RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - lubiekeppa - 24-05-2014
Czyste linki
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - harley15 - 24-05-2014
(24-05-2014, 16:17)MatiMaister napisał(a): Też uważam, że Ci co robią dobre wyniki i piszą coś w stylu ,,Kilka spamów na grupach'' wklejając screena z kilkudziesięcioma leadami, po prostu ściemniają.
Ale ja to rozumiem jak najbardziej 
Da się zarabiać spamując na grupach. Tylko wymyśl swój własny pomysł, z pustej oferty zrób coś fajnego. Uwierz da się. Podepnij pod stronkę. Jak ludzie widząc 20 osób, które spamują tym samym programem np. doładowanie to widzą, że to ściema.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Assasinoo - 24-05-2014
(24-05-2014, 17:21)MatiMaister napisał(a): ,,Jeśli ktoś szuka strony gdzie będzie transmisja ligi mistrzów Real vs. Atletico w dobrej jakości bez zacięć to link:xxx a tak wgl testował ktoś z was fb szpiega? xxxx Podobno widać kto przeglądał nasz profil.''
Echh... piękne combo 
Combo nie combo, to mój tekst, leady u mnie są a u cb nie ma
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - lubiekeppa - 24-05-2014
Chyba jakieś opóźnienia są bo leady parami wpadają
20:58:09
20:58:08
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MatiMaister - 24-05-2014
(24-05-2014, 20:50)Assasinoo napisał(a): (24-05-2014, 17:21)MatiMaister napisał(a): ,,Jeśli ktoś szuka strony gdzie będzie transmisja ligi mistrzów Real vs. Atletico w dobrej jakości bez zacięć to link:xxx a tak wgl testował ktoś z was fb szpiega? xxxx Podobno widać kto przeglądał nasz profil.''
Echh... piękne combo 
Combo nie combo, to mój tekst, leady u mnie są a u cb nie ma 
Trzeba było jeszcze dodać AirMaxy było by więcej leadów
Ale jak idą to gratulacje
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Szaman1644 - 24-05-2014
Dzisiaj 8 leadów z air maxów, byłoby wiecej, ale była mała wpadka i wszystko musiałem cofnąć. Pod wieczór zacząłem nowy program promować tak dla porównania i wpadło 6 leadów. Troche krótszy czas tej nowej promocji, ale jak widać dość porównywalne z innymi. Trzeba po prostu pomyśleć.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Assasinoo - 24-05-2014
Tak na następny raz dodam całą listę programów firesuba... Tak dla testu dziś na niektórych fp dodawałem od razu dwa linki, oszczędność czasu Ale ogółem to jeden zawsze dla wiarygodności. ^_^
Edit: lead z LM wpadł właśnie a wy sie nabijacie ze mnie ;(
Zrób jakieś opowiadanie z wykorzystaniem każdego programu ;D
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 24-05-2014
Już ktoś ładnie to napisał w tym temacie
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - JustinTime - 24-05-2014
xxxxxx:/ dajcie proszę jakiś link do skracacza na fb, bo mój usuneli a tak dobrze mi szło ((
|