![]() |
Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy (/Temat-Goldentowns-Nowa-gra-przegladarkowa-z-wyplata-pieniedzy-76060) |
RE: Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy - milly93 - 02-12-2013 14:47 Nie rozumiem... W zakładce Inventory mam wolnych pracowników, a kiedy przechodzę do miasta i chcę ich gdzieś zatrudnić jest napisane not enough employees. I w ogóle mam populacje 106%, nie wiem jak to zmniejszyć. RE: Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy - Patrykso - 02-12-2013 15:49 Mam Już trochę dróg wybudowanych Market i Policję , czy mogę teraz Ulepszyć sobie stone query na level 2 aby wiecej wydobywać stone. Czy lepiej produkować te po 10 stone i dalej rozbudować wszystkie drogi RE: Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy - Xzibin - 02-12-2013 18:03 Jabolek ma racje. Ja czekam za wojnami. Narazie mam 20 zolnierzy ale na obecna chwile nie oplaca mi sie robic wiecej bo mam prawie full domki chociaz mam ich duzo ![]() MarketGlory. Ja zainwestowalem w to jakies 60zl, gram w miechy i mam 20 budynkow z surka q5 i codziennie wydobywam 0,3 albo 0,4 zlota nie mowiac o tym ze zainwestowalem wiele surki w zolnierzy. Oplaca sie w to grac tylko nie mozna sie zrazic ![]() Milly nie mozna zatrudnic pracownikow ktorzy sa niesmiertelni! Co do population zbuduj jakis dom q1 i wyrownasz sobie Patryk rozbudowuj na bierzaco surke i drogi. Najpierw droga potem surka. Ale nie rob q5 drog gdy surka jest q2. Q2 droga = Q2 surka itp ![]() RE: Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy - szymciooo84 - 02-12-2013 19:59 leci ref RE: Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy - MarketGlory - 03-12-2013 03:39 Witam robicie z igły widły a ja nadal nie wiem dlaczego mi Irona nie dodaje mam miejsce a teraz jak wyprodukowałem 90 to mi zaliczyło a 220 nie chce ![]() ![]() RE: Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy - prymul1 - 03-12-2013 11:32 (03-12-2013 03:39)MarketGlory napisał(a): Witam robicie z igły widły a ja nadal nie wiem dlaczego mi Irona nie dodaje mam miejsce a teraz jak wyprodukowałem 90 to mi zaliczyło a 220 nie chce Nigdy nie dostaniesz 100% tego co wyprodukowałeś. Odbijają ci podatek na państwo (-10%), na twojego referrera, gość z którego linku się zarejestrowałeś (-10%) i dodatkowo twoje miasto może być okupowane (-10%) i podatek na udziałowców, ci którzy wykupili twoje udziały (-10%). RE: Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy - vantage - 03-12-2013 12:54 A co myślicie o dodatkowym zarabianiu na handlu poleconymi? Robił to ktos na większą skalę? Opłaca się? RE: Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy - jabolek1991 - 03-12-2013 13:53 (03-12-2013 12:54)vantage napisał(a): A co myślicie o dodatkowym zarabianiu na handlu poleconymi? Robił to ktos na większą skalę? Opłaca się? Tzn ? refowie w GT są strasznie drodzy, można się przejechać kupująć refa za 0,5-1 gold a on mógł być też robiony tylko pod sprzedaż i przestaje grać jak go ktoś kupi. Nawet jak kupisz aktywnego to i tak może być tak, że zwróci się np po miesiącu dopiero o ile wcześniej nie przestanie grać ![]() RE: Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy - MarketGlory - 03-12-2013 16:21 (03-12-2013 11:32)prymul1 napisał(a):(03-12-2013 03:39)MarketGlory napisał(a): Witam robicie z igły widły a ja nadal nie wiem dlaczego mi Irona nie dodaje mam miejsce a teraz jak wyprodukowałem 90 to mi zaliczyło a 220 nie chce Co raz mądrzejsze odpowiedzi wiesz co nie wiedziałem tego jestem tak głupi że nawet butów nie umiem zawiązać bo mam na rzepy:xd MI wogule nie daje irona, a nie to oczym ty mówisz, więc bez takich proszę ![]() RE: Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy - malpa2 - 03-12-2013 16:48 No bugi w tej grze strasznie wkurzają ![]() |