Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty (/Temat-veuro-fr-francuski-maypay-pelen-opis-dowodod-wyplaty-50463)

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - makos19955 - 22-04-2012 21:34

(21-04-2012 16:33)Fidziak30 napisał(a):  
(21-04-2012 14:34)docent120 napisał(a):  Witam Smile
Idzie tam jeszcze coś zarobić przyzwoicie i bez banowania?? jesli tak to chętnie się zarejestruje z refa w zamian za pomoc przed banowaniem konta i dobrym wypełnianiem zadań. Pozdrawiam Smile
Zainteresowanych prośze o wiadomość na PW Smile

Zostawiłem wiadomość na PW. Pisz jeżeli coś jeszcze chcesz wiedzieć. Jeżeli inni też chcą to jestem do dyspozycji Cool

Napisz na pw to sie regnę xD

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - mixer88 - 23-04-2012 09:47

Witam Smile
Czy nie macie również wrażenia, że veuro.fr nie zalicza tych ofert, które jeszcze dwa tygodnie temu były zaliczane w przeciągu 10 minut? Otóż dla przykładu Travian, SeaFight, DarkOrbit itp. oferty z typową rejestracją na maila, pseudo oraz weryfikacją w linku na emie, czy chociażby akcje, gdzie wystarczyło się do newslettera zapisać np. I-Run / nie zaliczyło mi do tej pory a robilem je wczoraj po 21, co dziwne wcześniej bez problemu w przeciągu kilku minut - 2 godzin max. A dzisiaj "niespodzianka" 3.20 ojro (normalnie pownienem mieć z 5-6 euro) na koncie, z czego w statystykach 58 zrobionych (akcje które zawsze zaliczało)/ 15 zaliczonych, z czego wyświetla mi się, że mam tylko 1.43 z tych akcji a na stronie głównej 3.20 (nie robię akcji gdzie trzeba podac nr telefonu).
Czyżby jakaś awaria na veuro.fr czy może już interes się nie kręci tak jak powinien i robią przekręty?
(Vpn oczywiście FR Tongue)

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Fidziak30 - 23-04-2012 10:41

Właśnie też to zauważyłem, w ogóle to coś tam pozmieniali tak że nie wiadomo czy to już finalna wersja strony czy może jeszcze jakieś testy przeprowadzają Tongue

Na Mypal też dziwna sytuacja wczoraj miałem 14 zł z groszami, czasem robię jakieś oferty jak mi się chce. Wchodzę dziś a tu 22 zł + grosze - jedynym wyjaśnieniem jest to że pewnie zaliczyło jakieś oferty z przed tygodnia powiedzmy, dopiero dziś Tongue

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Paciorek - 23-04-2012 14:53

Hmmmm.... jeszcze wczoraj mialem 3.52 Euro a teraz wchodze 0,00 euro WTF ?! patrze w staty i widze wszędzie 0 ...

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Fidziak30 - 23-04-2012 15:55

Coś muszą robić, ja mam cały czas 0,60 ojro i tak już od dłuższego czasu. Na Mypay też są jajca z kasą, niedługo powinno wrócić wszystko do normy. Oby Tongue

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Szeejq - 23-04-2012 16:13

a u mnie banik, powod "wiele kont" [tor] hahahah

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - twardy - 23-04-2012 16:50

a czego sie spodziewac? nawet tor ma skonczona pule adresow...

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 23-04-2012 16:50

mówilem ze se nie pozarabiacie

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - mixer88 - 23-04-2012 17:13

(23-04-2012 15:55)Fidziak30 napisał(a):  Coś muszą robić, ja mam cały czas 0,60 ojro i tak już od dłuższego czasu. Na Mypay też są jajca z kasą, niedługo powinno wrócić wszystko do normy. Oby Tongue

U mnie też cały czas ta sama kwota. Dzisiaj nawet porobiłem pare akcji, ale nadal nic nie zalicza 4

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Szeejq - 23-04-2012 17:30

to nie lezy po stronie mypaya tylko sieci affilacyjnych, coraz wiecej ludzi otwiera tego typu stronki i sa wieksze kontrole przy weryfikacji danych