Klamstwo Rhaegara!!!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249) +---- Wątek: Klamstwo Rhaegara!!!! (/Temat-Klamstwo-Rhaegara-77676) |
RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - sajmoon - 29-01-2014 09:15 Na moje oko to reszty kasy już nie dostaniesz. I tak jak koledzy wyżej piszą ze skanem dowodu można wiele zrobić. Ja na Twoim miejscu zastrzegłbym dokument po to, żeby nie mieć problemów. Ewentualnie możesz zgłosić kradzież dowodu. RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - morswiniak - 29-01-2014 15:57 Pan Cylka jest poszukiwany przez 7 prokuratur . Nawet ma list "gonczy" tzn o doprowadzenie... A jego tata nic nie wie . PS. ze mu jeszcze mb nie zablokowali ... RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - morswiniak - 30-01-2014 23:25 i jak tam sprawy? PS. nazywa sie ktos z poszkodowanych : jacek.piskorz [email protected] Bo teraz on opierdala ludzi z tego konta i danych na meilu.. RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - djram - 31-01-2014 07:08 Ja zgłosił bym to do policji okręgowej , tam wszystko idzie szybciej a jesli nie to pospieszą prace w waszych komisariatach RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - Traw3k - 31-01-2014 12:36 Policja okręgowa przekazała sprawę do rejonowej, bo stwierdziła że nie musi się angażować, pisząc że rejonowa da sobie radę. <- Tak w skrócie. RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - daniel42na - 05-02-2014 13:58 http://pokazywarka.pl/rl6j8l/ RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - kwazimodos - 05-02-2014 14:11 krotko piszac thraal = konrad cylka .... na wykopie ma login dennab i znow opierdolil ludzi na kilkanascie tys.. RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - MaLiN - 05-02-2014 14:26 Jak widać prokuratura nie potrafi sobie z nim poradzić, skoro jest już tyle zarzutów wobec niego. RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - Optimist - 09-02-2014 13:23 Ja już nie wiem co z takim typkiem zrobić... Może napiszmy do Jaworowicz? xD. Ten koleś jest chyba jakiś niewidzialny, teleportuje się, czy co? Że go znaleźć nie mogą? :OOO Albo z policji jest... Nie wiem kurde Ale... CZY GO W OGÓLE TAK NAPRAWDĘ SZUKAJĄ!? Myślicie, że gdyby to się wydarzyło w innym państwie, np Stanach Zjednoczonych, to wyglądałby to trochę inaczej? RE: Klamstwo Rhaegara!!!! - MaLiN - 09-02-2014 15:28 Możemy tylko spekulować To jest trudny przeciwnik, jak widać. Pokrzywdzeni zrobili co mogli - złożyli zeznania. Może po prostu z ciekawości przydałoby się skontaktować z rodziną Cylki? Zawitać do Nich, albo zadzwonić? Najgorsze jest czekanie. Co robi Prokuratura w tej sprawie? Nie wiadomo. Może nadal dostają zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa przez Cylkę? Wtedy sprawa może się przedłużać. Nie ma co porównywać Stanów Zjednoczonych do Polski |