RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Knoh - 23-05-2014 21:34
Przydałby się jakiś moderator żeby ten wasz niekultularny, spamisty syf usunąć
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 23-05-2014 21:38
Niech usunie...
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 23-05-2014 21:41
(23-05-2014 21:28)piotrekprorok napisał(a): (23-05-2014 21:23)light napisał(a): Nazywaj mnie jak chcesz, gdybyś nie kopiował, nie trafiłbym na mój tekst i moje zdjęcia z Twoim reflinkiem, nie posiadałbym Twojego reflinka w ogóle bo nie masz sygnatury ani nic... ciągle mi wmawiasz, że to nie Ty... Co, może na youtube znalazłem Twojego reflinka? Wymyśliłem Sobie? Uczepiłem się?
Nie oczerniaj się kolego... po prostu jesteś zerem i tyle. Nadal Sobie wmawiasz, że to nie Ty, nie czepiałbym się Ciebie gdybyś tego nie robił... pomyśl logicznie.
To po to przez ostatni czas każdego pytałeś o ostatnie 4 litery reflinka?
Poza tym proponuję przestać tak spamować w tym temacie, bo to nie jest temat do kłócenia się, a temat dotyczący serwisu zarobkowego. Jak chcecie się kłócić to piszcie sobie na PW.
PS: polecam zgłaszać bezsensowne posty, jeden z drugim dostanie po 40 % warna to się im odechce zbędnego spamowania
Niestety to nic nie daje bo nie sa nawet usuwane.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 23-05-2014 21:44
Kiljan nie masz tu moderatora nawet?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MatiMaister - 23-05-2014 21:47
U mnie zaczęło się całkiem nieźle. Kilka spamów i 2 leady po dosłownie minucie. A później tylko unikalne i nic więcej. Jeszcze dwa konta na Fb mi zblokowali. Czekam na Sobota-poniedziałek. Czuję, że nadrobię.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Pawel1178 - 23-05-2014 21:47
Też wam w przeciągu 5 minut po wysłaniu spamu na np 30 grup kasują wam posty ?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 23-05-2014 21:50
(23-05-2014 21:44)light napisał(a): Kiljan nie masz tu moderatora nawet?
Z tego co wiem to nie ma czegoś takiego jak mod w poszczególnym dziale lub temacie, kiedyś pytałem o to admina, być może coś się zmieniło.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 23-05-2014 21:50
Facebook wprowadził nowe zabezpieczenia dla SPAMerów, między innymi takie, że treść na tablicy grupy jeżeli wiele razy się pojawi taka sama i zostanie zgłoszona przez daną ilość użytkowników, automatycznie system kasuje Twoje posty i wyskakuje nam informacja iż próbujemy dodać treść, która jest niezgodna z zasadami Facebooka i nastepnie po komunikacie wylogowywuje Cię i musisz zrobić weryfikację konta. Jeżeli wcześniej miałeś już zweryfikowane konto to wyskakuje komunikat tylko.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - GreenPower - 23-05-2014 21:53
Ja tu wracam sobie z pracy cały dzien haru przy kostce a tu niespodzianka
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - must - 23-05-2014 21:54
Ostatnio mają takie zajebiste zabezpieczenia, że to szok, ostatni na konto weryfikacja nałożona ze zdjęciami znajomych, tyle, że musiałem sam wpisać imie i nazwisko
Ogólnie, już jeżeli chodzi o spam na fejsie to lipnie
|