![]() |
Wezwania na policje (subsms) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195) +--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228) +--- Wątek: Wezwania na policje (subsms) (/Temat-Wezwania-na-policje-subsms-126491) |
RE: Wezwania na policje (subsms) - timexxx - 08-01-2016 17:23 Jaki troll, jakie dziecko? Nie postawili mi jeszcze zarzutów przecież jasno napisałem że dzisiaj otrzymałem telefon, a jakie mam relacje na komendzie nie bede opisywal. To wy sie zachowujecie jak dzieci bo zamiasst podać konstruktywna odpowiedz, piszecie jakies farmazony. Z tego co mi wiadomo to zeznania w charakterze świada nie moga byc uzyte pozniej bedac przesluchiwanym w charakterze podejżanego. Już wszystko rozpracowałem, oni nie wiedzą kto spamował na naszej klasie, a zadaja pytania licząc na to że ktoś sie przyzna... Jestem idiota... Myslicie ze maja adresy IP od naszej klasy? RE: Wezwania na policje (subsms) - bialywsrh - 08-01-2016 17:27 (08-01-2016 17:23)timexxx napisał(a): Jaki troll, jakie dziecko? za głupotę się płaci ![]() RE: Wezwania na policje (subsms) - Kiljan - 08-01-2016 17:27 To dosyć logiczne, że promowałeś ich programy skoro otrzymywałeś od nich płatności. Możesz śmiało czekać na zarzuty "promowania programów partnerskich" bez żadnych obaw ![]() A IP po 2-3 latach są bezużyteczne ponieważ operatorzy nie przechowują tak długo logów. RE: Wezwania na policje (subsms) - DDK - 08-01-2016 17:29 (08-01-2016 17:23)timexxx napisał(a): Jaki troll, jakie dziecko? PodejRZanego, koleżko. Słownik mogłeś sobie kupić za te leady ![]() Po piśmie widać typowe dziecko/trolla więc na darmo Twoje wypociny. Rozpracowałeś wszystko, a post wcześniej pisałeś "POMOCY!!!"? No kolego... Albo w prawo albo w lewo. Z racji, że NK jest serwisem poniekąd polskim to pozyskanie IP jest bardzo możliwe, jednak po takim okresie mało prawdopodobne by mieli jakieś logi, aczkolwiek nic nie jest pewne. RE: Wezwania na policje (subsms) - twardy - 08-01-2016 17:38 Ta logi, tyle czasu minelo pewnie juz nie maja. Bo to jakis problem byl zeby w dniu zgloszenia sprawy na policje te logi dolaczyc ![]() Po co komu wasze IP. Wystarczy, ze NK dolaczyla tresc spamu, po linkach do easy suba chyba latwo dojsc kto z jakiego konta spamowal, nie? Czy siedziales na necie mobilnym, neostradzie czy vpn... roznica zadna. RE: Wezwania na policje (subsms) - Kiljan - 08-01-2016 17:59 (08-01-2016 17:38)twardy napisał(a): Ta logi, tyle czasu minelo pewnie juz nie maja. Bo to jakis problem byl zeby w dniu zgloszenia sprawy na policje te logi dolaczyc Oczywiście, że dołączyć IP można, ale operator nie trzyma ich przez 3 lata a to do operatora po IP będą się zglaszać RE: Wezwania na policje (subsms) - Popiełusznik - 08-01-2016 18:09 Założyłem konto specjalnie żeby tutaj napisać (o sprawie dowiedziałem się z DW). Przeczytałem wszystkie posty i najwyżej 5 cokolwiek wnosiło. Moja sytuacja wygląda tak, że na razie nic nie dostałem, ale dostałem kilka przelewów z Atomicośtam w ramach wypłat z Catshare. Natrzaskane już 47 strony a jeszcze nikt nie powiedział co mówić jeśli konto miało się tylko na Catshare (obecna sprawa nie ma nic wspólnego z Catshare co potwierdził właściciel). Ci którzy jęczą o logach z przed 3 lat nie się zastanowią bo to trochę żałosne ![]() ![]() RE: Wezwania na policje (subsms) - Verb22 - 08-01-2016 18:14 (08-01-2016 18:09)Popiełusznik napisał(a): Założyłem konto specjalnie żeby tutaj napisać (o sprawie dowiedziałem się z DW). Przeczytałem wszystkie posty i najwyżej 5 cokolwiek wnosiło. Moja sytuacja wygląda tak, że na razie nic nie dostałem, ale dostałem kilka przelewów z Atomicośtam w ramach wypłat z Catshare. Ale co z tego że mają wasze logi z nk? Porgramy tworzy easysub i to jego prawnicy odpowiadają za legalność programów. To nie ty tworzyłeś landing page. Ludzie, kurde, zrozumnie że nic wam nie grozi. Większość z was ma kasę, wystarczy dobry prawnik jak się coś głupiego powie, a jak się mądrze złoży zeznania to nikomu nic się nie stanie. Większość osób zarabiających na easy to były gimbusy które nie mają do czynienia policją i napierdzielają w Tibie całymi dniami albo minecrafta. Trzepiecie portkami, a w tym kraju morderców wypuszcza się po 8 latach bo nie ma już miejsca w więzieniu. W Polsce bieda dotka nawet zakłady karne. Zejdzcie na ziemie. RE: Wezwania na policje (subsms) - lolitek - 08-01-2016 18:33 zebys wiedzial ze mordercow wypuszczaja szybko a ciebie wsadza za 10zl wiec niebylbym taki pewny tych wypowiedzi. RE: Wezwania na policje (subsms) - asiorek - 08-01-2016 18:45 " ej ty, pedofilii gwalcicielu, wychodzisz bo jakiś dzieciak chciał dorobić sobie do kieszonkowego. Nie ważne że zarobił '10zl' ale idzie na twoje miejsce. " Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka |