Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty (/Temat-veuro-fr-francuski-maypay-pelen-opis-dowodod-wyplaty-50463)

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - twardy - 23-04-2012 17:42

w szczegolnosci na .fr jak tam masz 90% newsletterow Big Grin

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Fidziak30 - 24-04-2012 19:20

Strona już działa normalnie, akcje są zaliczane ok
;-)

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - mixer88 - 25-04-2012 14:07

Hmm no nie wiem... U mnie nadal nic Tongue Nawet taka glupia akcje jak SeaFight gdzie zakladasz konto do gry przez przegladarke nie zalicza... Moge sobie jedynie img.cc za 0.01 codziennie kilkać bo to jedynie zalicza z automatu reszta martwa Tongue

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - twardy - 25-04-2012 16:26

a jakim sposobem robisz?

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - mixer88 - 25-04-2012 16:32

(25-04-2012 16:26)twardy napisał(a):  a jakim sposobem robisz?

No a jakim można sposobem zrobić akcję DarkOrbit? pseudo, mail, wiek pełnoletni hasło, potem jeszcze klikam w linku jour (tak dla profilaktyki) Robię tak jak robiłem przedtem i zawsze zaliczało.... 30 euro zgarnąłem przed tą czystką co zrobili z kontami nie francuskimi, więc zielony nie jestem. A tu i tak jeden wielki chu...
Kasuje konto i zrobię nowe, może coś pomoże Tongue

Nie wiem czy mam zostawić te same dane, czy mam jakieś nowe podać ?- mam stały fr IP

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - ignisinferius - 25-04-2012 16:38

zrobisz konto z tymi samymi danymi i zaraz ban poleci

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - mixer88 - 25-04-2012 16:49

Dzięki Smile To zrobie na inne... Jak teraz nie będzie zaliczać to daje sobie z tym spokój, nie będę na nicko chu... robił za free.

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - 3.14 - 25-04-2012 17:03

Siema
Orientuje sie ktos czy byly dzisiaj wyplaty?

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - twardy - 25-04-2012 17:20

(25-04-2012 16:32)mixer88 napisał(a):  

No a jakim można sposobem zrobić akcję DarkOrbit? pseudo, mail, wiek pełnoletni hasło, potem jeszcze klikam w linku jour (tak dla profilaktyki) Robię tak jak robiłem przedtem i zawsze zaliczało.... 30 euro zgarnąłem przed tą czystką co zrobili z kontami nie francuskimi, więc zielony nie jestem. A tu i tak jeden wielki chu...

Nie wiem czy mam zostawić te same dane, czy mam jakieś nowe podać ?- mam stały fr IP

myslalem ze przez tora robisz Smile to nie wiem, moze zmienili zaliczanie akcji np 'zaloguj sie przynajmniej 2 razy' etc

chociaz ja robie darkorbit na innym serwisie to zalicza po aktywacji, czyli kliknieciu linka na mailu

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - mixer88 - 25-04-2012 17:34

(25-04-2012 17:20)twardy napisał(a):  
(25-04-2012 16:32)mixer88 napisał(a):  

myslalem ze przez tora robisz Smile to nie wiem, moze zmienili zaliczanie akcji np 'zaloguj sie przynajmniej 2 razy' etc

chociaz ja robie darkorbit na innym serwisie to zalicza po aktywacji, czyli kliknieciu linka na mailu

Nie ja mam co innego Jerk
DarkOrbit już 3 razy robiłem na 3 innych mailach i nickach i dalej nic nie było. Więc bezsens pokerface