![]() |
Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL (/Temat-Duze-pieniadze-malo-pracy-Trafficmonsoon-PaidVerts-MTV-by-Miko93PL-107247) |
RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 26-10-2015 17:35 Cześć wszystkim jak minął Wam weekend ? Ja miałem całkiem pracowity weekend, studia + zarabianie w 4 programach no i jeszcze masa pytań od Was. Przepraszam jeśli musieliście długo czekać na odpowiedzi mam nadzieje, że to się już nie powtórzy ![]() Trafficmonsoon
Ciągły wzrost tego programu w rankingu Alexa obecnie jest to 872 miejsce z ruchem dziennym na stronie wynoszącym około 7 600 000. Warto dodać, że wszystkie reklamy TM zostały już wyświetlone 730 000 000 razy, jeszcze troszkę i pyknie miliard. Obecnie posiadam 473 paczki, tak jak pisałem jednego dnia nieco wygasło ( około 35 ) Postaram się wypłacać na poziomie $70 – 100 dziennie i co tydzień z nadwyżki około $350 – 500 więc średnia dniówka powinna wynosić około $135 ~ 500 zł ![]() I parę moich ostatnich wypłat z TM ![]() ![]() CEL NA PAZDZIERNIK Obecnie w tym miesiącu wypłaciłem już $3553,3 ~ 13500 zł / 9000 zł Adpack 473 / 450 Prawdopodobnie uda mi się osiągnąć cel jaki postawiłem sobie na grudzień czyli wypłacić 15 000 zł w ciągu jednego miesiąca z jednego programu. Pod koniec miesiąca postawie sobie nowe cele na listopad i na grudzień. Zapraszam na moją stronę http://www.trafficmonsoonpl.pl/ RevAdBurst
NOWE NAGRANIE Z PROGRAMU Mija już 15 dni od kiedy działa program i od kiedy ja w nim jestem. Zaczynałem skromnie z ponad 200 paczkami a dziś mam ich już ponad 600 i wypłaconych ponad 450 zł. Tak prezentuje się obecnie moje konto ![]() I dodaje jeszcze screen wypłat zrobionych z programu. ![]() Sam korzystam z BTC wypłaty otrzymuje w ciągu godziny a wpłaty dodawane są od 2 – 4 h ( muszą być ręcznie dodawane przez admina z którym mam już w sumie dobry kontakt ) Od startu programu zarejestrowało się już 22 000 osób, jest to świetny wynik jak po tak krótkim czasie. Naliczenia podstawowe średnio wynoszą 3.73%. Piszę podstawowe ponieważ do tych naliczeń dochodzą jeszcze mnożniki, między innymi od ilości posiadanych paczek Ranking Alexa : 19759 ![]() Oraz od rodzaju posiadanego konta. W przypadku konta Silver ( $99 ) x 1.10 a konta Golden ( $299) x 1.20. Jak niektórzy pewnie zauważyli została podniesiona kwota konta Golden ze $199 do $299 i uważam, że bardzo dobrze konto to daje nam takie przywileje, że zasługuje na wyższą cenę. Zmiany w programie
Admin zmienił % przymusowej reinwestycji, wynosi teraz ona obecnie 30%. Parę dni temu zasugerowałem właśnie taką zmianę aby przedłużyć żywot programu i zatrzymać więcej gotówki w Rev. Myślę, że nikogo to nie zaboli a program z pewnością będzie mógł dłużej żyć Dodatkowo zmienione zostały prowizje od wpłat – wypłat. Wynoszą one teraz Procesor którego używaliśmy do wpłaty środków – 2% przy wypłacie Wypłacamy z innego procesora niż ten którym wpłacaliśmy – 6% Wpłacaliśmy z STP, Payza a wypłacamy PM – 25% Takie posunięcie uważam też za słuszne no może za wyjątkiem PM 25% trochę przesadzili Jeśli zaciekawił Was ten program zapraszam na moją stronę na której macie opisany cały program http://mikokaczmarek7.wix.com/revadburst CEL – jak najszybciej osiągnąć 1001 paczek wypłacając po drodze 1000 zł Adbrook
Nieco się wydarzyło w programie obecnie nie polecam się rejestrować do programu. Mimo wszystko reinwestuje dalej i wypłacam minimalne zarobki planuje osiągnąć 251 paczek aby znacząco zwiększyć swoje dniówki z tego programu. ![]() ![]() Jak widzimy wypłaciłem już $311 wszystkie wypłaty dochodzą maksymalnie w ciągu 25 minut Dziś rano został zmieniony procent przymusowej reinwestycji wynosi on obecnie 70% widać próbują zatrzymać nieco pieniędzy w programie CEL – osiągnąć 251 paczek, wypłacać $ 20 -25 dziennie MPA
W dalszym ciągu nie trzeba oglądać reklam aby otrzymywać naliczenia od paczek. Jak pisałem ostatnio naliczenia otrzymujemy co 60 minut a nie co 30 jak wcześniej. Program wypłacił już blisko i zebrał 58200 użytkowników. ![]() ![]() Mimo, że program ma już ponad 6 miesięcy ciągle się rozwija i szczerze muszę przyznać, że na tej stronie występuje najmniej problemów technicznych a wypłaty dochodzą bardzo szybko i bez prowizji ! Ranking Alexa pokazuje, że MPA plasuje się na 4139 miejscu co jest bardzo dobrym wynikiem. CEL – wypłacać $ 15 – 25 dziennie HQrevshare
Od wczoraj działam w tym programie. Program wystartował już w sierpniu ale skupiałem się na innych projektach. Czytałem wiele pozytywnych opinii na temat HQ. Ilość zarejestrowanych użytkowników w tak krótkim czasie robi wrażenie, tak samo popularność strony 6676 w rankingu Alexa. Co mi się podoba nie trzeba oglądać durnowatych reklam ^^ Mój plan to zainwestowanie na 100 paczek z 1 poziomu i jak najszybsze osiągnięcie 500 paczek z tego poziomu. ![]() Wyczytałem, że dzienne naliczenia są na bardzo przyzwoitym poziomie także myślę, że cel ten osiągnę w 1,5 miesiąca. CEL – osiągnąć 500 paczek, wypłacając po drodze około 1000 zł. Muszę postawić sobie także cel ogólny dla całej mojej pracy. 1. Sukcesywnie zdobywać nowych poleconych do któregokolwiek z programów w których działam ( minimum1 dziennie ) 2. Zrobić stronę opisującą wszystkie programy w których działam. 3. Wypłacać $200 dziennie ( łącznie ze wszystkich programów ) 4. Napisać nowe poradniki dla poleconych. RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Krymi - 26-10-2015 20:47 @[Miko93PL] tak dużo tekstu, a i tak mi się chcę czytać więcej ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 26-10-2015 21:54 Dzięki bardzo jak czytałem myślałem, że napiszesz coś w stylu tak dużo tekstu i tak nic nie przeczytałem ^^ Czekam na pytanie ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Guacamoled - 26-10-2015 22:19 (26-10-2015 17:35)Miko93PL napisał(a): Ambitny plan co do HQRevShare, też wpłaciłem 100$ i w ciągu dwóch dni dokupiłem dwie kolejne paczki i mam łącznie 22 ![]() ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 26-10-2015 22:39 Dzięki bardzo tak oby program działał i płacił jak najdłużej ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 29-10-2015 20:12 Dzisiaj nieco krócej ![]() Trafficmonsoon
Od wczoraj drobne problemy z wyświetlaniem banerów i dzisiaj nie mogłem obejrzeć reklam aktywacyjnych ale do takich utrudnień zdążyliśmy już przywyknąć. Najważniejsze, że skuteczność reklam jest oraz program daje zarobić i to DUŻO a z wypłatami nie miałem jeszcze nigdy problemu, najdłużej musiałem czekać około 2 minut na pojawienie się pieniędzy na PayPal. Dzisiejsza cieplutka wypłata $475 ![]() W ciągu ostatnich dni nie wypłacałem pieniędzy ponieważ chce dobić do około 511 paczek więc co nieco reinwestuje. Dzisiaj robiona wypłata żeby mieć z czego żyć ![]() CEL NA PAZDZIERNIK Obecnie w tym miesiącu wypłaciłem już $4028,00 ~ 15668,92 zł / 9000 zł Adpack 486/450 CEL NA LISTOPAD W Listopadzie będę chciał osiągnąć najwyższą ilość paczek jaką miałem czyli około 520 - 530 oraz wypłacić w tym miesiącu około 17 500 zł Nieco więcej niż osiągnąłem w tym miesiącu aczkolwiek nieco środków pójdzie na paczuszki ![]() RevAdBurst
Nagrałem filmik jak prawidłowo składać depozyty do programu korzystając z BTC. Myślę, że przyda się to wielu osobą ![]() Obecnie posiadam 664 paczek więc do celu 1000 paczek wiele nie zostało ![]() Program cały czas ma wysokie naliczenia średnio około 3.70% Dla ciekawych jak prezentują się naliczenia dla tych co posiadają różne rodzaje kont oraz paczki wstawiam małą ściągawkę. ![]() I kolejna moja wypłata z programu ![]() Zobaczymy czy uda się wypłacić 1400 zł w ciągu 30 dni od startu działania w programie ![]() Adbrook
Zleciłem dzisiaj wypłatę $10 i nadal czekam, jestem ciekaw kiedy ją otrzymam. Jak wiemy dzisiaj został zmieniony limit na wypłaty i wynosi obecnie właśnie $10. Naliczenie też osiągnęło najniższy poziom w historii programu. Próbują zatrzymać pieniądze w programie ale moim zdaniem nieco nieudolnie. Z oficjalnych statystyk możemy zobaczyć, że program wypłacić $2.000.000 co nie jest dużą kwotą. W programie zapewne zostało jeszcze drugie tyle jak nie więcej. Jeśli przestaną płacić i program stanie się SCAMEM oznaczać to będzie o nieuczciwości admina a nie o niewypłacalności Adbrooka. Miejmy jednak nadzieje, że tak się też nie stanie. Obecnie posiadam 142 paczek w programie ![]() HQrevshare
Kolejne dni czekam na zaksięgowanie pieniędzy które wpłaciłem przez BTC. Porażka jakaś gdybym spotkał tego ciapatego admina to bym z nim chętnie porozmawiał na ten temat ![]() Mimo wszystko nagrałem krótkie nagranie z programu RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 06-11-2015 12:39 Dawno już nic nie pisałem dzisiaj postaram się szybko opisać co i jak w każdym programie. Adbrook Możemy już skreślić ten program, nie dochodzą wypłaty choć uważam, że w programie wciąż są $$$ i to nie parę tysięcy ale dużo dużo więcej. Albo tak lub statystyki podawane na stronie są zakłamane. Program wskazuje jakoby od maja ponad 50 000 użytkowników wypłacili '' tylko '' $2.000.000. Admina uważam za oszusta choć wielu tak pewnie powie no ale program dał zarobić tak to fakt ale wiele osób straciło na prawdę dużo pieniędzy. NIE REJESTROWAĆ SIĘ ! HQRevshare
Po problemach które trwały parę dni wszystko się normuje. Wczoraj zleciłem wypłatę na PayPal doszła po niedługim czasie. Han prosi aby osoby korzystające z PayPala wystawiły pozytywny komentarz ponieważ w ciągu paru dni zostało zgłoszonych ponad 500 sporów ! Podobna sytuacja miała miejsce w PV z tego co pamiętam mam nadzieje, że historia się nie powtórzy ![]() Dzienne naliczenia będą miały teraz miejsce co 6 godzin więc 4 razy dziennie lecz nie będzie to miało wpływu na kwotę naliczeń. Dla osób które chcą wejść do programu, poczekajcie jeszcze parę dni i przyglądajcie się programowi co się dzieje ![]() Trafficmonsoon
Obecna ilość paczek : ![]() Tutaj wszystko po staremu program nalicze bez zmian od 13 miesięcy wypłaca do minuty. W tym miesiącu ostro biorę się do pracy zobaczymy jakie będą tego rezulataty ![]() RevAdBurst
Stan paczek : ![]() Pierwsze paczki wygasły, zaczynam kupować te po $50 i tak może do osiągnięcia 100 paczek z ostatniego poziomu ![]() ![]() W przyszłym tygodniu zaprezentuje Wam coś nowego nad czym od pewnego czasu pracowałem, mam nadzieje że będzie się podobać ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 12-11-2015 11:53 Trafficmonsoon
Obecna ilość paczek : ![]() Wypłaty z TM ![]() ![]() ![]() Jak widzimy wypłat w tym miesiącu jak na razie nie jest tak dużo, postanowiłem osiągnąć nieco wyższy pułap paczek i od połowy miesiąca będę więcej wypłacał. Z tego co słyszałem TM posiada już 1.90 mln zarejestrowanych osób co jest niewyobrażalnym wynikiem. A w rankingu Alexa TM spadło o parę miejsc i obecnie znajduje się na 908 miejscu. HQRevshare
Ciągłe prace serwisowe na tej stronie ją chyba wykończą jednakże program dalej płaci a naliczenia średnio wynoszą 2.50% dziennie RevAdBurst
Nie mam pojęcia co się stało z programem, miał szanse działać co najmniej parę miesięcy a tu co ? po miesiącu brak wypłat z 2 procesorów brak odpowiedzi admina. Dla osób chcących zainwestować w ten program odradzam ! przynajmniej do wyjaśnienia wszystkiego być może admin jeszcze wpłaci środki na BTC, zobaczymy. Saldo ![]() MPA
Program działa już przeszło 7 miesięcy i wciąż płaci. Jest to jeden z najbardziej niedocenianych programów. Wypłaty na PayPal dochodzą w ciągu 48h naliczenia wynoszą średnio 2% może ciut więcej. Jak już kiedyś pisałem jest to najmniej awaryjny program ze wszystkich w których działam. ![]() Wypłaty ![]() Adbrook
Niby SCAM a tu jednak wypłaty jeszcze czasem dochodzą ![]() ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 16-11-2015 19:03 Cześć wszystkim, dziś krótko i na temat ![]() Trafficmonsoon
Wypłacam tak jak poprzednio codziennie jedna wypłata a raz w tygodniu wypłacam dwa razy dziennie, rano i na wieczór. Staram się utrzymać obecny poziom paczek czyli około 550 - 530 Ilość paczek : ![]() Ostatnie wypłaty : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Być może uda mi się wypłacić w tym miesiącu około 17 000 zł zobaczymy jak pójdzie ![]() RevAdBurst
Wszystkie moje wypłaty stoją na BTC zlecałem a z tego co mi wiadomo wypłaty na STP są zlecane losowa a nadal płacą na Payza, inne oczekiwania miałem co do tego programu. Naliczenia cały czas spadają. Jeśli wypłaty na BTC nie będą szły można jawnie powiedzieć o oszustwie admina. Stan konta : ![]() Mimo wszystko mam nadzieje, że program jeszcze będzie wypłacał i to nie tylko z jednego procesora ale wszystkich dostępnych jakie ma jednakże marne szanse. HQRevshare
W dalszym ciągu prace na serwerze, strona może jest dostępna 12h na dobę a resztę czasu to prace serwisowe chyba, że ja mam takiego pecha przez ostatnie 3 tygodnie. Mimo wszystko nieco reiwnestuje jak i wypłacam. Udało mi się jak na razie wypłacić około $80 i posiadam około 50 paczek. Jak strona zacznie prawidłowo działać dodam screen z konta ![]() Jedna z wypłat ![]() Wypłaty zazwyczaj dochodzą w moim przypadku do 24h na PayPal co jest przyzwoitym wynikiem MPA
Powróciły reklamy do klikania i naliczenia chyba nieco wzrosły. Stan konta [img] http://wrzucaj.net/images/2015/11/16/aee9ec88cac8cbf5fe98bebe5dcd4df0.jpg[/img] Moje wypłaty : ![]() Tutaj zazwyczaj wypłaty dochodzą do 2 - 3 dni na PayPal Ostatnio otrzymałem kolejne wypłaty od Adbrook choć nie znaczy to absolutnie, że nie jest on SCAMEM i macie tam zacząć inwestować ! Taka tylko ciekawostka. Ociągałem się nieco ze stroną i uda mi się ją dokończyć już maksymalnie do końca tego tygodnia. Dodatkowo postanowiłem zrobić jakiś konkurs na listopad ale jeszcze muszę pomyśleć co tu zrobić ![]() Do usłyszenia RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - bujar - 27-11-2015 02:30 Co tak ucichło? :> |