![]() |
Klamstwo Rhaegara!!!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249) +---- Wątek: Klamstwo Rhaegara!!!! (/Temat-Klamstwo-Rhaegara-77676) |
RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - Optimist - 10-02-2014 01:15 Masz racje, zagalopowałem się z tym porównaniem. Zadzwonić można, mam nawet gdzieś nr na priv, ale trochę mi szkoda rodziców, więc osobiście odpuszczam dzwonienie do nich... RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - SweetSensi - 06-03-2014 14:25 Otrzymałem dziś list nadany 24 lutego, w którym informują o zaprzestaniu sprawy z powodu tego, że nie ma go w domu. RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - yazir - 06-03-2014 14:31 @[SweetSensi] to są chyba jaja ![]() RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - piotrekprorok - 06-03-2014 14:31 Polska Policja ![]() RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - SweetSensi - 06-03-2014 14:36 Tak, dla mnie też to są jaja. List do Prokuratury wysłało tylko 8 osób z tego forum i zostały oszukane na kwotę 9180 zł włącznie ze mną. Nikt więcej się nie zgłosił, a pewnie i tak większe kwoty poszły na jego konto. Możemy się odwołać do 7 dni od otrzymania owego listu. Pewnie i tak będzie kolejne odmówienie. RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - yazir - 06-03-2014 14:40 Przy czymś takim ważne jest to żeby zgłaszać się na każde wezwanie sądu itp, koszty macie zwracane na miejscu w gotówce, wystarczy pokazać bilet. Osobom które nie zgłosiły tego, a zostały oszukane gratuluję szacunku do własnej pracy i pieniędzy które za nią otrzymały... SweetSensi nie odpuszczaj, odwołuj się chociażby dla zasady. Ja "walczyłem" tylko i wyłącznie dlatego żeby uwalić tamtego cwaniaczka, i w końcu udało się. RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - Traw3k - 06-03-2014 14:51 Yazir, on nie oszukał kilkunastu osób, tylko kilkadziesiąt. Większość podeszła do tematu "Trudno, straciłem. Następnym razem będę uważał." nie robiąc nic z tym dalej, ale były też osoby które się do mnie zgłaszały i pytały, jak wysłać oświadczenie. Listami zwykłymi to wysyłali, czy co? ![]() Naprawdę podziwiam ludzi, którzy mogą przejść obojętnie wobec straconych kilku tysięcy, ot tak. Chociaż znalazł się delikwent, który władował do Cylki całe oszczędności to może na list nie miał... ![]() SweetSensi, możesz przepisać tutaj treść listu? RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - SweetSensi - 06-03-2014 15:07 1 strona dotyczy ile kto stracił i kiedy, także nie będę ujawniał osób z imienia i nazwiska. POSTANOWIENIE o zawieszenie śledztwa-dochodzenia st.asp. Dariusz Winek z KPP Stargard Sczec. dnia 24.02.2014r w sprawie/przeciwko oszustwa na szkodę tu prawdopodobnie imię Trawka i innych tj. o przestępstwo z art. 286§1 kk na podstawie art.22§1kpk postanowił zawiesić śledztwo/dochodzenie w sprawie mającego miejsc: Wymienienie 8 osób, pieniędzy itp. - wobec zaistnienia długotrwałej przeszkody uniemożliwiającej prowadzenie postępowania karnego UZASADNIENIE Komenda Powiatowa Policji w Stargardzie Szczec. prowadzi dochodzenie w sprawie szeregu oszust przy zawieraniu umów pożyczkowych za pośrednictwem internetu. W dochodzeniu konieczne jest wykonanie czynności procesowych z udziałem istotnego dla wyjaśnienia okoliczności sprawy świadka Konrada Cylki. Jak ustalono nie przebywa on w miejscu zamieszkania i nie jest znane jego aktualne miejsce pobytu. W związku z powyższym zachodzi długotrwała przeszkoda uniemożliwiająca prowadzenie postępowania i wyjaśnienia wszelkich okoliczności. Do czasu ustania przyczyny dochodzenie w tej sprawie postanowiono zawisić. 1Ds 2181/13 Dnia 24.02/14 Aleksander Polański Prokurator Prokuratury Rejonowej w Stargardzie Sczec. na podstawie art. 325 kpk postanowił zatwierdzić powyższe postanowienie o zawieszeniu śledztwa/dochodzenia. Pouczenie: Na powyższe postanowienie pokrzywdzonemu i podejrzanemu przysługuje zażalenie (art. 22 § 2 k.p.k.). Zażalenie wnosi się do sądu właściwego do rozpoznawania sprawy za pośrednictwem prokuratora, który zatwierdził postanowienie, w terminie zawitym 7 dni od daty doręczenia odpisu postanowienia. Zażalenie wniesione po tym terminie jest bezskuteczne (art. 122 i 460 k.p.k.). Poza listem: Proponuję tak jak Yazir napisał, aby każdy kto otrzyma list napisał zażalenie. Trawek jeśli mógłbyś pomóc w opracowaniu tego zażalenia, tak jak w przypadku oświadczenia to byłbym dozgonnie wdzięczny. RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - yazir - 06-03-2014 15:11 Otrzymanie -> http://puu.sh/7l1nn.jpg daje satysfakcję i przywraca wiarę w sens walki ![]() RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - Admin - 06-03-2014 15:25 Yazir on też kupę ludzi z wykopu uwalił... |