Klamstwo Rhaegara!!!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249) +---- Wątek: Klamstwo Rhaegara!!!! (/Temat-Klamstwo-Rhaegara-77676) |
RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - henry2031 - 30-03-2014 10:22 Czy wy już wszyscy dostaliście te potwierdzenia że nie mogą go złapać bo ja cały czas czekam i nic jeszcze nie dostałem. RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - Optimist - 31-03-2014 22:04 Niby prosta sprawa, a taka trudna zarazem... ;] Już dawno powinien siedzieć w więzieniu przecież. Nieogarniam RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - MaLiN - 02-04-2014 15:52 No cóż, tak wygląda "Polska" rzeczywistość. RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - Optimist - 10-04-2014 22:31 Coś wiadomo moi drodzy? RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - henry2031 - 23-04-2014 15:57 Koledzy i jak tam cos wiadomo bo ja dostałem pismo (w tamtym tygodniu) że śledztwo wznowili a dzisiaj dostalem ze znowu zawiesili bo nie moga go zastac w domu, wy macie jakies nowe informacje? RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - MaLiN - 23-04-2014 17:00 Wysyłałem ponad 3 tygodnie temu odwołanie i niejaki tydzień temu dostałem odpowiedź, że sprawa nadal będzie kontynuowana. Więc jeśli znów zrezygnowali z postępowania wobec Cylki, to będzie szok Tak w ogóle z naszego forum mało kto wysłał odwołanie, a tak się udzielali aktywnie na forum, pisząc że wyślą zawiadomienie/odwołanie. Co z Wami? RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - konradPLN - 13-05-2014 15:26 U mnie to samo, nie wysłałem odwołania drugi raz bo nie miałem kiedy,ale jesli bedzie trzeba kolejny raz toto zrobie. Dzis przyszło pismo ze niby wznawiaja RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - VoreCC - 13-05-2014 15:29 Trzeba na serio umieć żeby dać się tak wywinąć RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - Optimist - 16-06-2014 08:58 Również wysłałem. Od razu oczywiście! Wznowili ponownie, po czym zawiesili ponownie, z tego samego powodu co wcześniej! :O Że go zastać w domu nie mogą... Hah. No nie wierze po prostu, nie wierze..... A może po prostu coś źle robimy? RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - PremAccHack - 16-06-2014 09:17 Poradnik jak otrzymać zwrot: Jedzcie do niego w parę osób ( w nocy) złapcie go i wrzucie do bagażnika samochodu. Wywieś dziada ze 100 km od domu. Wpieprzyc mu i rozebrać do naga. Upominać się o kasę i tak co tydzień. Zwrot pieniędzy gwarantowany. Tak naprawdę śmieszy mnie ta sprawa, przecież że go w domu nie ma to nieznaczny że nie można go ukarać. Może adwokata zapytajcie o rade. Orientujecię się ile kasy jest on winien? |