RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wydra87 - 30-01-2015 21:41
@szykiryki właśnie od tego zacząłem, a nigdzie tego nie wyczytałem..., a nie którzy tutaj żulą i żulą żeby ktoś ich mentorował..
Ja posłuchałem rad ludzi z doświadczeniem na tym forum i faktycznie efekty przyszły szybko. Kasa byłaby większa, gdybym tylko miał więcej czasu No ale leadmore póki co traktuje jako dorobienie paru groszy. Oczywiście z zazdrością się patrzy na sumy zarobione przez nie których tutaj, no ale jak to mówi pewne piękne motto - Per aspera ad astra...
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - szykiryki - 30-01-2015 21:56
@wydra, oby do przodu .
I tak jesteś w dobrym "momencie", bo większość z nas- starych wyjadaczy subów- zaczynała od easysub, gdzie początkowa stawka wynosiła 1 zł (!!!) za lead, nie było żadnych darmowych poradników, nikt specjalnie nie wiedział, jak ugryźć temat, a i tak opłacało się zarabiać
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Dissecting Room - 30-01-2015 21:59
Szykiryki na easysub stawka początkowa wynosiła 2 zł
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wydra87 - 30-01-2015 22:00
@up cóż każdy zawsze zaczyna od początku
Swoją drogą byłoby to zbyt bezsensowne, jakby kazdy po kilku dniach wyciągał tutaj po kilka stówek...ludzie rzucili by masowo prace
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Pawel1178 - 30-01-2015 22:00
Bo była mniejsza konkurencja proszę pani i na stawce 1 zł niektórzy mieli więcej niż dzisiaj na stawce 6-7 pln
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - szykiryki - 30-01-2015 22:09
(30-01-2015 21:59)Dissecting Room napisał(a): Szykiryki na easysub stawka początkowa wynosiła 2 zł
Na samym początku 1 zł! Pamiętam jak dziś.
@Pawel1178, to prawda chociaż powiedzmy sobie szczerze- dzisiaj jedyna konkurencja między osobami zarabiającymi na subach jest na FB, w innych miejscach, z mojego doświadczenia, można znaleźć dla siebie przytulne, satysfakcjonujące finansowo miejsce.
Portale społecznościowe to wciąż pójście na łatwiznę- "wszyscy tam zarabiają, więc dlaczego ja mam nie zarabiać?!".
Dobra, koniec offtopu.
Jeśli jednak easysub to czyta to niech wie, że wciąż wisi mi 1400 zł
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Dissecting Room - 30-01-2015 22:12
Mi 1200 zł podobno wysłali pocztą
na przesyłkę czekam już rok ahh ta poczta polska...
jeżeli chodzi o leadmore to konwersja tragiczna dzisiaj
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - ostry2ostry - 30-01-2015 22:14
Czy macie też problemy w programie Filmy Online z wyświetlaniem obrazka playera i opisu filmu ?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - matie996 - 30-01-2015 22:26
http://torun-24.pl/polska/ no to ktoś poleciał. Pewnie gruby hajs dzisiaj
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - kciuk - 30-01-2015 22:32
I zaraz znowu wyląduje ten durny pomysł w mediach. Jakby się ktoś wkurzył to może mu narobić niezłego problemu
Gościu ma aktualnie 1.6tyś udostępnień także może i hajsy ładne ale jakim kosztem
|