Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
[BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
[BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! (/Temat-BOT-All1tool-Zarabiaj-na-buxach-automatycznie-139459)

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - xdax1 - 22-04-2017 09:47

Kolejna aktualizacja:

Dodano:
  • Pod lupą:
    • Multiclickers:
      - mydollarbux: min. $2 grid
      - crypto-flash: min. $0.30
      - clixviews: min. $3 grid
      - clixclan: min. $5
      - bestclix: min. $2 grid

Zmiany:
    • SCAMY:
      - planetclix: Selektywne wypłaty, inwestycyjny (za duże ryzyko inwestycji)
      - dimondclix: Selektywne wypłaty, inwestycyjny (za duże ryzyko inwestycji)
      - clixcash: Brak wypłat
      - ads4bitcoins: Strona nie istnieje
      - condoclix: Moja wypłata pending ponad 2 tygodnie, brak odpowiedź od admina
      - f-com: Brak nowych wypłat
      - bitluna: Usunięte konto
    • Inne:
      - fosclix: Inwestycyjny (min. $1)

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - Boniunio - 24-04-2017 18:38

Niestety kolejne bany wpadły na Cliquebook, thebuxer, IndexClix i Grandbux

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - xdax1 - 24-04-2017 20:08

Dziwne, ja nie dostałem tam jak na razie...

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - Boniunio - 24-04-2017 21:47

(24-04-2017 20:08)xdax1 napisał(a):  Dziwne, ja nie dostałem tam jak na razie...
      Na razie udało mi się odkręcić IndexClix, jak to administrator napisał że dawno temu logowałem się na stronie a klikałem reklamy tzn wykryli auto clickera ale o dziwo zdjął mi bana, zobaczymy jak reszta

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - xdax1 - 25-04-2017 07:13

To już wiem dlaczego nie dostałem i to w sumie dobra wiadomość. Na tych stronach akurat logowałem się codziennie żeby przelać kasę z AB na PB (mam RR).

Wychodzi na to, że żeby nie dostać bana wystarczy logować się raz dziennie na tych stronach!

Logujcie się przynajmniej 1 raz dziennie przed odpalaniem programu w:
      - Grandbux
      - cliquebook
      - cliquesteria
      - Thebuxer
      - IndexClix

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - Bobi2k17 - 25-04-2017 13:12

Dostałem bana za to :/

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - Shejker - 25-04-2017 13:51

Notice! The Cash Flow regulation is Disabled. For more information please read Terms of Service, point 6.6.

W jaki sposób mam to wyłączyć?

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - xdax1 - 25-04-2017 14:24

Nic nie musisz robić.

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - xdax1 - 26-04-2017 13:52

Kolejna aktualizacja:

Dodano przy nazwach niektórych bux'ach "weryfikacja" - czyli żeby wypłacić trzeba wysłać zdjęcie swojego dowodu/legitymacji. Oczywiście zakrywamy ważne dane!

Dodano:
      • Pod lupą:
        • Multiclickers:
          - money-foradclicks: min. 5€
          - moreprofitbux: min. $2
          - tutituriptc: min. $4
          - clixdude: min. $3 - grid
          - greenclix: min. $0.01
          - amazingclixshare: min. $5
          - bitbuxclix: min. $5 - grid

Zmiany:
        • SCAMY:
          - Opticalbux: Spam na forum
          - kingadz: Strona nie istnieje
          - coinbux: Usunięte konto

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - xdax1 - 29-04-2017 14:16

Kolejna aktualizacja:

Dodano:
          • Pod lupą:
            • Multiclickers:
              - clixoon: min. $2 (reaktywacja)
              - 999-bux: min. ?
              - ptcrewards: min. $5
              - raidenclix: min. $2 - grid
              - adsnor: min. $2 - grid
              - lucybux: min. $2
              - buxcity: min. $5 - grid
              - atmclix: min. $2
              - albertclix: min. $2 - grid
            • Clickers:
              - lazybux: min. $1 (reaktywacja)
              - ratebuk: min. 50€ (nie jest to do końca bux, ale jest plugin) - WYMAGANY EMAIL I LOGUJESZ SIĘ EMAILEM!

Zmiany:
            • SCAMY:
              - superadsptc: Fałszywe wypłaty
              - adsup: Brak wypłat od 16 kwietnia, moja wypłata pending.
              - fosclix: Problem z logowaniem od paru dni