Dziennik pracy Grubego - PPI - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik pracy Grubego - PPI (/Temat-Dziennik-pracy-Grubego-PPI-138684) |
RE: Dziennik pracy Grubego - PPI - DonWestbam - 02-02-2017 07:47 Dokladnie, pasywny pieniadz to jest to a skracasz linki ppi przez bit.ly? RE: Dziennik pracy Grubego - PPI - Grubykesz - 02-02-2017 08:29 (01-02-2017 12:30)Lanserek napisał(a): Powiem tak chyba jeden z moich ulubionych dzienników. Najbardziej w oczy rzuca mi się Twoja systematyczność Dzięki, dzięki! Posty? Staram się pisać sam, ale nie jestem mistrzem z języka angielskiego, więc inspiruje się też innymi osobami, ale bez kopiowania czyiś treści! (01-02-2017 20:14)espo napisał(a): Ciekawy poradnik, bo pokazuje jak można zacząć zarabiać stopniowo coraz więcej i stabilniej, pracą ciężką, ale przede wszystkim systematyczną! Dzieny! Dokładnie, systematyczność jest bardzo ważna! Trzeba się dobrze zaangażować i na pewno się zarobi! Wiadoma sprawa, że nie od razu, dlatego też liczy się cierpliwość! (02-02-2017 07:47)DonWestbam napisał(a): Dokladnie, pasywny pieniadz to jest to a skracasz linki ppi przez bit.ly? Nie używam bit.ly. RE: Dziennik pracy Grubego - PPI - adamcio99922 - 02-02-2017 09:05 Ja na przykładzie YT zauważyłem, że najlepiej w formie skracacza stosować własną domenę. Ewentualnie goo.gl - przynajmniej linki nie padają 2 goo.gl - dziecko google, więc raczej własnych dzieci google nie ukarze xD RE: Dziennik pracy Grubego - PPI - DonWestbam - 02-02-2017 09:45 O widzicie, ja rozmawialem wczoraj z fulem i mowil ze warto skracac przez bit.ly bo linki sa rzadziej wykrywane jako wirusy, dodatkowo wiem ze bit.ly ma wysokie DA, wiec wszystko wczoraj poskracalem xd kilka h pracy bo all recznie ... Zobaczymy czy da to jakis efekt ale faktem jest ze z rana zauwarzylem mocny wzrost wejsc, za to pobrania na poziomie takim jak wczesniej. A przy goo.gl wykrywa jako wirus czy nie ma reguly? RE: Dziennik pracy Grubego - PPI - adamcio99922 - 02-02-2017 13:59 Mi nic nie wykrywało, ale to tez info zasłyszane. Ja dość szybko zmieniłem na własną domenę, żeby mieć możliwość ewentualnej podmiany linka czy coś. Do tego api domain i święty spokój 2 Nie patrzyłem w pliki, video od października - samo żyje RE: Dziennik pracy Grubego - PPI - AlphaStalker - 02-02-2017 17:05 W jakim sensie skracacz na własnej domenie? Że subdomena przekierowująca na coś czy jak? RE: Dziennik pracy Grubego - PPI - DonWestbam - 02-02-2017 18:22 Chyba mial na mysli api domain. Przynajmniej ja tak to rozumiem RE: Dziennik pracy Grubego - PPI - AlphaStalker - 02-02-2017 19:10 Trochę nie czaje na jakiej zasadzie to działa i chcę się dowiedzieć RE: Dziennik pracy Grubego - PPI - adamcio99922 - 03-02-2017 15:35 Api domain to swoją drogą 2 Ja mam w formie - video: linki download, które kierują na LP. LP ma podpięty link z API domain. Własna domena i np katalogi dla każdego LP. W tym przypadku przykładowo domena.com/NFS Dobry LP daje radę i zwiększa konwersję, warto dołożyć sobie roboty RE: Dziennik pracy Grubego - PPI - DonWestbam - 05-02-2017 03:00 Pany i Panny szybkie pytanko Anti-malware coś tam coś tam, nie chce mi się kopiować nazwy Blokuje mi wszelakie linki w stronie, i te skrócone bit.ly i api domain, to chyba nie za dobrze co ? Szukać nowej domenki i stawiać bloga ? Ban/złośliwe oprogramowanko czy co jest grane ? |