Clikersmulticliker - program, który zarobi za ciebie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Clikersmulticliker - program, który zarobi za ciebie. (/Temat-Clikersmulticliker-program-ktory-zarobi-za-ciebie-125528) |
RE: Clikersmulticliker - program, który zarobi za ciebie. - Oski001 - 10-05-2016 19:20 (09-05-2016 15:11)neolistic napisał(a): Witajcie, zrobiłem to co z listy itd. czekam na klucze jednak mam pytanie do użytkowników całego programu udało wam się wgl. dotrwać do wypłaty czy większość stron daje banana zaraz przed wypłatą ? Ja w programie jestem od września a bana dostałem może na 5 serwisach. I nigdy nie było to przed wypłatą (08-05-2016 14:41)Demonxus napisał(a): To jak z tymi kluczami? Na razie zarabiam na adzbazar, bo pozyskałem klucz ze strony clickers.info, ale teraz dostałem bana , bo próbowałem zrobić klucz do takich serwisów jak Paidverts etc . 6 kluczy to nie dużo, ale nie tylko ty czekasz na clikers zawsze możesz założyć drugie konto. Jednak nie musisz bo jeszcze dzisiaj powinieneś dostać klucze. RE: Clikersmulticliker - program, który zarobi za ciebie. - ThunderEagle - 10-05-2016 21:49 Nie wiem czy posta też trzeba napisać, ale także sie porejestrowałem z linków, domen jest dość sporo i także czekam na klucze, pozdrawiam RE: Clikersmulticliker - program, który zarobi za ciebie. - Oski001 - 10-05-2016 22:21 Dziesięciu osobom dziś odpisałem, pozostałych proszę o cierpliwość (szczególnie tych co proszą o trochę więcej kluczy) RE: Clikersmulticliker - program, który zarobi za ciebie. - ThunderEagle - 11-05-2016 01:03 Nie ma problemu, chodź nie powiem, czekam z niecierpliwością RE: Clikersmulticliker - program, który zarobi za ciebie. - pablo12 - 11-05-2016 16:07 co do Cytat:na clikers zawsze możesz założyć drugie konto..watpie - prędzej dostaniesz bana na ip lepiej napisać do nich prośbę o odblokowanie co do zarobków tak jak wszędzie bez poleconych możemy klikać i klikać a i tak w 50 procentach buxy padają ,wiec zarobki są jakie są program fajny dla początkujących , co do generowania kluczy ,to wiadomo mając poleconych trzeba się na klikać w generatorze , co pochlania czas,i w miarę możliwości wywiązywać się . RE: Clikersmulticliker - program, który zarobi za ciebie. - Zaperr44 - 11-05-2016 17:51 Wpisałem login,hasło i key poprawnie a i tak wyskakuje "fill login details" ? RE: Clikersmulticliker - program, który zarobi za ciebie. - Demonxus - 11-05-2016 20:09 Ale wiesz ze haslo i login musisz wpisac tak jak masz tego serwisu? Jeszcze moze byc problem w tym, ze musisz podac jakis tam pin ale nwm dokladnie. Jakbys wyslal ss'a byloby latwiej RE: Clikersmulticliker - program, który zarobi za ciebie. - Zaperr44 - 11-05-2016 21:13 Po co mam dodwać ss nic na nim nie ma..Tylko problem z logowaniem RE: Clikersmulticliker - program, który zarobi za ciebie. - Oski001 - 11-05-2016 23:11 (11-05-2016 20:09)Demonxus napisał(a): Ale wiesz ze haslo i login musisz wpisac tak jak masz tego serwisu? Jeszcze moze byc problem w tym, ze musisz podac jakis tam pin ale nwm dokladnie. Jakbys wyslal ss'a byloby latwiej @[Zaperr44] kolega ma tu racje Problemem pewnie jest to że nie dodajesz pinu (w adzbazarze akurat wyjątkowo trzeba) Zobacz przynajmniej do Excela pisze w uwagach przy adzbazarze "podaj PIN w MC" Są to jednak tylko moje domysły bo nic nie pisałeś o pinie ss by wszystko wyjaśnił RE: Clikersmulticliker - program, który zarobi za ciebie. - Zaperr44 - 12-05-2016 09:52 Dobra już działa dzięki za pomoc Ale potrzebny update plugina |