Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT! (/Temat-Sejfik-com-Dowody-wyplat-Porady-Opinie-SERWIS-WYPLACA-OD-PONAD-10-LAT-51152)

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - MrocznyKILL - 19-04-2013 12:13

(18-04-2013 20:19)miniek9090 napisał(a):  czy do promowania trzeba mieć ileś tam wyklikanych reklam ?
ps.
Mroczny , gz za przekroczenie progu 1000 zł Smile

Tzn nie rozwiń pytanie Wink

btw : dzięki
(18-04-2013 20:32)mireck napisał(a):  Z ciekawości długo zbieraliście tego tysiaka ;> ??

Od grudnia 2012

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - MrocznyKILL - 19-04-2013 18:01

Sporo osób mnie pytało czy VIP się opłaca...

Po wprowadzeniu przez admina kolejnej korzyści z posiadania takowego konta :

Cytat:DOBRA WIADOMOŚĆ dla posiadaczy kont VIP i dla potencjalnych nabywców.

Do korzyści został dodany bonus w postaci premii z poleconych pierwszego poziomu - 8% od płatnych zapisów i zadań (podstawowe premie od poleconych dotyczą tylko podstawowych form zarobku tj maili i wszelkich klików).
Cena poleconego pozostała bez zmian (bez podwyżki).

Opłacalność VIPa wzrosła i to ogromnie. Mając nawet kilku aktywnych ref można szybko otrzymać zwrot inwestycji no i potem czyste zyski Wink

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - benyamin - 19-04-2013 21:29

Nie pozostaje mi nic innego jak się zarejestrować z refa ;]

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - MrocznyKILL - 20-04-2013 18:58

(19-04-2013 21:29)benyamin napisał(a):  Nie pozostaje mi nic innego jak się zarejestrować z refa ;]

Zapraszam.

I po 25 kwietnia do kontaktu na PW bądź gg 2606410 pomogę na starcie Smile

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - draven - 22-04-2013 14:38

Najlepszy serwis jaki dotychczas znalazłem!!!!!!! Bawiłem się w klikanie reklam na innych stronach ale szlo to mozolnie a tu tyle opcji, że mózg w poprzek staje Xd, mam nadzieje, że serwis zostanie z nami na baaaaardzo długo.
Pozdrowienia dla administracji.

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - Kazio_Odlotowy - 22-04-2013 15:46

Serio? Serwis, w którym trzeba się rejestrować na różnych stronach, być aktywnym przez 2 tygodnie i dostać za to 20 groszy nazywasz najlepszym, jaki znalazłeś? No proszę was...Wiadomo że kasę jak w większości programów zgarnia polecający. Kompletnie nie łapię idei programu, dodatkowo jakiś "super" poradnik mi wyskoczył, który kazał mi wziąć udział w jakiejś licytacji...

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - Tokirium - 23-04-2013 19:47

Właśnie ostatnio wymieniłem sobie kredytki z PTP i jestem zadowolony - zysk z kampanii wyszedł większy niż się spodziewałem o kilka złotych. Inwestycja w promowanie była sfinansowana z dochodów z aukcji, więc tak właściwie nic w to nie inwestuję. Na koncie mam już ponad 20 zł, niedługo wpadnie kolejnych kilka zł. ze sprzedaży punktów i podskoczy do 30 zł. To wszystko bez żadnych poleconych. Co do czasu to najwięcej czasu pochłaniają jedynie kliki konkursowe, bo mam słaby komputer. Nie robię płatnych zapisów, pobierania i tylko czasem robię płatne zadania.
Więc nie narzekam. Ten, kto mówi, że Sejfik jest do kitu, bo zarobił tylko kilka groszy, to nie poznał go i tyle. A poza tym jest leniem - za jedno kliknięcie nikt pieniędzy nikomu nie da.

Mam jeszcze pytanie co do tego PTP Multi - znacie jeszcze jakieś dobre autosurfy, najlepiej polskie lub z polskim geotargetingiem?

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - victo - 24-04-2013 20:55

Ja przygodę z sejfik.com zacząłem około rok temu i przyznam że jestem bardzo zadowolony. Oferują dużo sposobów zarabiania (płatne linki, płatne pisanie, pobieranie, reklamy przysyłane na maila i gadu-gadu, płatny baner, płatne zadania i wiele innych), dobrze płacą . Uważam, że mają też dobry program partnerski. Zawsze wypłatę dostaje w przewidzianym terminie. Osobiście polecam na PayPala bo można brać mniejszą kwotę niż przelewem bankowym. Opcja płatności, która przypadła mi do gustu jest też wypłata w postaci doładowania konta telefonicznego. Zarobione pieniądze można taż zamienić na reklamę (proponuje zamienić na reklamę swojego linka w którym za każde kliknięcie dostajemy kredyty które potem można wymienić na pieniądze 1000 kredytów to jakieś 1,70 zł). Jeszcze raz wszystkim polecam i życzę miłego zarabiania.

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - razor1914 - 25-04-2013 10:40

Ile wam płacą za tą reklame? Jerk Nie wierze że gość zarejstrował się tylko po to żeby napisać megasuper opinie o sejfiku, swoją drogą połowa odpowiedzi w tym temacie to tego typu zachwalanie użytkowników co dopiero się zarejstrowaliBig Grin

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - Tokirium - 25-04-2013 13:32

Ale dlaczego by nie zachwalać, jeśli jest co zachwalać? Z 3 głównych polskich programów tylko Sejfik wypłaca zarobki w ciągu kilku dni, a przy tym dynamicznie rozszerza swoje możliwości, nie tylko zarobkowe. Ja siedzę w Sejfiku już jakieś 2 lata mniej więcej, ale dopiero od paru miesięcy bardziej zacząłem się starać i są efekty - od czasu poprzedniej wypłaty (z czego większość to dochód z aukcji by uzbierać minimum i trochę ponad to) zarobiłem już jej potrójność (tym razem bez aukcji).
Za żadną reklamę tutaj Sejfik nikomu nie płaci.