampanii, dezaktualizującym się zapleczem reklamowym, koniecznymi landing page’ami dodatkowymi i – co najważniejsze – z otrzymywaniem wyłącznie prowizji. Jeśli chodzi o sprzedaż własnych produktów, partnerem jest HotPay, które już oficjalnie zapowiedziało zmniejszenie prowizji za szybkie przelewy dla członków tego mentoringu. Zapowiada się naprawdę dobry sposób zarabiania - który wcześniej ze względu na panujące prawo, nie był możliwy dla każdego. Teraz jak najbardziej jest ![]() Przypomnę, że obecnie sprzedaż przez internet jest legalna bez prowadzenia działalności gospodarczej - do kwoty przychodu 1125zł/miesiąc. W przypadku e-produktów typu "poradnik", na których się ten mentoring skupia, przychód=zysk. Wszystko jest dużo łatwiejsze niż może się to z pozoru wydawać. Szybkie płatności również są dostępne dla każdego - bez DG. Oficjalna zapowiedź oraz więcej szczegółów na temat tego mentoringu: https://getpaid20.pl/recenzje-ksiazkowe/wielkimi-krokami-nadciaga-kompleksowy-mentoring-sprzedazy-e-produktow-startujemy-w-polowie-lutego/ Zapraszam ![]() ![]() 7) "Mentor roku 2018" Dziękuję uprzejmie za wszystkie oddane na mnie głosy. Nie miałem jeszcze okazji "pochwalić się tytułem" w masowym PW - ale spokojnie, rok jest długi - bądźcie cierpliwi ![]() ![]() 8) Aktualizacja całości materiałów w mentoringu Od razu po wprowadzeniu do sprzedaży "e-produktów", biorę się pełną parą za aktualizację (całkowitą!) wszystkich wcześniejszych mentoringów mojego autorstwa. Przeczytam każde słowo, sprawdzę każdy link i zaktualizuję każdy mentoring od A do Z ![]() W miarę otrzymywanie od Was pytań, stale zapisywałem sobie z czym jest problem - co możnaby dodać. Tak samo zapisywałem sobie wszystkie pomysły na dodatkowe materiały ![]() Największą nowością będzie fakt, że w KAŻDYM mentoringu pojawią się także elementy promowania zagranicznego. Do tej pory każdy mentoring zawierał wyłącznie materiały dot. reklamowanie w Polsce ![]() Po tej aktualizacji zapewne ceny też nieco podskoczą - oczywiście nikt kto wykupił dostęp wcześniej tego nie odczuje. Opłata jest jednorazowa, dostęp otrzymuje się na stałe. Ciekawostką jest fakt, że osoby które kupowały mentoring np. 2 lata temu płaciły 49zł, a obecnie mają dostęp do tych samych materiałów co wszyscy inni. Cena idzie tylko w górę, w miarę rozwijania sie materiałów ![]() ![]() Także zapraszam, bo taniej już nie będzie nigdy ![]() Kolejność aktualizacji: - Kompleksowy Mentoring Promowania Gier Online i Portali Randkowych - Kompleksowy Mentoring SMS/IVR z elementami PPA/PPI - Kompleksowy Mentoring Skracania Linków - CPC/CPM - Kompleksowy Mentoring Afiliacji - Kompleksowy Mentoring Sprzedaży E-produktów (do tego czasu na pewno pojawią się nowe zagadnienia, w miarę otrzymywania pierwszych pytań od uczestników) 9) Program Partnerski Get Paid 2.0 Tak właśnie. Ekspansję czas zacząć :> Po zakończeniu aktualizacji całości, zostanie uruchomiony program partnerski. To oznacza, że KAŻDY będzie mógł zarabiać na reklamowaniu mentoringu. Wszystko rozwijam od prawie 4 lat.. myślę, że całość będzie przygotowana wystarczająco do rozpoczęcia zwiększania zasięgu. Reklamując mentoring, będzie się reklamowało całą branżę zarabiania w internecie, w tym forum oraz serwisy partnerskie. Najprawdopodobniej prowizja będzie (większa) za pierwszy zakup i (mniejsza) za wszystkie kolejne od pozyskanego klienta. Program będzie pierwotnie działał tylko poprzez Mylead.pl. Szybszy wzrost "Get Paid 2.0" zaczął się od wprowadzenia +5% w Mylead, dlatego ten serwis będzie miał wyłączność na program partnerski. Mam nadzieję, że zwróci im się z nawiązką to 5%, które zaoferowali członkom mentoringu! ![]() Raczej nie jestem zainteresowany tworzeniem własnego PP, wolę ograniczać swoją pracę do minimum - a nie jej sobie dokładać. Dodatkowe rozliczania się z partnerami, rachunki, wypłaty, itd. - to sporo obowiązków. Współpracując z siecią afiliacyjną, będę się rozliczał po prostu tylko z nimi ![]() Równocześnie z uruchomieniem programu partnerskiego, uruchomię całkowicie DARMOWY mentoring dla wszystkich. Ten mentoring będzie jednak dotyczył stricte reklamowania moich produktów. Jest zapotrzebowanie na darmowy mentoring, także Get Paid 2.0 taki zaoferuje ![]() Jeśli wszystko zbiegnie się z upadkiem pewnego portalu społecznościowego który nie jest piramidą finansową, potencjał zarobkowy wydaje się być duży - zwłaszcza dla ludzi z zapleczem ![]() Mentoring to nie fejk, ani nie przereklamowany kursy za kilka tys. Śmiało można polecać i korzystać ze stałej prowizji. Nie wiem jeszcze jak te prowizje będą procentowo wyglądały, ale na pewno user będzie przypisywany do polecającego - tak aby kolejne zakupy również się liczyły. Biorąc pod uwagę obecne statystyki - śmiało można się będzie takich zakupów spodziewać. W ofercie będzie 5 mentoringów, wszystkie aktualne, obszerne i przygotowane bardzo dobrze. Każdy mentoring jest przygotowany tak, by mogły z niego korzystać nawet osoby zaczynające od totalnego zera. Program może być opóźniony tylko w przypadku gdy uznam, że nie poradzę sobie (jeszcze) z obsługą za dużej ilości osób na raz. Mam jednak gotowy plan by wszystko się udało i na ten moment wydaje się, że wszystko się uda ![]() 10) Podsumowanie - kolejność trzech najważniejszych działań: 1 - Mentoring Sprzedaży E-produktów 2 - Sprawdzenie i rozszerzenie całości materiałów w mentoringach 3 - Program Partnerski Pozdrawiam! mysc We wpisie wymieniłem: @[Leaders], @[MyLead.pl], @[Czaq] |