Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Szukasz mentora ? - Zajrzyj (/Temat-Szukasz-mentora-Zajrzyj-59806) |
RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - paw9191 - 02-05-2014 12:59 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) PPA 2.Serwis: FireCash calbo inny 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? zarobilem 400$ ale tylko metodą youtube. 4.Twoje wymagania: potrzebuje niszy pomysłów, pomoc przy tworzeniu strony itp 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Rejestracja z reflinka i jakiś procent dodatkowy . RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Clovere - 02-05-2014 21:53 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: Zależy od mentora. 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Mam dużo informacji ale nie umiem ich wykorzystać. 4.Twoje wymagania: Dobre nauczanie :3 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Rejestracje z reflinku oraz zawsze się można jakoś dogadać za pomoc. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Murzynex - 03-05-2014 11:49 1. Metoda zarobku: PPA 2. Serwis: To zostawiam mentorowi, ponieważ: 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś?:praktycznie brak 4. Twoje wymagania: Chciałbym zarabiać co najmniej 1000 zł miesięcznie, wiadomo, im więcej tym lepiej. Do tego chciałbym nauczyć się czegoś w temacie nie tylko zarabiania, a ogólnie internetu,. ale to jest już mniej ważne. 5. Czy oferujesz coś w zamian za pomoc?: Reff, określony procent zarobków. KONTAKT: PW, gg 44870906, mail [email protected] RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - ErgePL - 04-05-2014 09:49 1.Metoda zarobku: Nie umiem tej metody nazwać... Chyba PPA. 2.Serwis: firesub 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Obecnie zarabiam na AstroCash.org, w mojej sygnaturce są zarobki z tego serwisu. 4.Twoje wymagania: Min. 1 godzina dziennie na GG, nie olewanie mnie i nie wkur*ianie się na mnie jak czegoś nie będę umiał. 5.Czy oferujesz coś w zamian za pomoc ? Rejestracje z reffa. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - joke16 - 08-05-2014 21:23 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) 2.Serwis: Sharebay, lub inne 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Za dawncych czasów dosyć dobrze działałem na Sharecash.org, znam angielski na poziomie komunikatywnym, dosyc szybko pisze, ambityny. 4.Twoje wymagania: Ogólna pomoc 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Rejestracja z refa. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - GordonFF - 09-05-2014 07:44 1.Metoda zarobku:PPA 2.Serwis: Firesub 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś? Dość małe. Ale szybko się uczę. 4.Twoje wymagania: Pomoc, nauka. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc? Rejestracja z refa + % od zarobków. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Weeder - 09-05-2014 11:13 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) PPA 2.Serwis: FireCash lub inny 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś? Małe..Zacząłem zarabiać na hotcashu, znam język angielski, mogę poświęcić do 4-6 godzin pracy, jestem ambitny i łatwo się nie poddaje. Posiadam kilka kont na fb z dużą liczba znajomych i grup które nadają się do spamowania. Zaczynam również przygodę z WordPressem. 4.Twoje wymagania: Pomoc, nauka. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc? Rejestracja z reflinka, polecanie mentora i nie tylko Kontakt gg: 6287427 email: [email protected] PW RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Kamil12 - 12-05-2014 11:25 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) PPA 2.Serwis: Obojętny 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś? Zarabiałem na subskrypcjach sms ale kwoty nie były porażające 4.Twoje wymagania: Pomoc, nauka. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc? Rejestracja z reflinka i stosowanie się do poleceń mentora 6.Kontakt: pw RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - gawlak3_aa - 13-05-2014 14:23 1.Metoda zarobku: - PPA 2.Serwis: - FireSub 3.Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? - Właśnie nie wiem jak się do tego zabrać mam też swojego bloga, boje się nie wypłacalności więc czekam na dobrego mentora. 4.Twoje wymagania: - Oczekuje stałej pomocy na GG oraz nakierowania na tematyke nisz. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc? - Mogę się zarejestrować z Twojego refflinka. - Kontakt - GG 50660776 - Jestem osobą bezrobotną posiadającą ogrom wolnego czasu, ukończyłem technikum informatyczne. Chciałbym właśnie iść w tym kierunku i zarobić coś w sieci, mam mnóstwo pomysłów, tylko szukam kogoś kto nakieruje mnie na właściwy tor, wybrałem FireSub ponieważ widziałem chyba najwięcej dowodów od tego serwisu. Proszę o kontakt na forum. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - piks - 13-05-2014 14:28 1.Metoda zarobku: - PPA 2.Serwis: - FireSub ,Freebiz , Hotcash 3.Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? - Instanter 300 zł , kubigo 50 ;p 4.Twoje wymagania: - Oczekuje stałej pomocy na GG oraz nakierowania na tematyke nisz. Potrzebuje na JUŻ 200-300 zł 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc? Mogę się zarejestrować z Twojego refflinka. Kontakt - GG 43363910 |