Buxy dla początkujących - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Buxy dla początkujących (/Temat-Buxy-dla-poczatkujacych-115705) |
RE: Buxy dla początkujących - hypocrisy - 26-04-2016 16:48 Robiłem kilka podejść do RR i za każdym razem tylko na tym traciłem, niemniej to zawsze jakieś urozmaicenie w miejsce żmudnego klikania i ciułania na wypłatę...Jeśli miałbym coś doradzać, to nie przedłużaj refów na zbyt długi okres, bo na 100% przestają klikać z czasem :/ Na marginesie, miło że wróciłeś do prowadzenia dziennika! RE: Buxy dla początkujących - Leos2011 - 27-04-2016 17:57 Hypocrisy, zawsze miło Cię znów widzieć na forum Co do dziennika to w kratkę lecę bo nie zawsze mam niestety czas, ot życie. A dzisiaj wpłynęła wypłata od Clixsense na kwotę 11,18$ i zrobiłem ankietę za 0,85$ na OW plus filmik za 1 centa i bonusik zawsze jakiś będzie. Ostatnio różnie z ankietami bywa ale ja wiernie przy Clixsense nadal trwam bo dalej to dla mnie raczej zabawa niż poważne zarabianie Co do Neobux to dzięki za rady bo sam jestem ciekaw co wyjdzie z tych moich kupionych RR, no pożyjemy zobaczymy. Pozdrawiam Cię serdecznie RE: Buxy dla początkujących - Leos2011 - 27-04-2016 19:44 I jeszcze wpadła z samplicio o przesyłkach za 0,49$ RE: Buxy dla początkujących - Leos2011 - 28-04-2016 17:50 Ładnie: 2 ankiety za 0,97$ zaliczone na Clixsense, dość krótkie ale wymagały kamery internetowej, plus filmik za 1 cent, clixgrid zrobiony i bonus 14% jutro dodany będzie Jak bonus wpadnie to będę mógł jutro zlecić następna wypłatę OOOO mała poprawka: już mogę wypłacać, mam 6,10$ Dziękuję jak zawsze moim poleconym i życzę im oczywiście więcej ankiet ode mnie !!! Hi hi hi, wpadła znów ankieta na OW o biżuterii za 0,85$ Uwielbiam takie dni, jutro bonus 0,40$ a w zleconej wypłacie już 6,96$ i będzie rosło RE: Buxy dla początkujących - Zawadson - 28-04-2016 19:39 Była kiedyś ankieta, gdzie chcieli abym włączył kamerę, ale można było zrezygnować i zaliczyć ankietę bez kamery. RE: Buxy dla początkujących - Leos2011 - 28-04-2016 21:15 (28-04-2016 19:39)Zawadson napisał(a): Była kiedyś ankieta, gdzie chcieli abym włączył kamerę, ale można było zrezygnować i zaliczyć ankietę bez kamery.No możliwe. Ja się zgodziłem i dwie zaliczyłem No i wielki szacunek dla moich poleconych: dzisiaj strzelili w sumie 20 offers !!!!!!!!!! Taka bezczelna wskazówka dla tych, co nie wiedzą, z którego refflinka się rejestrować Żart oczywiście ale niezdecydowanych zawsze zapraszam. Można coś tam zarobić a jak się nie uda to przynajmniej inaczej się spędzi czas niż ciągle czytać na necie te same wiadomości na różnych portalach RE: Buxy dla początkujących - Leos2011 - 28-04-2016 22:16 I jeszcze aniketa z YS o przesyłkach kurierskich wpadła za 0,80$, jupi RE: Buxy dla początkujących - Zawadson - 29-04-2016 00:06 Nie ma nic gorszego niż czytać komentarze na Onecie i tego typu badziewiach, gdzie nie musisz się rejestrować. Kiedyś tak namiętnie czytałem to co inni wypisywali i co to dużo mówić - to ryje banię, za przeproszeniem. Od jakiegoś czasu tego nie robię, ale już nie jestem tym samym człowiekiem co kiedyś. A co do 20 offers, ile to jest w przeliczeniu na kasę? Pewnie z 2 dolary są? RE: Buxy dla początkujących - Leos2011 - 30-04-2016 07:02 No 20 offers to wyszło jakieś 1,63$ w tamtym dniu A dziś znów ankieta zaliczona o grze przeglądarkowej na OW za 0,85$. No i jest fajnie bo ledwo co ostatnio otrzymałem wypłatę to w ostatni tydzień kwietnia mam już nazbierane i zleconą następną. Na razie w pending jest 10,99$ RE: Buxy dla początkujących - Leos2011 - 02-05-2016 20:59 Dziś znów na Clixsense się udało 1 ankietę na YS za 0,805$ zrobić i filmik za 1 centa wpadł więc dobre i to |