![]() |
Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne (/Temat-Dziennik-z-inwestycji-w-Opcje-Binarne-91720) |
RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - rogrip - 05-11-2014 17:18 (05-11-2014 00:19)MLN napisał(a): Pierwsze dwie opcje USD/JPY oraz EUR/USD stawiałem śledząc wykresy, więc w tym wypadku postanowiłem postawić przeciwko obecnym trendom. Z stąd też półtora godzinny czas wygaśnięcia opcji. Ostatnia para USD/JPY była postawiona po wskazaniu wskaźnika na wykresie w MT4 Witam mam jedno zasadnicze pytanko. Skąd bierzesz ten wykres. Kiedyś miałem taki w bossie jak grałem na giełdzie ale teraz nie mogę znaleźć takiego który by miał te wszystkie wskaźniki i aktualizował na bierząco dane. Byłbym wdzięczny za link lub podpowiedź, jeśli to nie tajemnica ![]() RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Xkr - 05-11-2014 17:30 Metatrader 4 ? RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 06-11-2014 01:04 (05-11-2014 00:45)AntonioFresco napisał(a): bardzo pozytywny i motywujący dziennikDziękuje. (05-11-2014 17:18)rogrip napisał(a): Witam mam jedno zasadnicze pytanko. Skąd bierzesz ten wykres. Kiedyś miałem taki w bossie jak grałem na giełdzie ale teraz nie mogę znaleźć takiego który by miał te wszystkie wskaźniki i aktualizował na bierząco dane. Byłbym wdzięczny za link lub podpowiedź, jeśli to nie tajemnica MetaTrader4 ![]() Dziś zaszalałem, znów nieostrożnie ![]() Na początku postawiona jedna opcja, ale nie spodobały mi się wykresy, więc sprzedałem ją. Potem kolejna i znów to samo, ale czekałem już dłużej, aby sprzedaż była z zyskiem a nie ze stratą ![]() ![]() otwarte pozycje:3 trafne: 3 (w zasadzie sprzedane) zarobione: 344.17 euro ![]() screen z inwestycji: ![]() P.S Teraz widzę, że zbytnio ryzykowne posunięcia ![]() RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Zarobiony_Koles - 06-11-2014 05:40 Witam ponownie ![]() Mam pytanie, z opcji binarnych a właściwie zarobków uzyskanych na opcjach binarnych trzeba się rozliczać? Warto zainwestować się opcjami rok przed zaczęciem inwestycji? Zainwestować miałem na myśli zacząć czytać o opcjach, poznać trendy, techniki czy jak to się nazywa. RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - suchy0001 - 06-11-2014 09:45 na czym polega sprzedaż? To jest to "buy me out" ? Odp: RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Xkr - 06-11-2014 10:35 (06-11-2014 05:40)Zarobiony_Koles napisał(a): Witam ponownieWiesz, w naszym pieknym kraju trzeba sie ze wszystkiego rozliczac. Warto przez rok bedziesz juz miec jakas tam wiedze RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - BloNdyN - 06-11-2014 20:49 siema. Ładny dziennik. Jakim kapitałem najlepiej wchodzić w opcje binarne? Czy jesteś w stanie pokazać all, uczyć od podstaw np poprzez skype zamiast jakiś %?Tylko ile min wpłata na opcje? RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Inwestor25 - 06-11-2014 21:15 (06-11-2014 20:49)BloNdyN napisał(a): siema. Ładny dziennik. Jakim kapitałem najlepiej wchodzić w opcje binarne? Im więcej tym lepiej. Z dużym kapitałem możesz operować 3-5% swojego kapitału, czyli najbardziej bezpieczną metodą. Np. jeśli minimum to 50 zł w jednej transakcji to najlepiej wpłacić 1000 zł, by 50 zł stanowiło 5% RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 07-11-2014 03:49 (06-11-2014 05:40)Zarobiony_Koles napisał(a): Witam ponownieTo już zależy od Ciebie. Ogólnie to co zarobisz jest przychodem, ale przecież zawsze możesz pokombinować na własne ryzyko na przykład ze Skrillem ![]() Oczywiście, bo porywając się bez żadnej wiedzy na rynek, raczej dużo nie zdziałasz i stracisz swoje pieniądze. Nauka to podstawa! (06-11-2014 09:45)suchy0001 napisał(a): na czym polega sprzedaż? To jest to "buy me out" ? Tak. Polega to na wcześniejsze sprzedaży opcji, którą wcześniej postawiliśmy. Jest to o tyle dobre rozwiązanie, że możemy na tym zyskać mniej, ale pewniej. Oczywiście to zależy w którym kierunku idzie wykres, im bliżej czasu jej zamknięcia i wykres idzie w tym kierunku co postawiliśmy, tym więcej możemy zyskać. (06-11-2014 20:49)BloNdyN napisał(a): siema. Ładny dziennik. Jakim kapitałem najlepiej wchodzić w opcje binarne? Z najmniejszym depozytem można mało zdziałać. Z reguły początkujący na początku tracą. Jest to normalne zjawisko, to są mało doświadczeni. Dlatego lepiej wpłacić ciut więcej niż minimalny depozyt + wychaczyć dodatkowo spory bonus i już mamy podstawę do inwestowania. Nie używam skypa, dodatkowo brak czasu na szkolenie nowych, ale proponuje zajrzeć na strony z mojej sygnatury. Tam znajdziesz wiele przydatnych informacji dla początkujących osób ![]() Odp: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Zarobiony_Koles - 07-11-2014 06:33 MLN Masz jakieś poradniki o opcjach binarnych dla początkujących. Niestety wejde w nie jak będę pełnoltni albo brata przekonam. Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2 |